BilerBiler

Overblik Volvo 740 Bil

Den første Volvo 740 blev udgivet i 1984. Denne bil adskilte sig fra sin forgænger, mere moderne design. Den er udstyret med fire cylinder volumen 2,30 x injektor og karburator. trim er blevet forbedret liste over standardudstyr reduceret, antallet af optioner er færre. Men på samme tid, Volvo 740 begyndt at udstyre dieselmotorer (med seks -cylinder motor volumen på 2,40 liter og 83 liter. P.) Og turbodiesler fra lasten VW LT (109 hk).


Hos Volvo 740 var GLE en fire-cylindret motor. Dens volumen var 2,3 liter. Han havde også vigtige fordele - en kontaktløs tænding og reduceret friktionskoefficient dele i kontakt under driften.

Volvo 740 Turbo motor installeret kapacitet på 182 liter. og magt kapacitet på 2,30 liter. På samme model og sætte en seks-cylindret motor (2,40 liter), der kører på dieselolie. Takket være sin pålidelighed, det højeste niveau af sikkerhed og unik komfort, Volvo 740 blev populær blandt bilister.
I 1985 var der en Volvo 740 stationcar, hvor det er muligt at ændre lastrummet fra 990 liter til 2125 (med bagsæderne foldet). Som ekstra muligheder tilbyde følgende tilbehør: aircondition, tagbagagebærer, gitter mellem stammen og osv Fordele ved vognen - en stor kapacitet af bagagerummet og kabinen komfort ..

I 1987, der var en mulighed for at installere blokeringsfri bremser. I 1988, Volvo 740 begyndte at installere 16-ventil 159-hk og B234F motorer, der kører på benzin, firetrins mekanisk gearkasse med overdrive (overdrive stadium). I 1989 skiftede han udseendet af Volvo 740. Den blev udviklet to designmuligheder: en for Volvo 740 GLT / Turbo og den anden for 740 GL / GLE. I nogle biler begyndte at installere turboladet motor, som blev bragt til en mere balanceret ydeevne. Volvo 740 er perfekt som et kontor eller en familie bil.

Siden 1990, sideløbende med Volvo 740 begyndte vi at slippe 940:e model. Dette fortsatte gennem dvuhh år, hvorefter Volvo 740 blev fjernet fra produktionen.
På trods af dette, Volvo 740 er stadig i høj kurs blandt bilister. Denne stærke, pålidelige, "unkillable" bil med en stærk krop blev en legende, længe siden fjernet fra produktionen. Ejerne af disse maskiner, især som rummet, vintage look, høj passiv sikkerhed og fremragende vedligeholdelse.

Ejere bliver nødt til at tage til efterretning, at Volvo 740 skal beskyttes mod høje kantsten og dybe snedriver. Ellers kan du miste de "skørter" under kofangeren og beskadige køleren, som er placeret direkte bag den. Nissens selskab selv etableret produktion og produktion af særlige aflange radiatorer til denne model.
Volvo 740: anmeldelser bilister

Fordele: Maskinen har en høj grad af komfort, det er sikkert, komfortabelt, har en rummelig indretning, rummelig kuffert. God brændstoføkonomi og bygge kvalitet og pålidelighed.

Ulemper: dyre reservedele og reparation Volvo 740, gammeldags design. I øjeblikket solgte vi en masse biler, der har brug for større reparationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.