HjemlighedHavearbejde

Sød peberfrugt. Plantning i jorden og pleje

Sød peberfrugt - en af de mest populære og nyttige grøntsager, som bruges både i ferskvand og stuvet, kogte, syltede og konserverede. Voksende sød peber derhjemme - en møjsommelig, men det er ganske muligt deal. Om ønsket, til opnåelse af et helt naturligt produkt peber dyrket fra frø.

Valget af frø og forberedelse til udsæd

For at vælge mere end levedygtige frø hæld dem i lidt saltet vand og vælge dem, der var på bunden af tanken. Til desinfektion bør opretholde dem i 20 minutter i en opløsning af kaliumpermanganat og derefter - 12 timer aloesaft. Såning af frø produceret i februar i kasser med forberedte jord.

Hvordan til at plante korrekt peber? Plantning frøplanter i jorden

Bunden af kartonen eller plastfilm tæppebelagte og knust æggeskallen, er fyldt med jord blandes i lige dele tørv, tørv og humus. Dannet små rækker, bør afstanden mellem dem være 4-5 cm, og frøene sået i en dybde på 1-2 cm. Planterne har brug for frihed, så lad huller mellem frøene i 1-1,5 cm. Der vil være skud nødvendigvis behøver at give lys og beskytte mod direkte sollys. Når det vises det første ark bør raspikirovat planter i den klargjorte beholder. Så er du nødt til at vande plantning af 1% opløsning af kaliumpermanganat, husly og sat i et mørkt rum. Et par dage tilbage at udsætte kimplanter for lys, der giver moderat vanding uden fodring. I godt vejr, kan du begynde at hærde de planter, der bærer deres dag i frisk luft.

Pepper - plantning i jorden. Hvornår og hvordan man gør det?

Landing i det åbne land er gennemført i slutningen af maj. På dette tidspunkt, mere end 10 planter af blade og få blomster. Hvis fjederen var koldt, er det bedre at installere et drivhus lavet af metalbøjler og stænger, rette dem med snor og skjule film er justerbar afhængig af temperaturen - i luftning Pepper reagerer godt. Plantning bør ske i den forberedte jord, den trådte kompost nitroammofosfat. I brønde i en størrelse 30x60, rigt vandes med en 1% opløsning af kaliumpermanganat, plantet peberfrugter er derefter tørvesmuld.

Pepper - plantning i jorden, gødskning. Anbefalinger til pleje

I perioden med vækst og blomstring, som forekommer i slutningen af juni, er det nødvendigt at fodre peberfrugter. To uger efter plantning, bør de være at befrugte mullein, under blomstring - fortyndet aske og efter 3 uger vnosti indeholder calcium og kalium gødning. Efter dannelse æggestokkene bør regulere antallet af frugter, skære små frugter, for at reducere belastningen på anlægget. peberfrugter høstet i juli til september.

Pepper - plantning i jorden og pleje. Tips gartnere

  1. Peppers har brug rigelig vanding og er kontraindiceret til overophedning.
  2. Sørg for at løsne jorden for bedre luftning af rødderne.
  3. At undgå sygdomme hos peber, giver planter med calcium og kalium ved plantning i åbent terræn.
  4. Effektiv beskyttelse af jord og bevarelse af sine næringsstoffer - bioklip.
  5. Juster filmtykkelsen i drivhuset, afhængigt af temperaturforholdene og skabe betingelser for ventilation af drivhuset.
  6. Peppers, ligesom tomater og auberginer, plantes hvert år i et nyt sted.

Det er alle de råd om, hvordan og hvornår man skal plante peber. Ved at følge dem, kan du få en god høst i slutningen af sæsonen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.