Kunst og underholdningFilm

Film om sommeren og unge: En liste, beskrivelse, skuespillere og anmeldelser

Altid rart at se film om sommeren. Som regel bliver de skudt i genren komedie eller melodrama. I mange af dem hovedpersonerne er teenagere - studerende eller elever. Og derfor disse film af eventuelle repræsentanter for samme aldersklasse.

Adventureland

Opremse film om sommeren er den første ting at bemærke den opmærksomhed denne komedie med elementer af melodrama, som blev udgivet i 2009. Det blev spillet af aktører som f.eks Dzhessi Ayzenberg, Kristen Stewart, Ryan Reynolds, Margaret Leviev, Martin Starr, Matt Bush, og andre.

Filmen foregår i sommeren 1987. I midten af plottet - Dzheyms Brennan, et kollegium kandidat. Han har planer om at tage til New York for at studere på journalisten i Columbia University, og om sommeren er afsat til at rejse gennem Europa med venner. Men hans planer smuldre som forældre ikke har råd til på grund af deres rigdom tur. Under trussel og studie i New York. Og arbejdet er svært at finde, fordi uanset hvor det virkede ægte, James nægtede.

Men pludselig den unge mand smiler held - hans tage på jobbet på en lokal forlystelsespark. Der er også fungerer temmelig pige Emily. Hun er heller ikke går glat i livet: familie problemer og relationer bundet til hemmeligt gift elsker. Emily kan lide at James, der - Lisa, en anden arbejdstager af parken. I sidste ende er det bundet spændende og i nogle øjeblikke en dramatisk historie, der ender med en lykkelig afslutning.

Den mest gamle film

En sådan, måske, kan betragtes som et melodrama, det oprindelige navn, der lyder som LOL. En russisk version af denne: "LOL: Sommer. Klassekammerater. Kærlighed. " Det blev spillet af sådanne kendte skuespillere som Mayli Sayrus, Demi Mur, Duglas Men Eshli Grin, Dzhey Ernandes, Gina Gershon, Dzhordzh Finn og mange andre.

Denne melodrama Bedømmelse 13 +. Skyderiet, der fandt sted i Chicago, Detroit og Paris, tilbragte 11 millioner dollars. Gebyrer blev reduceret med $ 1 million.

Denne film modtaget forskellige kritikpunkter. Nogle sammenligner det med den franske "oprindelige", der udkom i 2008, og hævder, at genindspilningen mislykkedes. Andre har imidlertid gerne melodrama. Generelt er det i publikum. Sådanne film om sommeren, ligesom LOL, designet til teenagere. I denne melodrama demonstrere følelser, venskab, første kærlighed skuffelse, og selv afslørede et problem mellem forældre og deres børn, samt hvor vigtigt det er at løse dem i tide.

"The Kings of Summer"

Notering filmene omkring slutningen af sommeren, skal det bemærkes, opmærksomhed og denne komedie med elementer af drama.

I midten af plottet - to bedste ven teenager træt af at leve med mine forældre, og en mærkelig lille fyr Biagio, der er knyttet til dem. Børnene træt af deres sædvanlige eksistens og afhængighed af hjemmet. Og de beslutter at stikke ind i skoven. Men inden da, er de parat - at indsamle forsyninger, opføre et hus i det sted, du kan lide.

Når drengene løbe væk, de annoncerede mangler. Deres familier er bekymrede og bange, og fyre, der har en stor tid - selv inviteret til hans "hus-opvarmning" af piger. Men ikke så enkelt i denne film - ikke for ingenting er angivet i genren etiketten 'drama'.

Interessante fakta om film

På trods af at dette er det første værk instrueret af Jordan Vogt-Roberts deltog i optagelserne af dem er ikke de mest kendte skuespillere, det mødte perfekt. Desuden "The Kings of Summer" tog fjerde plads i rækkefølgen af de bedste film fra 2013. Og på en af de mest indflydelsesrige film steder i verden (som er den Rotten Tomatoes), dette drama-komedie har en rating på 76%, hvilket er en meget respektabel figur.

"Vi har taget!"

Det skal bemærkes, opmærksomhed og denne komedie, notering film om sommeren. I denne film en solrig ferie tid ved at være slut - skole kandidater forlader til forskellige byer skal afgøres i vandrerhjemmet. Men her er hovedpersonen ved navn Bartleby Gaines tilmelde ikke går nogen steder. Otte af flere universiteter, blev han nægtet! Men ligesom nogle andre uagtsom ansøgere. Men ingen forældre kan ikke lide det.

Og initiativrig Bartleby, sammen med sine nære venner besluttet at oprette deres ... University! Den åbner falske fiktive universitet websted, hvilket gør det en "naturlig", sender et brev til sig selv den galionsfigur, at han blev optaget på universitetet. Selv den funktion at modtage midler til sitet lavet af underskrift: "For at gå på universitetet, skal du gøre $ 10.000."

