Nyheder og SamfundKultur

Flag sigøjner. Historie og kultur af romaerne

udtrykket "Roma" findes ofte i referencen litteratur i stedet for den sædvanlige ordet "Roma". Svaret på spørgsmålet om, hvorfor dette navn præference er at finde i en fjern fortid. I denne artikel kan du læse om historien om de mennesker og finde ud af, hvad det ligner en sigøjner flag.

Forfædrene til nutidens Roma

Det skal bemærkes, at udtrykket "Roma" udelukkende distribueres i Europa og Amerika. Armeniere af disse mennesker kaldes "koben", og palæstinenserne og syrerne - "huse" Blandt lingvister, der er to versioner af oprindelsen af moderne sigøjnere:

  1. En meget lang tid de nordvestlige regioner i Indien afviklet nationalitet, hvoraf nogle migreret til nabostaterne.
  2. Mange århundreder siden, romaerne bosatte sig i det område Romeyskoy beføjelser (Byzans), hvor næsten tre hundrede år. Følgelig de kaldte hinanden rom. Således efter denne titel for at isolere enden og gennemføres i romani, har fået en ny betydning, det vil sige, "Roma." Trods logisk begrundet forklaring, skal der søges stadig vandrer gypsy forfædre i Indien.

Det ville være forkert at tro, at romaerne startede med noget bestemt formål, formålsløst, eller vandre på jagt efter eventyr. Tilsyneladende havde de forladt deres hjem, som de siger, ikke et godt liv. Roaming sigøjnere gjort tungtvejende grunde. Mest sandsynligt, de flyttede de økonomiske overvejelser. Kun i ukendt territorier var publikum til Tabor kunstnere, en masse nye kunder, der var interesseret i gåder. Håndværkere havde mulighed for at sælge resultaterne af deres arbejde. Historien om romaerne fyldt med smerte, men folk ikke glemme om at have det sjovt og danse.

passionerede mennesker

Der er forskelle mellem romaer, afhængigt af deres bopælsland. For at forstå sammensætningen vanskelig. Der er forskellige etniske grupper med forskellige dialekter, erhverv og andre særlige kendetegn for kultur og etnicitet.

Roma - er en slags mennesker, for hvem de universelt anerkendte menneskelige værdier er i baggrunden. Ganske anderledes holdning til guld og frihed. Repræsentanter for denne nation uovertruffen tyvene. Roma har tendens til at hævne en anden. Om lidenskabelig sigøjner kærlighed, også er legendarisk, og overfyldte følelser sange røre sjælen. Gypsy musik har en særlig smag, så det er altid en fornøjelse at lytte til værker af lejren.

Problemer med uddannelse

Men blandt romaerne med få undtagelser kan findes repræsentanter for intellektuelle og kreative fagfolk: arkitekter, malere, forfattere, etc. Disse frihedselskende folk ærer deres nationale identitet, ikke "opløse" i kulturen på det sted, hvor han var bestemt til at leve. Der er endda en eget flag sigøjner.

På trods af, at repræsentanter for romaer findes i næsten alle hjørner af kloden, hvor civilisationen er til stede, lykkedes det dem at bevare den kulturelle identitet. Herunder typisk for Indiens kaste division i samfundet. Når eksisterede blandt romaerne skik hvorefter Roma familie tog om undervisning af udenlandske uledsagede børn. Hver mor lærte hendes døtre tricks af spådomskunst.

Den rolle, som mænd og kvinder i lejren

Ifølge Gypsy tradition, flere familier forenet i lejren. Hver af dem har en ret til at fortryde et givet samfund, når der er et ønske. Det maksimale antal mobile telte nået 25. Alle, der blev oparbejdet, skulle have været fordelt ligeligt mellem alle medlemmer af samfundet, herunder handicappede og ældre. Undtagelserne var repræsentanter for begge køn, der ikke har fået familier, hver af dem kunne tælle kun halvt stole aktie. Tjen sendt mandlige og kvindelige grupper, som blev etableret mellem kommunikation og gensidig støtte.

Gypsy kultur er et chok for civiliserede folk, men på trods af dette, har mange traditioner forblev den dag i dag.

