HjemlighedHavearbejde

Plantning af majsfrø og planter

Majs - en nyttig og en masse favorit korn. Fødestedet for den repræsentative flora er Sydamerika. Plantning af majs - en ansvarlig og krævende opmærksomhed.

optimal jord

For planterne er bedst egnet jord: ler, sandet ler, tørv eller flodslette. Vellykket dyrkning af denne afgrøde kræver ordentlig landbrugsmetoder: jordbearbejdning og forrensning det fra ukrudt. For at forberede jorden skal begynde i efteråret. Jorden har brug for at grave og gøre fosfatgødning. På podsolic jord skal foretage gødning kalksten eller kalk (300 g / sq. M).

Forbered dig på landing

Majs er en termofil kultur. For komfort det er bedre at vælge en landing zone eller de sydlige skråninger, som er godt beskyttet mod den kolde vind. For høje udbytter af stor betydning er kvaliteten af frø. Første er de kalibreret i størrelse til majs dyrket ensartet. Derefter, for at øge deres spiring og plante resistens over for de forskellige angribende faktorer, frøene er godt opvarmet. De blev derefter ætset med en opløsning af grøntfoder eller kaliumpermanganat, at beskytte det mod skadedyr. Jorden på det sted, hvor majs plantning vil ske, skal være godt løsnet. Alle frø skal være en form og farve. Forskellige gødning (organisk, nitrogen, kalium) er også angivet. Gødning er en gavnlig effekt på væksten af skud, men ikke blive involveret også.

plantning af majs

Frøene bør plantes i godt opvarmet jord. Plantning majs begynder i slutningen af april. Kørsel - 60x30. Reden er sat tre eller fire frø. Dybde på omkring 6 cm. Når spirerne vises, skal de være tynde. Lad i en rede ikke mere end to anlæg. I de nordlige områder, hvor det er mere alvorlige klimatiske forhold, den praksis foreløbig dyrkning af kimplanter. For at gøre dette, først frøene er plantet i tørv kopper, der er fyldt med næringsstoffer jord. Den består af en del sand, to - kompost, og én - tørv. Omkring halvdelen en spand af denne jord er føjet til et glas aske. I hvert glas såede et korn. Dybde - 3 cm over alle dækket med sand .. Plantning majs i landet, bør være i en varm, når jorden vil være en god varm op. Over en ti år til at overføre frøplanter i jorden, er det nødvendigt at fodre, ellers planten kan være vanskeligt at flytte transplantationen. Sværdkampe lavet i fase tre ark, passerer så plantning majs de mest vellykkede. Datoerne i forskellige klimazoner forskellige. Imidlertid bør Soil temperatur være højere end 10 C. I hele perioden for vækst af planterne skal beskyttes mod skadedyr og ukrudt (især på et tidligt tidspunkt).

rengøring

For at høste en række forskellige måder. Men den enkleste og mest overkommelige skærer stænglerne og adskille dem fra kolberne. De vigtigste ting - til majs nåede mælkeagtig modenhed. Dets vigtigste funktion - tilstedeværelsen af udtørring på kanten af bladet indpakning kolber. Korn bør tilpasses i række og geled.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.