Og så ... på bekostning af midler begynder at flyde! De fyre forstår - snesevis af uagtsom falske universitetets deltagere har fundet deres frelse. Men de ved ikke, at universitetet dummy! Men de studerende skal du ikke fortvivle. De finder bygningen (det tidligere psykiatriske hospital), gør University manifest udnævnt dekan ... og det er kun begyndelsen! Efter alt, foran skoleåret, hvilket varsler ikke kun underholdning i en fiktiv universitet, men også et problem. Efter alt universitet noget falsk.

Film om sommeren og havet

Sådanne film er populære, også. Og der er tre meget populære film med en fremragende rating af genren bør kombineres i en liste:

 • "Sabrina, Down Under" - en film i 1999, baseret på tv-serien og tegneserier om en ung heks. Talking dyr, havfruer, azurblå hav, maleriske Barrier Reef, mousserende humor og en masse magi - denne komedie vil efterlade kun positive følelser!
 • "Vær forsigtig med ønskerne" - en film i 2015, skudt i genren thriller. I midten af plottet - en teenagedreng Doug, gå på en ferie i landet. Ved siden af bor en velhavende forretningsmand med sin smukke kone, som naturligvis sat på DAG øjne. Sædvanlig affære bliver til en vanvittig og utrolige udfordringer.
 • "Y Tu Mamá También" - meget lyse og følelsesmæssige film om en sommer kærlighed, vundet mere end 30 priser og filmpriser. I midten af plottet - to bedste venner Tenok og Julio, en kæreste, der fløj til Italien. Fyre har ikke noget imod at tilbringe din sommer lyse, og gå til stranden "Gates of Paradise." babe med et knust hjerte, som manden har ændret sig - og Louise slutte sig til dem. Guys forventer uhæmmet glæde, højt humør og fuld af bly.

Der er stadig mange andre film om sommeren. Listen fortsætter, men det er - de værker, der, i henhold til hvad mange tror, virkelig fortjener opmærksomhed.

Autoritativ "ti"

Der er film om sommeren, hav, og elsker med glæde, hvis navne er nævnt i næsten alle placeringer og toppe. Tja, er det nødvendigt at skelne blandt de 10 hyppigst forekommende og til at bestemme i en separat liste. Så her er hvad der anbefales til visning af flertallet:

 • "The Beach" med Leonardo Di Caprio.
 • "Moonrise Kingdom," hovedrollen Bruce Willis, Edward Norton og Bill Murray.
 • "Holiday in the Sun" med Olsen søstre.
 • "Både jeg og min skygge" - en familie film med dem den samme, men stadig meget ung.
 • "Point Break" med Patrikom Sueyzi og Kianu Rivzom.
 • "Holiday" - en meget simpel og dum-sød film, der førte til tre fortsættelser og genstart i 2015.
 • "Blue Wave" - en positiv film med urealistisk smukke undersøiske skydning;
 • "Eurotrip" - en ungdoms komedie-film med en rating på 18 + om den muntre selskab med bedste venner, gik til en usædvanlig turné i Europa.
 • "Min store græske tur" - den første amerikanske film, nedskydningen af som formåede at få tilladelse fra den græske regering. Med en meget varm og positiv historie.
 • "I flyvning" - en stor melodrama filmet på Hawaii med Mila Kunis, Dzheysonom Sigelom og Dzhonoy Hillom i hovedrollerne.

Selvfølgelig, listen er ikke alle film - om sommeren og teenagere, nogle af båndene forekommer hos voksne. Men at de ikke er mindre interessant.

"Projekt X: Dorval"

Opremse film om sommeren og unge, kan ikke glemme denne komedie. To egenskaber: den er baseret på en sand historie, og skuespillerne, blev det besluttet ikke at ændre navnene til at skabe karakterer.

I midten af plottet - en vanvittig fest, arrangeret af to gymnasieelever til ære for fødselsdag for deres bedste ven. En af drengene blev udgivet hjem, fordi deres forældre gik på ferie - så hvorfor ikke lave en sjov? Men partiet bliver til kaos. Ifølge hende resultaterne viste "Mercedes» CLS i poolen, fuldstændig ødelagt huset, omkring det forbrændte område og stadig en masse andre effekter. Bemærk der er kun én: "De fattige forældre" Deprimerende er, at alt dette virkelig foregik, og skaderne på 38 tusind dollars virkelig skulle tilbagebetale. Af den måde, i sidste ende fremtiden for de unge organisering i college er dækket med en kobber bassin - alle pengene brugt på restaureringen af huset. Og på sin fars spørgsmålet om, hvorvidt prisen for en nat af alle, den fyr ansvarlig - selvfølgelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.