HjemlighedHavearbejde

Plant tørkeresistente indendørs og havemøbler: navne, eksempler

Der er planter og blomster, der er i stand til at bevæge sig fra alvorlig dehydrering, men det ikke mister sin frugtbarhed og rigelige blomstring. I dag ser vi på, hvad anlægget kan bestemmes af tørken.

Tilgængeligheden af floraen i en lille kanon, pigge eller voksagtig belægning viser god evne til at tolerere tørke og ikke dø af dehydrering. De fleste af dem er beregnet til indendørs dyrkning. Og for de haveplanter tørke-tolerante og skygge-elskende meste i form af buske.

Immunitet over for tørke

Du kan forbedre evnen til at tåle tørke alene. Før såning, frø har brug for lidt temperament. Hvis anlægget har lidt et tørke og døde, så har han modstanden til et minimum vanding.

Påvirke tørke fosfor og kalium i form af gødning. Det er godt at overrisle buske og blomster til en længere tid, det lykkedes uden kunstvanding. Tørkeresistente planter, hvorpå eksempler er angivet nedenfor, viser klart, at for hvert rum og området kan vælge en egnede repræsentative flora.

Hvordan man kan hjælpe planterne tilpasse sig tørke

Hovedreglen - en barkflis. Det er nødvendigt at sprede på overfladen af jorden, hvor planten dyrkes, bark, græs, træspåner, savsmuld, halm eller andet materiale Tildækkelig. Denne manipulation vil beskytte planten tørkeresistente:

 • Fra overophedning og overkøling.
 • Jorden er ikke så meget vil fordampe fugten.
 • Mindre ukrudt vokser.
 • Jorden er ikke vaskes ud, og ikke erodere de næringsstoffer.
 • Reducer væksten af ukrudt.
 • Forhindret fremkomsten af parasitter i jorden i haven.
 • Den regulerer syrebalancen af jorden.
 • I jord, mikroorganismer avle godt og arbejde effektivt.
 • Det er nødvendigt at nedbryde organisk materiale på overfladen, vil det gøre jorden mere grove og fibrøse, og derved reducere fordampningen af fugt.
 • Du har brug for tid til at ødelægge ukrudt, da de tager en masse fugt.
 • Hvis planten dyrkes i beholdere derefter tage som en primer kapsel eller gel. De er godt absorbere fugt og gradvist give det rødder. Ideelt er det lander eller håndtering af sådanne granulat blandes med jorden.
 • Alle planterne er tørke-tolerante når sådan pleje er ikke omfattet af skader af skadelige insekter og ikke bliver syge.

haven buske

På nuværende tidspunkt er opdrættere bragte et stort antal buske, der er stedsegrønne. Blandt dem er der mange blomstring. Det er også fuld af en overflod af valg og tørkeresistente sorter. Nedenfor er en liste over dem. Det omfatter smukke og originale tørkeresistente planter til haven med en sjælden vanding.

lilla

Når det kommer ind i miniature træ blomstringen så bliver højdepunktet nogen smuk have plot. Langsomt voksende busk. I lilla grøn med grå eller blå skygge blade.

Under blomstring vises på det i hvid, pink eller lilla kvaster med små kugler. Men i april-maj, de videregives. Chic farver børste duftende behagelig aroma. Lugten høres inden for et par meter af busk.

Normalt syrener plantet langs hegnet. Efter en vidunderlig blomstring det er ikke mindre smuk dekoration af den private ejendom. Denne busk er ganske høj. Hans højde er 5 meter bred, den når op til 4 meter. Ud over deres tilstrækkelig modstand over for tørke, det kræver ingen særlig grund til en perfekt blomstring og vækst. Arten af syren er kompakt, kræver ingen særlig skrot.

berberis

Denne busk er altid grøn. Kun i foråret ser det ud til gule eller orange blomster. Efter blomstring i deres sted dannes røde bær. På grund af sin bush pigge giver en fremragende beskyttelse mod ubudne gæster.

Dens højde når op to meter, bredden - er den samme. Efter blomstring berberis underkastet forskydning. Beskæring gør det mere kompakt og afrundet. Bush helt uhøjtidelige, ofte vokser ud af de faldne bær på jorden. Du kan også plante en række arter af denne smukke busk.

spirea

Denne tørke-resistent busk passe perfekt indmarken eller blive en vidunderlig hæk. Bedst egnet til sin vækst er den nordlige og centrale del af haven. Sorter af denne busk, der er omkring 65 sorter. I Spiraea smukke og smukke blomster. Hver type af en nuance af blomsterstande.