Regler for livet i lejren

Alle dem, der boede i lejren blev tvunget til nøje at overholde det fastsatte i de kollektive moral love. Straffen tjente eksil i et stykke tid eller for altid. Led lejren var en autoritativ leder, som alle havde at adlyde blindt. Han kunne spille rollen som en dommer, hvis det er nødvendigt. Men det var nok til lederen engang begå uretfærdig handling, som han straks blev frataget kontor og bortvist fra lejren.

De Tabor mænd besat den førende position, det vil sige, kvinde uanset alder måtte adlyde sin mand eller far, hhv. Desuden var kvindernes pligt til at sikre, at de mænd og familien blev fodret. Flag af romaer kan ses i næsten alle lejre. Nogle spekulerer på, hvad nomaderne har sin egen symbolik.

Mænd fik mulighed for at erhverve flere koner, som faktisk blev hans kvindelige medarbejdere. Det var rentabel. Polygami er garanteret ikke kun komfort, men også til en vis grad den materielle velfærd. Ikke så mærkeligt, fordi funktionen af en roma familie, kvindelig spåmand og tigger sikre deres nærmeste folk med penge.

Kvinders andel i lejren

Ifølge Gypsy tradition for far at give sin datter, betaler medgift. For at skabe et passende ægteskab var piger på 15 eller endda 12 år. En kvinde, der bliver mor for første gang, lægge særlig hovedbeklædning, hvilket bekræfter den kendsgerning, at hendes ægteskab.

Fra dette punkt er det muligt at gå ud og tigge om almisser. Romaerne familien et stort antal børn. Derfor mødre måtte arbejde meget hårdt for at sætte dem alle og fodre dem. Da hun gik på "arbejde", børnene var i bedste fald under overvågning af ældre bedstemødre. Sådanne livsbetingelser for den yngre generation til at forklare, hvorfor er ikke alle af dem formået at overleve.

Sådan sigøjnere told chok. Gentagne gange rejste spørgsmålet om, hvordan man dyrker børn af denne nation, men traditioner tilbage, og ikke alle er klar til at ødelægge dem.

Oprindelsen af romaer, religion og andre funktioner

I betragtning af forekomsten af romaer i deres eget sprog er der dialekter. Nomadic eller fastboende romaer nødt til at lære sproget i det område, hvor man lever. Historisk samarbejde med Indien Roma bekræfter, at der i deres ordforråd indeholder næsten tredive procent af sanskrit (drevneindoariyskih) låntagning. Gypsy flag dukkede relativt nylig på grund af disse grunde.

Med hensyn til religion og tro, her er der ingen permanens. Roma hurtigt at tilpasse, dvs. vedtage de ritualer i den lokale befolkning. Under alle omstændigheder er de overtroiske.

En anden væsentlig indflydelse miljø har på diæt og mode stil. I mængden af sigøjner let genkendelige ved den lange, brede og farverige nederdel, traditionelt deres ører hun dekoreret med øreringe, din nakke - en halskæde, håndled - armbånd, finger - ringe. En sigøjner musik er den mest genkendelige og oprigtig.

nationale flag

I 1971, i hovedstaden i England afholdt World Roma Congress, der har godkendt det nationale mærke. Den øverste del af kluden malet i blå farve symboliserer himlen og åndelighed. Lavere halvdel repræsenterer primært jordoverfladen, en grøn mark; understreger sådanne træk Roma som funktionalitet og deres iboende livsglæde. Roma flag har en særlig betydning.

Flerfarvede vandrette striber er i samme højde. Grænsen mellem dem er en midterlinie, der passerer gennem den røde midten af hjulet med otte eger - karakter sti. Marker dette element indikerer, at romaerne foretrækker nomadisk livsstil. Hjulet er malet i en farve, der er forbundet med blodet af disse sigøjnere, der blev dræbt under Anden Verdenskrig. I første omgang sigøjner flag med guld hjul.

Ifølge den optimistiske forklaring, hjulet har en rød festlig farve, som repræsentanter for folket elsker ferien. Roma, der tilhører forskellige etniske grupper, med billedet hjul (chakraer) af flaget klud med forskellige nuancer.

Men der er en ordentlig sigøjner hymne. Han kunne ofte høres i lejrene nær byen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.