Nyheder og SamfundØkonomi

Hvorfor Rusland Road Road: phantom besparelser som

Hvorfor Rusland dyre vej i almindelighed er kendt af alle borgere. Efter alt dette besvær var hun berømt siden zaristiske gange. Det kunne kaldes en forudindtaget mening og for at vise i andre lande - siger, er der ingen bedre. Men dette er ikke tilfældet. Måske årsagerne til dette er stadig i historiske fordomme. For eksempel i Tyskland vi troede, at gode veje reducerer overskud vejene købmænd. Vores konger opfattede dem som en måde for invasionen af fjender. Og embedsmænd i dag alle føre til, at vejene er bygget mindre, gør alt for at øge deres værdi.

Men hvis vi vender os til udtalelser fra eksperter, er det nu kaldes en række grunde til, at de dyre russiske veje, hvoraf de fleste kan næppe kaldes objektiv kompleks. Alle systemet med byggeriet udføres for at sikre, at de klarer sig dårligt i første omgang, og derefter regelmæssigt bruge penge på latki og lappe. For det første er de nyeste bud, som fører til det faktum, at asfalt er begyndt at blive lagt i slutningen af sommeren - efterår, ofte bryde teknologi. For det andet, at konkurrencen hævdede de tvivlsomme firmaer, der ikke har en god økonomisk grundlag. De oprindeligt undervurderet udgifterne til vejanlæg, afbrød denne troværdig virksomhed og derefter videresælge brugerdefinerede underleverandører mere for færre penge. Og dem, til gengæld spare på kvaliteten. Den tredje grund til, at den russiske Road Road bør kaldes næsten uvirkeligt vilkår i kontrakter. Fjerde - det er svagt tilsyn af tilsynsmyndighederne. Og endelig den sidste - ingen overvågning ydeevne garanti, hvilket betyder, at mange fejl elimineres ved staten.

Efter at have overvejet grundene Rusland dyre vej, kan vi trygt sige, at ubegrundet billigere fremstilling og reparation af lærred (i form af direkte omkostninger forarbejdning), kombineret med den uansvarlighed af embedsmænd og grådighed af entreprenører - og der er grund til permanente ændringer og stigning i omkostningerne.

Og, som eksperter forsikrer, en stor del af denne besparelse på materialer og kvaliteten af arbejdet er brugt på korruption komponent, som nu uformelt indlejret i prisen på en kilometer fra vejen. Men folk, der lobby interesser en korrupt bureaukrat-entreprenør ledbånd begynder at opfinde en række forskellige årsager, som den, at vi har mere jord omkostninger end i Europa. Sandt nok, de ofte overser en række vigtige forhold, der skal tages i betragtning. Selv ved lige omkostninger (hvilket er sjældent) russiske veje i lavere kvalitet, udstyr tekniske midler. Og ikke bygge dem vellønnede faglærte arbejdere på den moderne teknologi, og indvandrere fra de tidligere sovjetrepublikker.

Også kan vi ikke glemme også at russiske "retninger" (normalt er det en mere præcis betegnelse) som helhed har en negativ indvirkning på økonomien, øge udgifterne til virksomheder og borgere. Hvis vi vurderer de tab, som dem på grund af svigt af køretøjer, hvilket øger tidspunktet for leveringen af varer og personer til deres destinationer mængden af brændstof spildt, tallene er enorme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.