Hjem og familieBørn

Hvad at give en pige på 5 år? Den bedste gave muligheder her!

Den smukkeste alder af barndom - det er fem år. Og at tænke over, hvad de skal give pigen på 5 år, næsten ikke har brug for. Efter fødselsdag "Five-Year" kan præsenteres som en bred vifte af gaver!

God gave - en dukke hus

Det er ikke nødvendigt at være begrænset trivielle og almindelige bløde legetøj dukker. Piger vokser op, og ligesom alle de damer, vokse og deres behov. Derfor tænke over, hvad at give pigen i 5 år, skal du være klar over dette. Efter alt, helt sikkert hun har en masse dukker. Men om barnet dukkehus legetøj posudku, møbler til hendes afdelinger - at det er et alvorligt spørgsmål. Efter alt, pigen - en lille værtinde. Hun ønsker selv arrangeret møblerne for at skabe komfort i dukkehuset, at lave mad "for sjov", og til at modtage gæster. Af den måde, der er et svar på spørgsmålet hvad de skal give pigen på 5 år i tilfældet, hvis voksne er på et budget. Dukker hus er meget muligt at lave dine egne hænder! Mindst den mand, hvis hænder vokse fra hvor skal være, vil det være helt på skulderen.

Attributterne for rollespil

Posudku kan foretage og kvinde, og enhver teenager. Hun opnåede en unik, hvis materialet til at vælge salt dej. Og du kan male det i en mest ejendommelige måde! Du kan endda lave møbler fra salt dej eller krydsfiner - som du vil. Tøj til dukkerne er også meget forfriskende at sy eller binde sig selv. Og dog, tænke over, hvad at give pigen i 5 år, kan du vælge de kits til faglige aktiviteter "Shop", "læge", "barber", og andre.

Små fashionistas vil være fem år!

Glade Baby-flirt kan også indstille af børns kosmetik, lyse tøj, luksuriøse sommer hat "som en mor", håndtaske, paraply, bijouteri. Af den måde, hvis du ønsker at gøre en gave er ikke kun underholdende, men også nyttig, bør du vælge sæt til håndarbejde, til fremstilling af smykker. Pige kan eje hænder til at realisere din fantasi - det er fantastisk! Og med syning håndtasker hun vil klare på egen hånd, ved hjælp af et sæt, der allerede har et snit dele og instruktioner til produktion.

Legepladser - Huse til børn

Kid du altid ønsker at have deres eget rum. Dette er især ønsket om at have et sted, hvor barnet ikke har sit eget værelse. Derfor er det ikke nødvendigt at puslespillet over, hvad at give dit barn i 5 år - bring sikkert indsamle børns hus eller et hus-telt! Og det kan igen være ikke helt nice økonomisk problem. I dette tilfælde mænd guffe ærme igen og skabe et mesterværk - skåret ud af krydsfiner eller fiberboard sådanne dele til huset for at være indeholdt i hinanden og fastgøres ved særlige låse. Efter alt, et hus skal være på landsholdet, som efter kampen kan nemt fjernes i skabet, eller holde sig til garderoben.

Sport gaver

Pigen gave, kan du præsentere videoer eller skøjter, ski eller en cykel, scooter eller badminton - lad pigen ikke kun spiller, men også udvikler fysisk. Og kan og giver hele spillet en sports kompleks! Især gaven er relevant, hvis familien ofte rejser til landet eller til landet. I dag er meget fashionable børns mini-vand parker: rutschebane, slutter bassin fyldt med vand. Spil her er et par børn, og ikke kun piger.

Gaver til alle

Faktisk kan du give og flyvefisk "Klovn", styret af radio. Da det er nemt at organisere en konkurrence blandt gæsterne: der vil holde det gennem labyrinten af stolene, som vil være i stand til at "springe" klovnen gennem en ring suspenderet fra loftet og andre. Funny gave vil tale hamster povtoryushka: du fortælle ham proiznesosh ord, og han får tilbage - det samme, kun pibende "tegneserieagtige" stemme. Her er nogle sjove!

Generelt for at gøre en god gave, skal du blot ønsker det meget. Og hvis vi nærmer os dette spørgsmål på forhånd, i stedet for en halv time før arrangementet, er det nemt at få ikke blot overraskelse og glæde, og forårsage en reel glæde for barnet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.