SundhedKvinders sundhed

Anden kejsersnit: Hvad er vigtigt at vide? Kejsersnit: indikationer, timing, nyttiggørelse

Enhver gravid kvinde tager en frisk, ikke ligesom den foregående. Fødsel, henholdsvis er også forskellige. Hvis den første barn blev født med hjælp af kirurger og gynækologer, betyder det ikke, at nu alt vil ske efter samme scenarie. Hvad hvis den anden vil have en kejsersnit? Hvad er vigtigt at kende kvinden selv? Kan jeg undgå operation? På disse og andre spørgsmål vil du svare dagens artikel. Du vil lære, hvordan man gør, hvad begrebet anden planlagt kejsersnit som kroppen genvinder efter indgrebet, om det er muligt at planlægge den tredje graviditet og om det virkelig er at føde selv.

Naturlig levering og kejsersnit

Lad os se, hvordan det er udført, og hvilke beviser har den anden kejsersnit. Hvad er vigtigt at vide? Den naturlige forekomst af barnet - en proces, som naturen ønskede. Under arbejdskraft, babyen passerer gennem de respektive stier, oplever stress og er forberedt til at eksistere i den nye verden.

Kejsersnit indebærer kunstige udseende af barnet. Kirurger gøre et snit i maven og kvindens livmoder, hvorigennem og tegne baby. Pjevs synes pludselig og uventet, han ikke har tid til at tilpasse sig. Det skal bemærkes, at udviklingen af sådanne børn går hårdere og mere kompliceret end de optrådte i en naturlig fødsel.

Under graviditeten, mange vordende mødre skræmmer kejsersnit procedure. Efter alt, blev den fordel altid givet til naturlig fødsel. Indtil for et par århundreder siden, kvinden efter kejsersnit havde nogen chance for at overleve. I et tidligere tidspunkt manipulationer udføres kun hos patienter, der allerede er døde. Nu medicin har gjort store gennembrud. Kejsersnit var ikke kun sikker indgriben, men i nogle tilfælde er nødvendigt for at redde livet for barnet og moderen. Nu er operationen tager kun et par minutter, og muligheden for anæstesi gør det muligt for patienten at forblive vågen.

Anden kejsersnit: Hvad er vigtigt at vide om det vidnesbyrd?

Hvad henleder lægen, at vælge den vej levering? Hvad er indikationer for det andet indgreb i den naturlige proces? Alt er enkel. Indikationer anden kejsersnit er de samme som for den første operation. Manipulation kan planlægges og nødhjælp. Tildeling elektiv kejsersnit, læger er afhængige af følgende indikationer:

 • dårligt syn hos kvinder;
 • åreknuder i benene;
 • hjertesvigt;
 • kronisk sygdom;
 • diabetes;
 • astma og hypertension;
 • onkologi;
 • traumatisk hjerneskade;
 • smalle bækken og en stor frugt.

Alle disse situationer er årsagen til den første indgriben. Hvis der efter fødslen (den første) af sygdommen ikke er blevet elimineret, vil operationen blive gennemført, og når den anden graviditet. Nogle læger er tilbøjelige til dette synspunkt: det første kejsersnit tillader ikke en kvinde til at føde mere end de fleste. Denne erklæring er fejlagtig.

Er det muligt at føde selv?

Så du anbefale en anden kejsersnit. Hvad er vigtigt at vide om det? Hvad er de faktiske indikationer for kirurgi, hvis kvinders sundhed okay? Re-keying anbefales i følgende tilfælde:

 • barn har bundstykket præsentation ;
 • efter den første kejsersnit ikke passere yderligere to år;
 • seam på livmoderen insolvent;
 • under den første operation blev udført et længdesnit;
 • abort mellem graviditeter;
 • i nærvær af bindevævet af arret;
 • placering af placenta i vommen;
 • patologi af graviditet (polyhydramnios, oligohydramnion).

Emergency kirurgi udføres, når en uventet divergens af arret, en svag arbejdskraft aktivitet, tunge kvinder status og så videre.

Det er muligt at føde, og de fleste, hvis det anbefales af den anden kejsersnit. Hvad er vigtigt at vide? Moderne medicin ikke kun tillader en kvinde at den naturlige proces af fødsel, men hilser det. Det er vigtigt, at den vordende mor er blevet omhyggeligt undersøgt. Betingelserne for en naturlig fødsel efter kejsersnit er følgende:

 • efter den første operation mere end tre år;
 • ar er en rig (domineret af muskelvæv, området udvidet og reduceret);
 • tykkelse i sømmen område mere end 2 mm;
 • fravær af komplikationer under graviditeten;
 • kvinder ønsker at have deres egen.

Hvis du ønsker et andet barn var den naturlige måde, er det værd at tage sig af det. Find barsel hospital, der har specialiseret sig i dette spørgsmål. Diskuter på forhånd med din læge og gå gennem sin tilstand undersøgelse. Regelmæssigt besøgte destination råd og følge anbefalingerne fra en gynækolog.

prænatal pleje

Hvis den første levering fandt sted ved kejsersnit, så alle kan være fint ene eller meget anderledes anden gang. For vordende mødre, efter en sådan procedure skal være en individuel tilgang. Når du har lært om din nye position, skal du se en gynækolog. Perk af en graviditet er mere forskning. For eksempel, USA i sådanne tilfælde ikke tre gange for hele perioden, og meget mere. Hyppig diagnose før fødslen. Din læge bør kontrollere din uterin ar. Efter alt, denne indikator afhænger af resultatet af hele graviditeten.

