SundhedMedicin

Hvordan øger surheden i maven?

Den gode funktion af fordøjelsessystemet er tilvejebragt af mavesaft, hvis hovedkomponent anses for at være saltsyre. Desværre bliver diagnosen "reduceret surhedsgrad", som er blevet behandlet i lang tid, gjort i stigende grad. Hovedårsagen til denne disharmoni er det ringe arbejde i foringscellerne, der skaber saltsyre. En anden grund kan være en for stor mængde alkaliske stoffer, der er en del af mavesaften og er designet til at neutralisere dens surhed.

symptomer

Hvis der er en lav surhed i maven, fordøjes maden for langsomt, og det medfører en række symptomer. Så ganske ofte er der oppustethed, akkumulering af gasser, smerte. I høj grad forringes tarmmotiliteten, hvilket resulterer i permanent forstoppelse, dårlig ånde. Mikroorganismer, der kommer ind i maven, kan ikke elimineres til tiden og derfor aktivt formere sig og forårsage en række virale og svampesygdomme. Tilstrækkeligt behagelig i et sådant miljø føler sig forskellige helminths. Hvis du ikke øger surheden i maven i tide, vil kroppen ikke kunne forbruge den rigtige mængde mineraler, og der vil være en ubalance. Måske udviklingen af kræft eller gastritis.

behandling

Hvis der er mange gode præparater til neutralisering af syren, er det ikke så nemt at øge surheden i maven. I mindre forsømte tilfælde anbefaler læger at overholde en særlig diæt eller tilbyde brugen af lægemidler fremstillet på plantebasis. Så, en vidunderlig stimulus, der påvirker udskillelsen af mavesaft, der er en tinktur af malurt, samt mynte, ayr, fennikel. Fra disse urter kan du lave te og tage i løbet af dagen. Hvis situationen er ret kompliceret, bliver patienten tildelt hormonelle lægemidler. Så for at øge surheden i maven vil hjælpe sådanne hormoner som histamin og guarin. For øjeblikkelig forbedring af patienten kan der anvendes kapsler med saltsyre. Med deres hjælp bliver mad let fordøjet. Det skal huskes, at sådanne lægemidler er ret farlige, og derfor bør det træffes under streng lægeovervågning.

Kost med nedsat surhedsgrad

Det er nemt at løse problemet med fordøjelsen takket være ordentlig ernæring. Måltidet skal deles mindst 5-7 gange. Mængden af mad bør være ubetydelig. I perioden med exacerbationer er det bedre at forbruge kun de fødevarer, der anbefales i dette tilfælde. Så hurtigt øge surheden i maven kan skyldes sort kaffe eller stærk te, samt at bruge chili og peberrod. Du bør dog ikke misbruge disse produkter, fordi de kan forårsage gastrit og mavesår. Nyttigt er forbruget af sure kisseler, samt bær og frugter (kiwi, æbler). Det er nødvendigt at reducere indtagelsen af mad, hvilket bidrager til gæringsprocessen (kefir, mælk, yoghurt osv.) Og tung fordøjelse (fedtkød, oste, hytteost osv.). Alle kogte skal være friske og usaltede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.