Mad og drikkevarerOpskrifter

Trin for trin opskrifter på kager med hytteost og kirsebær

Opskrifter på kager med hytteost og kirsebær godt du hjælpe, hvis du har brug for hurtigt at forberede ikke kun velsmagende, men også nyttigt dessert. En sådan delikatesse kan serveres og til den sædvanlige te drikke familie, og for den festlige fest.

Cheesecake tjene som en glimrende dessert til både voksne og børn.

Smuldrende kage med flødeost og kirsebær: opskriften med et foto (trin for trin)

Ved udarbejdelsen af denne dessert, Marie er nogen big deal. Med forbehold for alle regler i opskriften du får en meget velsmagende godbid med blød ost påfyldning og saftige kirsebær. Denne dessert er især glad for børn. Udadtil ligner en hjemmelavet kage, og smagen og konsistensen er helt magen til kagerne.

Så hvad er de ingredienser, vi har brug for at lave en sand kage med flødeost og kirsebær? Opskriften (med fotos madlavning vil være langt mere interessant) kræver:

 • store hønseæg - 2 stk;.
 • sprængmiddel - 4 g;
 • blødt smør olie - 150 g;
 • hvedemel sigtet - ca. 250 g (tilsat før kogning test);
 • fede granulære ostemasse - 200 g;
 • kirsebær frosset (bedre præ-afrimning) - ca. 200 g;
 • sukker små - omkring 7 store skeer.

Lav en mørdej

Opskrifter kager med hytteost og kirsebær kan omfatte brug af enhver test. Den mest enkle og hurtige til at forberede en sand base. At ælte det, blødt smør kombineret med sukker (2 store skeer) og forsigtigt findelt spoon. Ved siden af dem tilføjes æggeblommer (reserve hvide til at fylde) og bagepulver.

Har opnået en homogen konsistens, hæld vægt til den opnåede sigtet mel og grundigt æltet. Hvis det er nødvendigt, tilføje til dejen et par store spiseskefulde koldt vand. Ved udgangen giver en glat og køligt sand base, som klamre film indpakket og leveret i et køleskab (10-20 minutter).

Madlavning kirsebær fyldning og ostemasse fyld

Kage opskrift med flødeost og kirsebær ikke kræver køb af dyre produkter. Alle komponenterne er nævnt på listen, kan du købe i enhver butik.

Frosne kirsebær helt optøet og drænet saften. Som for ost, er det jord gennem en sigte og kombinere med resterne sukker. Yderligere separat pisket æggehvider. Det resulterende skum blev blandet med ostemassen til opnåelse af et lys og en luft fyld.

Dannelsen af nyt sand med kirsebær pie

Hvordan er den kage med flødeost og kirsebær? Med et foto (skridt for skridt at gøre denne dessert er ikke meget vanskeligt) sådanne delikatesser, du kan finde i denne artikel. For sin dannelse delt form anvendes. Det sprede den afkølede shortbread dej og æltet næven, så det er jævnt fordelt ud over skålen, danner en lille kugle.

Anbringelse på grundlag af de optøede bær, det er ensartet dækket med hytteost og protein fyld.

Hvor lang tid at bage en kage i ovnen?

Næsten alle de opskrifter på kager med hytteost og kirsebær gennemført meget hurtigt. Efter desserten vil blive dannet, sendes den til den forvarmede ovn og bages i 45-50 minutter.

Som tiden går, hjemmelavede goodies taget ud og afkølet. Drys det på toppen med flormelis, udskårne stykker og præsenteres til bordet sammen med usødet te.

Den mest lækre kage med flødeost og kirsebær multivarka: Opskrifter med billeder af hjemmelavede desserter

Denne dessert er opnået meget nærende og nærende. For at gøre det derhjemme, vi har brug for:

 • våde granulære ostemasse - 400 g;
 • store æg - 3 stk;.
 • Fløde margarine kvalitet - 210 g;
 • sigtet mel - omkring 4 kopper;
 • sprængmiddel - 6 g;
 • fint sukker - 230 g;
 • salt - 3 g;
 • frosne eller friske kirsebær - 150 g

Forberedelse kornet dej og ostemasse

Før du bage en kage i multivarka bør ælt dejen til det sprødt og gøre ostemasse. Til denne creme margarine findelt med hvedemel og derefter tilsat 3 g bordsalt og bagepulver. Ved udløbet en ensartet fine spåner, som i den tid tilladt i køleskabet.

For at forberede brugen påfyldning kun frisk og fugtig ost. Dens pisket blender og derefter kombineret med sukker og hønseæg. Tilsætning til de øvrige indholdsstoffer i bagning pulverrester, fortsætte til dannelsen af kagen.

