ComputereProgrammering

Sådan oprettes en server 'Minecraft'

Hvis du er træt af at spille i den mega computerspil skabt af Markus Persson, i splendid isolation, derefter læse denne artikel, vil du lære, hvordan du opretter en «Minecraft» server til dig selv og dine venner uden at bruge meget tid.

Lad os komme i gang. For at starte, skal du have Java - fordi serveren er skrevet på dette programmeringssprog. Kontroller, at du har pakken eller ej, skal du sørge for, før du opretter en server til «Minecraft». Dette gøres ganske enkelt: Hvis spillet startes i single-player mode, så har du al den nødvendige sæt - hvis ikke, skal du hente den nyeste version til dit operativsystem kan du på udviklerens hjemmeside, virksomheden Oracle.

Nu skal du gå til den officielle side af spillet udvikler, se "Multi-server" kan du se et par muligheder til rådighed for brugerne. For det første er en .exe-fil, som er kun egnet til dem, der er interesseret i, hvordan du opretter en «Minecraft» server til OS Vindous. skal du downloade .jar fil for alle andre operativsystemer (universel udgave). Klik på linket og gem filen i den mappe, som nu lever din server. Lad dette være en mappe D: \ Minecraft.

Hvis du har gjort alt, hvad der er beskrevet ovenfor, er det tid til at begynde at installere vores server. Gå til den nyoprettede far «Minecraft» og køre den fil, du lige har downloadet. Begynd processen med at generere jævnet med jorden i mappen vises de nye filer, det er fint. Vent til færdiggørelse, og skulle være klar til at sætte op, hvis du ikke har mistet lysten til at lære, hvordan du opretter en lokal server «Minecraft».

Hvis du tror, at på dette tidspunkt du bare nødt til at starte serveren og starte spillet, så du er forkert. Det mest interessante venter på dig videre, men nu er du nødt til at tilpasse spillet til at forbinde brugere.

Sådan oprettes en «Minecraft» server til Internet-brugere

Hvis dine venner er ikke på det lokale netværk, men er placeret i forskellige dele af byen eller endda landet, så bliver du nødt til at gøre flere operationer og indsamle nogle oplysninger. Til at begynde med, definerer vi din IP. Dette kan gøres for eksempel ved ip.arax.md. Hvis du har indtastet alt korrekt, så vil du blive vist på siden, store lyse tegn gruppe på 4 tal adskilt af punktummer i stil med ***. ***. ***. ***

Det er den samme IP-adresse, vi ledte efter. Skriv det ned et eller andet sted, og fortæl dine venner, vil de være i stand til at finde din server med dens hjælp.

Tilslutning spillere til serveren

Hvis nogen ønsker at prikonnektitsya på din server, er det nødvendigt at indføre i sin klient i "Server Address" er den IP-adresse, du fortalte ham.

Dine venner kan ikke komme til dig? Sandsynligt at skyde skylden på firewall eller andre omstændigheder, som ikke tillader dig at lege med dem på samme server. Mere information kan du finde ud af ved at indtaste fejlkoden i Google.

Hvis alt andet fejler, kan du hjælpe sådan en enkel og praktisk program som P2PLauncher. Dette produkt er specielt designet til dem, der har problemer, når de forsøger at forbinde med andre mennesker over internettet.

Alt du skal gøre, når du har downloadet og udpakket det - kopieres til en mappe med et eksemplar af spillet programmet og køre.

Dernæst dine handlinger er som følger. Vi går ind i et kaldenavn (servernavnet) og navnet på rummet, og klik derefter på knappen "Start Server".

Vi kan kun sende til venner navnet på dit værelse og kaldenavnet på hans karakter.

De har også at gøre følgende: "Start klienten" Start P2PLauncher, de indtaster deres brugernavn og navnet på rummet og ryst I Servernavn indtastes kaldenavn Opret din afspiller server.

Som du kan se, intet virkelig kompliceret, så nu ved du, hvordan du opretter en server «Minecraft» og helt i stand i sin fritid, bruger uspecificeret mængde tid til at køre dit eget spil projekt, der er ikke flov over at kalde alle dine venner og klassekammerater, og have det sjovt tid med dem!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.