SkønhedKosmetik

Spirits "Ispahan" - den eliksir af forførelse

Spirits "Ispahan" - en af de fantastiske fænomener i parfume verden. Deres orientalsk smag, vævning med oprigtighed, vandt en masse kvinders hjerter, træt monotoni rækkevidde. På grund af sin komplekse og usædvanlige struktur af disse ånder er mere egnet til en aften ud. Og det er ikke overraskende, fordi alle ved, at de østlige dufte er altid fuld og rørige, forførende og perfekt egnet til denne tid af dagen.

Spirits Producer "Ispahan"

I dag er børn født i USSR, ved synet af dette mesterværk af den franske parfume hus "Iv Roshe" nostalgisk stemme sukke og sige: "Duften af min barndom". Og alt sammen fordi i slutningen af 80'erne spiritus "Ispahan" det var den mest fashionable og dyre. Nu er det netop ikke sige, hvornår den første flaske af en forførende orientalsk duft blev frigivet. Nogle hævder, at i 1977, anden fast omkring th 1982. Men hvorfor holde disse meningsløse konflikter, hvis produktionen af spiritus "Ispahan" blev stoppet?

På internettet kan du finde mange anmeldelser heldig der på én gang på toiletbord iført mørkeblå flaske "Ispahan". Og det er ikke overraskende, at de værdsatte ham hver eneste dråbe spiritus og nød kun i ferierne. De koster er ikke billigt, men om tilgængeligheden og talen kunne ikke være.

fantastisk Øst

Den virkelige overraskelse for fans af denne duft ventede på i 2008, hvor nyheden om hans genudgivelse af spredt over hele verden. Men den lykke varede ikke længe. Ny parfume "Ispahan" afveg i alt.

Flaske forvandlet til en krystal facetteret kvadrat, inden for hvilken gemte smag. Label hvis hældes fra guld, men med hals hængende blonder, prikken over i'et bliver en kubisk hætte. Ja det ændrede ikke kun emballagen, men også smagen, men det betyder ikke, at han er dårlig?

Beskrivelse gamle "Ispahan"

Allerede med de første dråber aroma sind mentalt medbringer i sin fascinerende og mystiske Øst. I første omgang vil det virke kold, undertiden lidt barsk. Således viser han de strenge love og skikke den mest mystiske del af verden.

Utilnærmelig smag, ligesom skønhed Scheherazade, gemmer sig bag et slør hætteglas sort. Men det er nødvendigt at løfte ansigtet (det er hætten) - og alt det sjove begynder. Takket være den søde duft af bergamot og mandarin skræl, det indtryk, at man går gennem de smalle gader i Marokko, hvor vokser citrusfrugter, men basaren pustede dyrebare harpiks røgelse (røgelse).

Den mest lækre parfume i "hjertet" er berusende noter af jasmin, som harmonisk sammenflettet med passionerede aroma planter ylang-ylang og andre lyse toner. Sådan en tandem er mere som orientalsk dans under eksotiske melodi med en voksende rytme af farver.

Royal plexus fuldender røgelse trail, som er så rig østlige jord. Muskatnød, fusionere med vanille sticks, kærtegnet af aroma og benzoin og tonka bønner, krydret på grund af tåge, udfyld forførende dans orientalske dufte.

Hvis det er muligt, skal du sørge for at købe spiritus "Ispahan". Pris vintage smag høj. For en flaske et volumen på 15 ml kommer til at betale mere end 6.000 rubler, men tro mig, ånderne er værd.

dufte spil

Spirits "Ispahan" unik i det faktum, at der på forskellige tidspunkter af dagen de åbner helt anderledes. For eksempel, efterår regnvejrsdag, blander sig med dråber duft bliver høj lyd. Ved mørkets frembrud, ånderne ændre spillets regler, der giver sin ejer orientalsk charme og mystik.

Ny parfume "Ispahan", hvis pris er væsentligt lavere end den årgang (1900 rubler for en flaske rumfang på 75 ml), har også en interessant smag. Grundlæggende blomster-krydret noter gemt, men som kvinder kunder siger, det er ikke. Men på trods af dette, en ny variant af smag er populær blandt kvinder, der bor i storbyområder og søger at lyse op dit kedelig charmerende orientalsk smag.

konklusion

Endelig ønsker jeg at sige, at ånderne "Ispahan" - er indbegrebet af raffinement og eksotisme i en forførende mavedans, orientalske skønheder, slik og krydderier. Måske ingen parfume bliver en chic aften image som et supplement aroma. Efter alt, "Ispahan" - er et spil af forførelse, hvor sejren hører kun til sin ejer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.