ForretningStrategisk planlægning

Planlægning - Ingen behøver spild af tid eller en meget vigtig aktivitet?

Vi ønsker alle at være glade. Men hvad det skal gøre? Forskerne på dette område blev delt i to lejre. Førstnævnte mener, at planlægningen af aktiviteter - det er det første skridt til succes. Den anden påstand er fuldstændig modsat den begrundelse, at det er sådan et spild af værdifuld tid. Men hvad med det faktum, at planen - en integreret del af den daglige rutine i enhver succesfuld person? Måske de erhverve denne færdighed , efter de er blevet stolte ejere af store summer af penge?

Mange af nutidens mennesker er fast overbevist om, at planlægningen - det er ekstremt kedeligt, som pålægger den person en masse unødvendige restriktioner. Så de aldrig forsøge at tænke gennem deres næste skridt. Det er mærkeligt, at disse mennesker, så også overrasket over, at livet var så flygtigt.

Men i virkeligheden, planlægning - er en færdighed, der er ikke så let, og købe. Til hans ulykke, de fleste mennesker bare ikke ved, hvordan man korrekt at gennemtænke deres næste skridt, styret af deres egne langsigtede mål. Men de aldrig ville aldrig indrømme det, men vil sandsynligvis insistere på, at planlægningen - det er den mest kedelige og ubrugelige. Og folk med en sådan holdning til livet drive deres forretning! Der er intet overraskende i, at de snart vil erklære sig konkurs.

Planlægning processer, der foregår i virksomheden - det er grundlaget for at drive forretning. Kun med det du kan opnå dine mål, så det er en af de vigtigste funktioner i ledelse. Det udføres planlægning på virksomheden i flere etaper.

1) Forecasting - en systematisk analyse af de eksisterende styrker og svagheder, risici og muligheder for at se ind i fremtiden. For at gøre dette, er det vigtigt at definere de tre vigtigste dimensioner: tid (hvor mange år ud i fremtiden for at gøre prognosen), den retning (hvor tendenser er det vigtigt at være opmærksom), og værdien (hvilke ændringer kan forekomme).

2) Valg af en specifik scenario begivenheder i fremtiden - det er den fase, hvor lederen sammenligner alternativer og vælge den mest fordelagtige løsning for virksomheden. Han gør dette på grundlag af oplysninger om de ressourcer til rådighed for den forretningsenhed, hvor en person arbejder.

3) Formulering af de aktuelle udfordringer og langsigtede mål - at lave en plan, der begrænser udførelsen af de enkelte opgaver er identificeret.

4) Godkendelse af tidsplanen og forberedelse af programmet for handling. På dette stadium fremtiden for virksomheden er blevet den endelige fastsættelse gennem omhyggelig analyse af alle mulige scenarier, samt måder at opnå disse planer. De vigtigste ting - det er nu konsekvent gennemføre denne plan og håber, at det blev kompileret kompetent leder, der virkelig ved, hvad han gør. Ellers planen kun ødelægge det, fordi analysen af den nuværende situation i dette tilfælde var helt forkert. Og denne værdifulde tid er spildt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.