Hvordan til at danne en ostemasse dessert?

For at forberede denne kage i multivarka, koppen er ikke nødvendigt at olie. Det spredte ½ af den granulære grundlag, som er placeret et friske eller frosne kirsebær. Derefter fuldstændigt dækker bær ostemassen. I slutningen af kagen krummer falde i søvn igen margarine.

Processen med bagning multivarka

Hvordan til at bage en kage med flødeost og kirsebær? Opskrift på multivarka implementeret, indebærer anvendelse af en batch-tilstand. At det skal koges ostemasse dessert. I dette tilfælde skal installeres timeren. Program og så i 60 minutter.

Hvordan man laver en dessert til bordet?

Efter bagning cheesecake den afkølet direkte i skålen Multivarki. Når dessert grab, fjernes og skæres i stykker. Til bordet er mørt og nærende delikatesse præsenteret med usødet te eller kaffe.

At gøre den berømte Cherry Pie "Brownie"

Hvordan at lave mad chokoladekage med flødeost og kirsebær? Opskrift med foto "Brownie" vi vil se på nu. For at gennemføre den, vi har brug for følgende suite af produkter:

 • sigtet hvedemel - 150 g;
 • god olie creme (72-75% fedt) - ca. 120 g;
 • mørk chokolade - ca. 120 g;
 • fint sukker - 50 til 100 g dej og et fyld;
 • store æg - 2 stk. i svulme og 2 stk. til stopning;
 • bagepulver - 1 tsk;
 • vanillin - 5 g;
 • vegetabilsk olie - ca. 15 ml (anvendt til smøring af retter);
 • vaniljesukker - 2 dessertskeer;
 • salt - tilføje smag;
 • udstenede kirsebær - ca. 300 g;
 • granulære ostemasse landsby - 300 g

Fremstilling af dejen

For at gøre en klassisk kage "Brownie", stort æg piskes med sukker til en meget høj hastighed. Den opnåede masse tilsættes vanillin og lidt salt (pair kniber).

Komponenterne omrøres, fortsætte til fremstilling af mørk chokolade. Hans break udsnit og smelte i en skål med smør. Komponenterne omrøres til homogenitet, og deres spredning til æggene. Så tilsættes mel og bagepulver. Udgangen er ikke meget tætte chokolade dej.

madlavning udstopning

Toppings til "Brownie" kagen forbereder ganske enkel. Grovkornet hytteost gennem en sigte flosse, og derefter tilføje æg og sukker. Alle komponenter er grundigt pisket med en mixer indtil glat. Som for kirsebær, vaskes det og renset fra frøene. Hvis bær har været frosset, er det optøet tidligere.

Form en chokolade dessert

Bag kagen "Brownie" med kirsebær og flødeost, som du kan i ovnen eller i multivarka. De vigtigste ting - at bruge en dyb skål, som nødvendigvis smurt med vegetabilsk olie.

Til dannelse af et sådant dessert chokolade dejen er opdelt i tre dele. Lægning en af dem i en beholder indretning og dens dæksel halv ostemasse og bær. Efter dette, hæld kirsebær 2. del af chokoladen base. Næste på kagen igen spredt hvid hytteost og bær. I slutningen af alle produktet igen overtrukket med chokolade dej.

Hvordan til at bage?

Hvis du beslutter dig for at bage en dessert multivarka, skal du bagning eller stegning tilstand. Hvis en sådan anordning behøver du ikke på lager, foreslår vi at bruge en konventionel ovn. Hendes forvarmet til 200 grader. Ved denne temperatur chokoladekage "Brownie" med hytteost og kirsebær bages i 55-60 minutter. I løbet af denne tid, bør desserten være frodig og rødmosset. Efter bagning det i form af delvis afkølet og derefter taget ud og skæres i stykker.

Præsenteres for familien te drikke

Hvis du ønsker at indgive en smuk kage "Brownie" til familien tabellen, anbefales det at drysse snehvide strøsukker. Det skal bemærkes, at i forbindelse med en sådan dessert bliver helt usædvanligt. Mørke lag veksler med smukke hvide og kirsebær pie lægger særlig surhed og saftighed.

Til tabellen er en behandler at være til stede sammen med et glas varm te eller kakao.

For at opsummere

Som du kan se, i udarbejdelsen af hytteost dessert med et kirsebær er nogen big deal. Ud over de indsendte opskrifter, kan du bruge den anden. For eksempel viser det sig meget velsmagende svamp kage med bær og flødeost og pust, og endda gær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.