Hjem og familieKæledyr

Hvad hvis katten syg efter at have spist?

Hvis du har fået en kat eller en kat, du nogensinde er stødt på et prosaisk problem: din kat eller kat opkast efter at have spist. Det kan ikke betyde, at dit kæledyr har et sundhedsproblem, som alle katte er nogle gange syge efter at have spist. Så hvad er årsagerne kan føre til opkastning?

 • Det opkastning ofte forbundet med det faktum, at katten har spist en masse eller spiser for hurtigt, at ingen tid ordentligt tygge.
 • Nervøsitet, spænding, kan stress også føre til, at katten opkast efter at have spist.
 • Den mest almindelige årsag til opkastning - klumper af hår i maven. Katte overgive sig, slikker sin egen pels; Naturligvis det kommer ind i maven, og udskilles af opkastning. For at forebygge opkastning, er det nødvendigt at rede ud af håret af dit kæledyr eller kæledyr. Desuden er det muligt at give vaseline, hvilket gør det lettere at slippe af hår. Vaseline kan smøre en pote: Katte er meget ren og altid vylizhut det uden rest. Hertil kommer, at i specialforretninger kan du finde særlige pasta på basis af vaseline, at katte spiser det med glæde. For at fremme afsætningen af hår klumper, mange katte spiser græs; Dette fører til, at katten kaster op efter at have spist, men intet galt med det.
 • En anden almindelig årsag til, at et dyr syge efter at have spist uspiselige ting -proglatyvanie. nysgerrighed ofte skubber katten på at spise, for eksempel, giftige planter, medicin til mennesker eller bare et fremmedlegeme. Oftest sker dette med lidt nysgerrige killinger, i hvert fald - med voksne katte. Hvis du har mistanke om, at dit kæledyr har spist noget, der er bedst straks kontakte den veterinære klinik. Sommetider fremmedlegeme væsentligt, at der stikker ud fra hans dyrets mund eller fra endetarmen. I intet tilfælde ikke forsøge at trække det ved dig selv, du kan skade spiserøret - Bring straks katten til lægen.
 • Ofte lider opkastning ældre dyr. Dette kan skyldes almindelig slitage af indre organer eller enhver sygdom: nyresygdom, leversygdom, skjoldbruskkirtel, feline parasitter. Forudsat at katten syge efter at have spist alt for ofte, skal du vise det til lægen.
 • Nogle gange kan du se i kattens opkast parasitter såsom orme. Tarmparasitter forårsage vedvarende opkastninger, diarré og en generel svækkelse af kroppens kat, så, hvis du bemærker opkastning i noget lignende en hvid tråd eller et riskorn, skal du sørge for at gå med katten til en læge, der vil ordinere den korrekte medicin. Ingen skade på dyret vil bruge på forebyggende anthelmintikum.
 • Kronisk opkastning kan indikere forskellige problemer med mave-tarmkanalen, fra det banale til forgiftningen af alvorlige sygdomme, såsom for eksempel, mavesår. Hvad det siger sådan et symptom, bare kan sige kun en læge.

Når katten kastede op, er det bedst at ikke fodre hende for en dag. Desuden er det nødvendigt at begrænse mængden af vand, der forbruges. Når opkastning stopper, kan du give dyret en lidt blød, fedtfattig mad. Du skal fodre fire gange om dagen, og kun gradvist blive konverteret til den sædvanlige kat kost.

Derfor er de generelle anbefalinger. Du skal straks kontakte en dyrlæge, hvis:

 • der er tegn på blod i opkast;
 • kat lider opkastning og diarré samtidig;
 • dyr kaster op i mere end et par dage, eller der er en masse af trang til at kaste op inden for kort tid;
 • du har mistanke om, at katten har slugt noget uspiselige eller giftige;
 • undtagen opkastning observeret sløvhed, svaghed, smerte, åndenød, kat knap på hans fødder;
 • du noget ser mistænkeligt.

Under alle omstændigheder bedre at forebygge end at miste tid uigenkaldeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.