Sørg for at besøge andre specialister inden levering. Du er nødt til at tage fat på terapeuten, optometrist, hjertespecialist, neurolog. Sørg for, at der ikke er nogen forbud for naturlig fødsel.

Multiple og normal graviditet: en anden kejsersnit

Så har du stadig udpege en anden kejsersnit. På hvilket udtryk gøre en sådan operation, og om det er muligt at føde sig selv i flere graviditeter?

Antag, at den tidligere levering blev udført kirurgisk, og derefter kvinden blev gravid med tvillinger. Hvad er prognoserne? I de fleste tilfælde resultatet er den anden kejsersnit. På hvilket udtryk gør det - fortælle lægen. I hvert tilfælde tage hensyn til de individuelle karakteristika hos patienten. Manipulation udpeges for en periode på 34 til 37 om ugen. Når flere graviditeter ikke vente længere, fordi de kan begynde hurtig naturlig fødsel.

Så er du bærer et barn, og at udpege den anden kejsersnit. Hvornår operationen? I definitionen af udtrykket spiller rollen som den første manipulation. Re-indgreb er udnævnt til 1-2 uger tidligere. Hvis den første gang kejsersnit udført i 39 uger, men nu vil det ske i 37-38.

søm

Du ved allerede, hvad sigt at gøre den planlagte anden kejsersnit. Kejsersnit udføres gentagne gange på det samme søm som første gang. Mange vordende mødre er meget bekymrede over den æstetiske spørgsmål. De er bekymrede, at hele mave er fyldt med ar. Bare rolig, ikke ske. Hvis den planlagte manipulation, vil lægen gøre cut, hvor det blev afholdt for første gang. Antallet af eksterne ar du ikke øger.

Situationen er anderledes med afskårne kønsdele. Her hver anden operation for at vælge et nyt område af arret. Derfor behøver lægerne ikke anbefale denne metode til at føde mere end tre gange. Mange læger tyder patienter sterilt, medmindre tildelt en anden kejsersnit. Når de sættes på hospitalet gynækologer afklare dette spørgsmål. Eventuelt er patienten gjort aflukning af æggelederne. Bare rolig, uden dit samtykke, læger ikke foretage en sådan manipulation.

Efter trinnene: reduktionsproces

Du ved allerede, at når viser en anden kejsersnit, gøre, hvad sigt. Anmeldelser kvinder rapporterer, at tilbagebetalingsperioden ikke adskiller sig fra det, der var efter den første operation. Stand alone kvinde kan omkring en dag. Amme din baby nyligt lavet mor tillod næsten øjeblikkeligt (forudsat at det ikke brugt ulovlige stoffer).

Sekret efter den anden operation på samme måde som i den naturlige fødsel. Inden for en eller to måneder observeres udledning af lochia. Hvis du havde en kejsersnit, er det vigtigt at overvåge deres helbred. Konsultere lægen, hvis usædvanlig udledning, hæves temperaturen forringelse af den generelle tilstand. Udskrevet fra hospitalet efter den anden kejsersnit ca. 5-10 timer, samt første gang.

mulige komplikationer

Ved reoperation risiko for komplikationer, selvfølgelig, steget. Men det betyder ikke, at de bare opstår. Hvis du føder efter kejsersnit alene, er der en mulighed for divergens af arret. Selv hvis sømmen velhavende, kan lægerne ikke helt udelukke muligheden. Det er derfor, den kunstige stimulering og smertestillende aldrig anvendes i sådanne tilfælde. Dette er vigtigt at vide.

For det andet kejsersnit læge vanskeligheder vises. Den første operation har altid konsekvenser i form af sammenvoksninger. Tynd film mellem myndighederne hæmme arbejdet i kirurgen. Proceduren selv tager længere tid. Det kan være fyldt for barnet. Efter alt, på dette tidspunkt i hans eller hendes krop trænger potente lægemidler, der anvendes til anæstesi.

Komplikation af gentagne kejsersnit kan være alle de samme som første gang: dårlige livmoderkontraktioner, hendes tonefald, betændelse og så videre.

derudover

Nogle kvinder er interesseret i, hvis den udføres en anden kejsersnit, når det er muligt at føde for tredje gang? Eksperter kan ikke besvare dette spørgsmål entydigt. Det afhænger af tilstanden af vommen (i dette tilfælde to). Hvis sømmen region fortyndes og fyldt med bindevæv, er graviditeten kontraindiceret helt. Når velhavende ar er meget muligt at føde igen. Men mest sandsynligt, vil det være den tredje kejsersnit. Evne naturlig levering aftager med hver efterfølgende operation.

Nogle kvinder formår at føde fem børn ved kejsersnit og føler stor. Her meget afhænger af den enkelte og kirurgens teknik virker. I længdesnit læger anbefaler ikke bære mere end to gange.

Som konklusion

Kejsersnit under den første graviditet - ingen grund til viderespredning procedure. Hvis du ønsker, og kan føde selv, er det kun et plus. Husk, at naturlig fødsel er altid en prioritet. Tal til gynækolog om emnet og lære alle nuancerne. Ha 'en dejlig dag!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.