Busk ofte plantet i byens parker og pladser. Spirea fuldstændig uhøjtidelige i pleje. For det kun er nødvendig for god dræning af jorden. Sollys er til gavn for dets blomstre. Kun i god lys spirea frodige og farverige blomster.

yucca

Det er en stedsegrøn busk. Jukka ikke kræver regelmæssig vanding. En dekorativ haveplante. Hun har en meget skarp, tornede og lange blade. Under blomstringen yucca kaster en pil. Den leveres med en enorm røgstrømmen cremet-hvide store blomster.

Nogle sorter af Yucca blade med tynd hvid tråd ned. Disse planter anses for at være den smukkeste. Den lyse farve af denne dekorative flora i ændrer ikke i løbet af året. For velvære passende varmt og tørt klima. Men også tilpasset den alvorlige frost yucca.

dværg Euonymus

På grund af sin fantastiske farver det betragtes som den mest spektakulære blandt tørkeresistente buske. De mennesker fik tilnavnet - brændende busk. Om sommeren bliver det en smaragd-grøn. Så er der de orange og røde bær. Og efteråret farve bliver ildrøde.

Euonymus smukt pryder haven eller græsplæne. Busk er resistent over for stærke frost. Men han var glad for at dens intense farve, skal det plantes i den frugtbare jord. Han kan lide rigelige solskin. Han er ikke bange for alle mulige sygdomme og tørke.

Tørkeresistente stueplanter, pleje, navn

Giv ikke op stueplanter, hvis et hus eller anden bygning er ikke meget gunstige for blomsterdyrkning. Nogle blomster og buske kræver ikke høj luftfugtighed. Der er mange stueplanter, der med minimal pleje vil behage sin skønhed mestre. Blandt dem blomstrer. Nedenfor er en lille liste, som omfatter tørkeresistente planter. Deres navne er kendt for alle elskere af blomster.

sansevery

I mennesker kaldes det "Teschin sprog." Det føles godt i et rum med tør luft. Hun er meget bange for jordens overløb. Derfor bør det vandes sparsomt. Det er ikke nødvendigt at sprøjte, til tider lige nok til at tørre bladene.

Sansevery føles godt i ethvert rum belysning. Det er meget varme-elskende blomst, som ikke kræver særlige forbindinger. I foråret, når er nok til at brødføde sin gødning til kaktusser. Men hvis kraftigt udvidet, bør sansevery sidde. På trods af at det er en blomstrende stueplante, vent lidt hårdt på ham blomstre.

Chlorophytum

Det føles fantastisk på et tørt sted. Vanding bør være moderat, bugten er farligt for ham. Spray er ikke nødvendig. Det føles behageligt i skyggen og i solen. Han elsker varmen. Fodres en gang hvert halve år. Nødvendigt at repot planten hvert 2. år. Blooms, men blomsterne er uanselige.

elfenben yucca

Det tilpasser sig enhver luft. Vanding bør være moderat, og om vinteren er det skal holdes på et minimum. Spray er ikke nødvendig. Han kan lide direkte sollys. Temperaturen af elfenben Yucca egnet moderat. En gang om måneden, anbefales det at gøde, som kaktus. Det kræver ikke en transplantation. Skær kun sidegrene.

Crassula (Crassula)

Populært kaldet "penge træ." Fremragende transporterer tør luft. Vanding moderate krav. Om vinteren, vanding er nødvendig for at skære ned til en gang om måneden, må du ikke sprøjte. Jade elsker kun indirekte belysning. Fra direkte sol forbrændinger vises på bladene. Det er ønskeligt at indeholde det i et rum med moderat varm luft. En gang om måneden, fodret gødning til kaktusser.

Spatifilum

I mennesker er det kaldes "blomsten af bruden." Resistent over for tørre luft, men kræver rigelige vanding i foråret og sommeren. Om vinteren, bør vanding være minimal. Om sommeren er det ønskeligt at sprøjte spatifilum. For rigelige blomstrer er nødvendig til 18-23 grader af varme. Foder bør være hver anden uge, som enhver blomstrende plante. Hvert forår blomst kræver en transplantation.

Det er ikke altid de tørkeresistente stueplanter har en uskøn udseende. Dette gælder også for haven buske. Mange af dem glæde deres ejere smukke blomster. De dekorere perfekt dit hus, have eller græsplæne foran vinduerne. Og hemmelighederne om, hvordan finurlig blomst dyrke planter tørke-resistent, kan bidrage til at opnå gode resultater. Gå til det, og du vil lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.