Nyheder og SamfundKultur

Optik Museum i St. Petersburg: udstillingen, adresse, åbningstider

På første sal af huset af købmand Eliseev i St. Petersborg i flere år nu museets af Optics "Optimus". Det blev oprettet med det formål at popularisering af videnskab og stimulere yderligere undersøgelse af optik. Museet består af flere værelser. Hver indeholder en række interessante udstillinger, som er fysiske enheder, samt den oprindelige installation.

Hall of moderne holografi

Denne del af museet præsenterer resultaterne af videnskab i udviklingen af optiske kloner. Som objekter for at skabe ultra-realistiske hologrammer tretten smykker mesterværker af den berømte Faberge fabrikken blev udvalgt. Optoklony disse værker af kunst og kunsthåndværk var en stor succes på Magic of Light udstilling. De er en fuld-farve visuelle billeder, som er let forveksles med den ægte vare.

I 2015 denne samling af kloner af de optiske kunstværker, der vises i museet i St. Petersborg Feberzhe modtog en international pris BEDST I ÅR.

I hallen af moderne holografi, vil de besøgende se så digitale optoklony. Disse fantastiske værker af videnskabelig tænkning af medarbejdere fra ITMO Universitet, på kort sigt kan åbne hidtil utrolig mulighed for at anvende holografi i forskellige områder af vores liv. Efter alt, i dag kan du finde Guido-optoklonov i mange museer rundt om i verden, og i løbet af koncerter med verdens showbusiness superstjerner har længe været på scenen danse sammen med dem deres visuelle modstykker.

Hall historie holografi

Optik Museum i St. Petersborg tilbyder sine besøgende til at stifte bekendtskab med oprindelsen af teknologier til at skabe optiske kloner.

De lærer, at grundlaget for skabelsen af holografiske billeder på ideer i den ungarske fysiker Dennis Gabor, fremsat af ham i 1948. For at blive gennemført, det tog mere end 15 år. Kun opfindelsen af lasere, der genererer sammenhængende og monokromatisk stråling lov til at begynde at udvikle metode til registrering af 3D-billeder. Det blev foreslået af akademiker Yuri Denisyuk.

Glassalen

De, der besøger den Optik Museum i St. Petersborg, vil også være i stand til at gøre en rejse tilbage århundreder. På endevæggen i Hall of glas placeret panorama fortæller om, hvordan de gamle glasproducenter arbejdede. Den vigtigste udstilling denne del af udstillingen er et katalog over Abbe. Det er en samling, der består af de 144 optiske glasprøver indsamlet under ledelse af G. T. Petrovsky. Denne samling er unik og er stolt af museet.

Et andet interessepunkt, som er i glas Hall - computer kiosk, hvor der er en touch screen til at visualisere en Abbe-diagram. Desuden kan der ses de nødvendige materialer (kalk, silica sand, blyoxid, sodavand, lithiumoxid) og kit til smeltning af glas, omfattende diglen og omrører.

Hall "Tesla Balls"

Optik Museum i St. Petersborg er det sted, hvor alle kan se på nært hold, at blive født af lyn. "Plasma bolde" blev opfundet Nikoloy Tesla. Senere blev de moderniseret Bill Parquet.

Plasma bold - et glas kugle, inden i hvilken elektroden er nedsænket. På det en høj spænding. Som et resultat af fysiske processer skål fyldt med farvet lyn.

I hallen, som viser Bolde Tesla, vil de besøgende se så usædvanligt væg. De kan trække lyset og tage et billede af deres "frosset" skygge skærm på en overflade dækket med en speciel forbindelse.

hall UV

Optik Museum i St. Petersborg giver mulighed for at observere luminescens fænomen. Det er en ikke-ligevægt stråling af visse stoffer under ultraviolet lys. Salen dedikeret til denne form for stråling, besøgende kan:

  • lytte til mini-foredrag guide, som forståeligt sprog fortæller om funktionerne i forskellige optiske fænomener;
  • tjekke deres pengesedler for ægthed ved hjælp af specielle UV-emitter;
  • male glødende billeder;
  • lære at skelne harmløse fluorescerende farvestof fra fosforescerende.

legeværelse

Optik Museum i St. Petersborg, hvis foto haller præsenterede ovenfor er et besøg med børn, der derude venter på en masse overraskelser værd. Især vil de blive tilbudt i legerummet:

  • spille kendte melodier på laserharpe;
  • skabe smukke ornamenter fantom roterende kalejdoskop af forskellige designs;
  • at se sig selv fra alle sider i en overraskende ottekantede spejlsal;
  • tegne din profil, sidder på en stol skygge;
  • spille balalajka stroboskopisk stemplet og andre.

udstillinger

Udover den permanente udstilling, Museum of optik IFMO i St. Petersborg jævnligt arrangerer interessante udstillinger.

Lys Alive ( "levende lys")

I begyndelsen af sommeren, vil museet for optik alle være i stand til at se de utrolige lyseffekter og endda lære at skabe deres egne.

Seerne vil være i stand til at gå gennem 11 værelser, hvoraf 500 kvadratmeter. m husede nu magiske rige. De vil sørge for, at lyset er en levende og være i stand til at trænge hemmeligheder optik.

Lys Alive udstilling er opdelt i flere tematiske områder, hvoraf den ene er dedikeret til holografi, som er en af de mest fantastiske resultater i fysik.

Magic af lys. Lite

Formålet med denne udstilling er at popularisere fysikken gennem underholdning og gaming former. Sin redegørelse består af 4 temaområder. Blandt dem, af særlig interesse er den interaktive rum "spil af lys". Der kan alle oprette eksperimenter med plasma kugler eller "tegne" ethvert objekt med en laser.

Mindst det bliver interessant at besøge i "Enchanted Forest". Det er en korridor, hvor tæt "vokse" light strenge. De skaber den optisk illusion af at være i denne skov.

Dernæst vil de besøgende nødt til at vente i "Alice Room". Der vil de få mulighed for lidt tid til at besøge stedet for indbyggerne i Eventyrland, hvor alt er ikke som det ser ud.

Men det sjove venter, gæster Magic af lysshow. Lite i området Oculus Rift. Der kan de dykke ned i en verden af virtual reality: gå med dinosaurer, lavet et rum tur, en tur på en svimlende forlystelser og så videre.

Optik Museum i St. Petersburg: hvordan man kommer dertil og åbningstider

Se de vidundere, der er lige optiske illusioner, det kan være en hvilken som helst dag i ugen undtagen mandage.

Fra tirsdag til torsdag museet er åben fra 11:00 til 20:00, og på fredag og i weekenden - fra 11:00 til 21:00.

Museet for Optik i St. Petersborg (adresse: Udveksling Line, 14) er nemt tilgængelige. For at gøre dette, kan du vælge ruten med metro: komme til stationen "Sport 2" eller "Vasileostrovskaya". Derudover kan det nås med landtransport (busstoppested "Universitet" eller "Exchange Square").

Optik Museum i St. Petersburg: anmeldelser

De, der allerede har besøgt i den vidunderlige verden af lyseffekter, som regel, anbefales det at besøge deres venner og bekendte. Meget ofte kan du høre de råd til at gå til Museum of optik med barnet, såsom turen kan skabe i sin kærlighed til videnskab og vække interesse i at lære. Ifølge de guider, selv de mest ondskabsfulde bøller og tabere er glade, når de ser fødslen af lynnedslag eller kigger på hologrammet.

Nu hvor du ved, hvordan man kommer til Museum of optik, og at det kan ses. Sørg for at gå der som en familie, og sørg for, at fysikken - det gjorde ikke kede!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.