ComputereSoftware

Som i "Ordet", skriver den formel? Der er et svar!

Alle moderne teksteditorer (naturligvis korrekt at kalde dem tekstbehandlingsprogrammer) bliver mere og mere universelle. For eksempel, de nu har sådanne funktioner, der tidligere var unikke for kun dyre og kvalitet udgivelse pakker, samt CMS-systemer til styring af indhold på sitet.

Dette giver brugerne mulighed for at udføre et stort udvalg af arbejde, der ofte efterlader vinduet i en enkelt tekst editor. Det er derfor, vi vil besvare spørgsmålet om, hvorvidt, som i "Ordet", skriver den formel som ofte brugere der er uoverstigelige vanskeligheder i vejen for at løse dette problem.

Hvis du gættet, at vi taler om, vil være den mest almindelige tekst editor, Microsoft Word-2010. Det er ingen overdrivelse at sige, at selve navnet på det program for hele verden er blevet et kendt ord, men forestille sig en computer på kontoret uden hende og gjorde praktisk taget umuligt.

Lad os gå tilbage til vores ligning redaktør, som er i Word til de fjerne dage, hvor par computere blev ved hjælp af Windows 3.1, mens brugere. Selvfølgelig, siden da har han fået en masse nye muligheder for at sammenligne den gamle og den nye pakke er bare fjollet.

Især i den matematiske redaktør, nye skabeloner, der minimerer behovet for beregningerne, når du udfører standard matematiske problemer. Og fordi denne særlige version af editoren vi er med dig, og vi vil overveje.

Inden vi går videre til en forklaring, som i "Ordet", skriver den formel, du har brug for at tale om to måder at udføre denne opgave. Den første af dem er godt for udviklingen af nye formler. Gå til fanen "Indsæt" og derefter lede efter knappen "Formula" i den lange liste. Hvis du klikker på knappen er ikke, og for en lille drop-down listen til højre for det, ud over muligheden for at skabe selve formlen, kan du drage fordel af deres typiske mønstre. Word nyeste version af fordel netop i det faktum, at brugeren let kan skabe deres egen formel, personligt at placere dem i en drop-down liste.

Den anden metode til at indsætte formlerne

Som i "Ordet", skriver den formel er ofte nødvendigt ikke fra bunden, men ved hjælp af den færdige matematiske udtryk i teksten, og udviklere bør overveje et sådant tilfælde. For at gøre dette, skal du blot klikke på formlen i teksten, ved hjælp af venstre museknap. Programmet genkender det, og derefter vil blive vist i faneblade "Arbejde med formler", der indeholder en række værktøjer designet netop til design og redigering af en række matematiske beregninger.

Takket være indsatsen fra hundredvis af designere og andre fagfolk, i overensstemmelse med de formler, ved første øjekast, er meget lidt information. Denne fornemmelse er skabt på grund af det faktum, at de er alle komfortable "spredt" i kategorier. Hvis du ikke kender, som i "Ordet", skriver den formel, er det bedre at bruge et par minutter og behandle ansøgning funktionalitet.

De mest almindelige matematiske udtryk (funktioner i trigonometri, fraktionelle udtryk) præsenteres som separate knapper for brugeren bekvemmelighed kombineret med rullelisterne.

Som nævnt ovenfor, kan du vælge mellem dem er ikke kun den enkleste løsning, men også enkelte typer af mønster. Men navnet "standard" betyder ikke, at du ikke kan ændre dens elementer i nogle steder eller på anden måde at udføre sin redigering. Antallet af regulære udtryk og gør en praktiserende læge er i stand til at tilfredsstille selv den videnskabsmand-matematiker, som "Ordet" Indsæt formel er oftest nødvendig for dem.

Den nye redaktør er forskellig fra den gamle version af det faktum, der giver dig mulighed for at tilpasse stort set enhver nuance af udtryk udseende. Hvis det gamle program til at ændre skrifttype, skrifttype og farve på teksten skulle bruge separate værktøjer i den nye version er det muligt at ansøge indstillinger skrifttype, som ligger på fanebladet "Home".

Vi håber, at du har lært om, hvordan man kan opnå formel i "Ordet"!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.