Nyheder og SamfundØkonomi

Åbningen af metrostationen "Salaryevo". Station "Salaryevo" Sokolniki linje

I februar 2016 åbningen af metrostationen "Salaryevo". Byggeprocessen blev ledsaget af mange vanskeligheder. Den nøjagtige placering blev endeligt godkendt i 2013. Stedet for de fremtidige metrostationer er privatejede. Dette komplicerer sager betydeligt. Efterforskning værker blev gennemført i sommeren 2013. På samme nyhedssites, og der var en munter besked, "Åbningen af metrostationen" Salaryevo "vil blive afholdt i 2016". Indbyggere i landsbyen og de omkringliggende områder havde spændt ventet på denne begivenhed.

Denne artikel giver svar på spørgsmål om, hvad infrastruktur er placeret i nærheden af en af de nye stationer i Moskvas Metro. Og skitserede en kort historie om Sokolniki linje - den ældste gren af Moskvas metro.

Åbning af de første stationer

Anlæg af Moskvas Metro begyndte i 1931. Det første tog forlod fire år senere. Rute ham liggende på stationen "Sokolniki" til "Park Kultury". Lidt senere, de åbnede "Okhotny Ryad", "Arbat", "Smolensk", "Komintern Street" ( "Alexander Garden"). I 1963 åbnede han metro station "Universitet". Construction "Vernadsky Prospekt", "Sydvest" begyndte langt senere.

Denne korte linje Sokolnicheskaya

Alle i vores land er kendt for filmen "skæbnens ironi, eller nyde dit bad!". Men få mennesker opmærksom på, at helten er lyrisk komedie, på vej hjem fra en ikke-planlagt tur til den nordlige hovedstad, overvinder afstanden fra lufthavnen Vnukovo hjem, ved hjælp af landtransport. Eugene Lukashin levede, som du kender, på gaden Builders, som ligger i nærheden af stationen "Universitet". Men i 1975, det sidste stop på Sokolniki linje var "Park Kultury".

Selv om begivenheder film Ryazanov fandt sted i 2016, efter åbningen af metrostationen "Salaryevo" station, helten i filmen ville ikke være muligt at undgå busturen. Efter alt, fra Vnukovo til metroen, indtil du kan kun nå med taxa eller offentlig transport. Men i dette tilfælde, Lukashin nås på kun femten minutter fra lufthavnen til "Salaryevo" (Metro). Og så ville jeg komme ned til metroen og kørte fem stop. Men den underjordiske kredsløb i halvfjerdserne, i modsætning til den moderne underjordiske status, var meget beskedent. Moskva publikum måtte overvinde store afstande over overfladen. Men overbelastning og næppe var dengang på vejene.

To hundrede stationer i Moskvas Metro

Åbningen af metrostationen "Salaryevo" blev afholdt i samme år, når den er gennemført, og opførelsen af en anden station Sokolniki linje - "Rumyantsevo". Denne begivenhed har fungeret som en del af den "nye Moskva". Åbningen af metrostationen "Salaryevo" er også blevet en milepæl i historien om Moskvas Metro. Efter alt, er det to hundrededel af kontoen.

En af de ældste og største virksomheder i Rusland er "Metrostroy". Salaryevo (Moskva) - forlig, hvor en væsentlig del af det område var indhegnet i 2013 i forbindelse med det arbejde, der udføres af ansatte i organisationen. Det leverer nogle gener for lokale beboere, men de kunne ikke undlade at behage. Efter åbning af stationen i høj grad lette deres deltagelse. Fra nu af, med henblik på at nå frem til byens centrum, de er nødt til at komme til metroen blot syv stop, der er til at betale mere end femogtyve minutter. Hvor er metroen "Salaryevo"? Hvad der tidligere var placeret der, hvor det ender den ældste gren af Moskvas Metro?

Salaryevo

I 2010 befolkningen i denne landsby på mindre end fire hundrede mennesker. For ikke så længe siden Salaryevo blev en del af Leninsky distriktet. På det område af landsbyen er en gammel kirke, og ved siden af det - kirkegården, hvor begravede deltagere i krigen i 1812. Nu her blev rejst mindesmærke for de galante russiske soldater. Bare en landsby seks gader. I dag er det har en befolkning på omkring tusind mennesker. Beliggende i nærheden af lossepladsen "Salaryevo", som er lavet af bortskaffelse af affald.

Men tilbage til metrostationen, er hvis output udføres på en af gaderne i lokalområdet.

arkitektoniske udseende

Projektet er udviklet af medlemmer af præsidiet "Inzhproekt". Af den måde, er det blevet revideret flere gange. Det blev oprindeligt antaget, at den centrale hal vil omfatte tre ben. De vil bryde op, som vil rumme det maksimale antal passagerer. I 2014 projektet noget ændret. Nuancer, der ikke er egnet fagfolk til at forstå den mand, langt fra den arkitektoniske virksomhed er ikke let. Som for udseende, alle her, uanset speciale, kan danne deres egne meninger. Som det normalt er tilfældet, flere specialister deltog i konkurrencen om udformningen af en ny metro station. Der er blevet foreslået variationer i grå og beige farver. Valget faldt på et projekt, der involverer tilstedeværelsen af kontrasterende paneler på væggene.

Det er tæt på metro station

I nærheden er der er parkering for tusind parkeringspladser. I landsbyen, som blev beskrevet ovenfor, opførelsen af templet begyndte i 2003. Imidlertid er denne proces ikke er afsluttet.

Beliggende i nærheden af metro er den største kirkegård i Moskva - Khovanskoye. Med et areal på 172,2 ha. Andre bemærkelsesværdige steder i nærheden af metrostationen "Salaryevo" nej.

"Ny Moskva" aktivt bygget. Her er der flere nye boligområder. I 2018 vil vi åbne en anden metrostation i den sydvestlige del af hovedstaden. Nemlig "Novoperedelkino". Men stationen vil blive placeret ikke på Sokolniki og Kalinin-Solntsevo gren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.