HjemlighedHavearbejde

Tomat "Big Momma": anmeldelser gartnere, især dyrkning, beskrivelse og karakteristika

I dag præsenterer vi dig en tomat "Big Momma". Anmeldelser gartnere kan bedømme, at denne nye række af russiske opdrættere har vist sig som en universel og frugtbart. Det anbefales til dyrkning i væksthuse, men i de sydlige regioner viser tilsvarende resultater, og når der dyrkes i åbent terræn.

Tomat "Big Momma": specifikationer, anmeldelser

På trods af, at denne slags russiske opdrættere har indført forbrugere kun i 2013, avlere rave anmeldelser om det. Højde shtambovyh buske omkring 70 cm. De har stærke kufferter og det gennemsnitlige antal blade. Grenene på buskene er fordelt jævnt. Mørkegrønt løv har ingen pubescence. Det er let rynket og ligner en kartoffel blade.

Ved de tidlige modning sorter omfatter tomat "Big Momma". Anmeldelser gartnere samtidig tyder på, at under de rette forhold og ordentlig pleje, frugterne modner ikke på dag 93, da de opdrættere hævder, og allerede 85 minutter. Roden af planten en kraftfuld, hovedsageligt udviklet i siden. Dette giver buskene for at få flere næringsstoffer til æggestokke og vægtforøgelse.

frugt Feature

Efter den syvende plade på en enkel plante producerer blomsterstanden, som senere er fastgjort seks fostre. Så blomsterstand dannet efter hvert af det andet blad. Stærk stilk sikkert holder og ikke falder af store tomater.

De ribbede, har en hjerteformet form, med en lille tud. Tomater er stor, op til 350 g på de første klaser, de resterende - ikke mindre end 200 gram. Perfekt bevaret i bushen og ikke knække. Tomat "Big Momma" (gartnere anmeldelser bekræfte det) i drivhuset kan producere og større frugt. Huden er tynd, men tæt og glat. I umodne tomater det er grønt, modnet frugt er malet i lyse rødt.

Mange gartnere dyrke tomater i dag "Big Momma". Hvad er udbyttet af denne sort? Dette spørgsmål er af interesse for alle, der er lige til at sætte anlægget på sitet. I drivhuset, med en kvadratmeter fjernes fra ti kg frugt i det åbne felt afgrøde er lidt mindre - 7-8 kg.

Saftige tomater til deres fremragende smag - sødlig bud kød. Lille frø lidt, placeres de i kamrene 6-8. Frugterne er gemt i lang tid, veltolereret transport.

Vi har præsenteret for dig tomat "Big Momma" (beskrivelse). Frøene af de nye sorter nu købes i næsten alle specialbutikker. Og nu fortælle dig om, hvordan man dyrker disse vidunderlige tomater.

Funktioner af dyrkning

Opdrættere modtaget til dyrkning i et drivhus tomat "Big Momma". Anmeldelser gartnere, til gengæld bekræftet, at den viser fremragende resultater i det åbne område. I regionerne, er det ikke nødvendigt at eksperimentere med en cool og korte somre. Om det straks bør sættes i drivhuset. Spire frø af denne sort i mindelighed og hurtigt, og frugten modner i de tidlige stadier.

På grund af den hurtige modning, så frøene til frøplanter kan udføres i slutningen af marts eller begyndelsen af april. De behøver ikke begrave også (ikke mere end to centimeter). Frø brug forbehandling dekontamineringsopløsning. Pick udføres efter fremkomsten af to veludviklede løvblade. Til beholdere er det tilstrækkeligt volumen på ca. 300 ml.

Vanding kimplanter skal være omhyggeligt, undgå kontakt med fugt på bladene. Et par dage før plantning til permanent anlæg er nødvendig for at hærde - et par timer til at åbne vinduet eller altanen gøre spirerne. I begyndelsen af maj, er frøplanter plantet i et drivhus. Du skal grave jorden med humus og varm. I midten af maj, er frøplanter plantet i åbent terræn.

Anlægget skal vandes med varmt vand under root. Fed hver ti dage af organisk gødning. En gang hver anden uge er påkrævet pasynkovanie busk dannes i to stilke. Stedbørn mere end fire centimeter fjernes ikke - det kan skade planten. Grade "Big Momma" skal være bundet til de lodrette espalier. Dette skyldes den store vægt af frugten.

Sygdomme og skadedyr

Grade resistent overfor de fleste karakteristiske tomat sygdomme. Det har en stærk immunitet til de fleste skadedyr. Ikke bange for ham og Phytophthora. Frugten modnes på et tidspunkt hvor svampen endnu ikke har nået sin aktivitet.

Hvad skal overveje, når plantning i jorden?

Som vi har sagt, er det modning sorter. For at få en tidlig høst, anlægget er nødvendig for at levere kvalitetsservice:

 1. Til plantning ved hjælp af buske omkring tredive centimeter høj, med seks eller ni løvblade.
 2. Stængelplanter skal være stærk, har en veludviklet rodsystem. Dette vil sikre den bedste overlevelse sats.
 3. Tomater bør plantes i en afstand af fyrre centimeter, tykkere landing bør ikke være. Det vil ikke forøge udbyttet, men kun skade planter, forhindre dens vækst, kan udløse udviklingen af sygdomme.
 4. Vande planten rigeligt gang om ugen. Hvis du udfører mere hyppig vanding, vil rødderne være svært at "ånde", de vil udvikle sig langsomt, som i tilstrækkelig mængde vil gå plantenæringsstoffer.
 5. Syv dage efter plantning, befrugte buske kan være kompleks gødning.
 6. Brøndene skal regelmæssigt løsnes, men med forsigtighed, for ikke at beskadige rodsystemet.
 7. Efter rodnet planter slips.

anvendelse af

Grade "big mor" adskiller fremragende smag og et højt indhold af mineralske stoffer, vitamin C, RR, VE, lycopen, magnesium og calcium. Denne sort er hovedsageligt bruges frisk, god i salater. Det betyder ikke mister smag af konserves, for madlavning juice, ketchup, tomatpuré.

Fordele og ulemper ved sorter

Russiske opdrættere og deres udenlandske kolleger arbejder konstant på avl mere sofistikerede sorter. Vi beskriver en variant har mange klare fordele. Blandt dem:

 • store frugter, der ikke revner;
 • store smag;
 • precocity;
 • høj produktivitet;
 • immunitet over for de fleste sygdomme.

Udtalte mangler i denne klasse er ikke afsløret endnu.

Tomater "Big Momma": Læs anmeldelser og anbefalinger

De fleste avlere, der har dyrket tomater i denne klasse, glade for, at skud vises meget hurtigt, frugt modning periode på højst 90 dage. "Big Momma" glade høje udbytter og fremragende smag. Hertil kommer, at mange mennesker kan lide det, denne sort er ideel ikke kun til dyrkning i drivhuse, men også giver en glimrende afgrøde på åben mark. Omsorg for dem er ikke anderledes end omsorg for andre tomater, tidlig modning sorter.

Erfarne avlere anbefales til udplantning i åbent terræn tilføje en håndfuld godt rådnet gødning eller kompost, aske (per kvadratmeter skal være 0,5 kg). Det vil give planter med kalium og nitrogen, der vil accelerere væksten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.