HjemlighedBadekar eller brusebad

Hvordan man vælger en dør til badeværelset og toilettet?

Hvilke funktioner skal have døren til badeværelset og toilettet? Hvis før døren til toiletrummet kun afveg i størrelse, nu er knyttet til betydningen og de kvaliteter af praktiske, holdbarhed, nem pleje, æstetisk appel, der matcher stilen i lejlighed eller hus.

Fugtighed i badeværelset, selv om der er god ventilation, altid steget. Derfor er det bedre at vælge det design, der ikke er bange for fugt og damp: de kan tjene så længe som muligt og for at bevare sit oprindelige udseende. Desuden skal døren til badeværelset har god varme- og lydisolering.

Den mest fugtbestandigt materiale til fremstilling af døre, selvfølgelig, er glas. Han truer ikke ødelæggelse og deformitet af vand og høje temperaturer. Desuden er det hygiejnisk, miljøvenlig, gå ikke glip af støj og bevarer varmen godt. Moderne døre til bad og toilet er lavet af massivt glas, så at slå dem derhjemme er næsten umuligt. De er i stigende grad efterspørges, takket være den praktiske, pålidelighed, slankt og stilfuldt design. Det kan være kedeligt, rillet, eller endda tonet spejl design med varierende grader af gennemsigtighed.

De glasdøre er ofte dekoreret med træ, plastik eller metal skær, farverige mosaikker, fantastiske designs og tegninger. De mest originale døre er lavet af glas, det er. De gør rummet lysere og visuelt udvide rummet, takket være dens tilsyneladende lethed. Glasdøre til badeværelse passe perfekt ind i ethvert interiør, og blive en rigtig udsmykning af hjemmet. Glasdøre har en høj nok pris.

Plastic er fantastisk til våde områder. Plast døre rådner ikke, er ikke deformeret fra vand og fugtig varm luft. De er lette, hygiejnisk, holdbar og nem at bruge. De er kendetegnet ved en god lyd- og varmeisolerende egenskaber. Takket være en speciel belægning, kan PVC-strukturer simulere overfladen af alle naturlige materialer. Moderne plast døre er forskellige i form og farve. Plast døre til bad og toilet miste æstetiske parametre træ og glas kolleger, men de er klassen indstillingen "økonomi", og på grund af de lave priser er tilgængelige for flertallet. PVC døre passer ikke til enhver indretning. Deres formål - værelser i en demokratisk og uhøjtidelig stil.

Træ døre til bad og toilet - er en klassiker. Alle ved, at træet er bange for vand og forværres hurtigt under drift i fugtigt og varmt miljø. Men det betyder ikke, at sådanne døre er ikke egnet til badeværelset. De er uundværlige i det indre af en dyr ædel klassisk stil. Ved fremstilling af vinduer til badeværelser hjælp bøg og eg. Træ til badeværelset skal være af høj kvalitet: retten høstet og tørret. Træ døre badeværelse imprægneret med antiseptisk og dækket med et lag af lak. Ønskeligt, at indgangen indrettet således, at det ikke lækker vand. Disse døre er kun tilgængelige for folk med høje indkomster.

Meget populær blandt de fleste forbrugere døre af MDF og spånplade beklædt med laminat. Disse designs fungeret godt i våde områder. De er forskellige i design, kan være dekoreret med originale træk, det ser moderne og stilfulde, overkommelige. Men finerede døre til badeværelset er bedre ikke at købe, fordi de naturlige finér ikke kan modstå virkningen af fugtig varm luft.

badeværelse dørene skal være forsynet med ventilationsåbninger eller har en kløft mellem dørbladet og gulvet. På døren til badeværelset og toilet skal installeres stærke og pålidelige låse og håndtag, som de udsættes for høje belastninger under drift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.