HjemlighedMøbler

Sofa "Madrid" - kompakt og stilfuldt stykke af polstrede møbler

Sofa "Madrid" - er et kompakt og stilfuldt stykke af polstrede møbler, der kan omdanne det indre af en hvilken som helst lejlighed, hvilket gør det en utrolig følelse af komfort og hjemlighed. Den er lavet af naturlige materialer af høj kvalitet, som giver grund til at tale om sin maksimal sikkerhed og miljøvenlighed. Dette møbel vil appellere til dem, der bekymrer sig om deres sundhed og helbred deres kære.

Sofa "Madrid", som er den udførelsesform af stil og komfort kan konstrueres på forskellige udførelsesformer og forskellige i tekstur af materialet, struktur og farvetone. For eksempel divan- "evroknizhka" er en moderne forbedret version af polstrede møbler med populære blandt forbrugerne "bog" mekanisme, men det adskiller sig ved, at overfladen af sengen er mere glat og behagelig. Hertil kommer, at deres kolleger sofa "Madrid" er anderledes, idet det også er udstyret med rummelige og komfortable skuffer til undertøj lavet af høj kvalitet og miljøvenlige materialer. Strømlinet form og uden skarpe hjørner gør sofaen uundværlig for familier med små børn. Ved at købe dette møbel kan ikke være bange for, at barnet kommer til skade ved kanten af armlænet eller vogn.

En bred vifte af muligheder for tekstiler og det bredeste toning paletten muligt at afhente et møbel, perfekt blander sig med det indre af stuen eller soveværelset.

En anden, ikke mindre populær, mulighed - sofa "Madrid". Den er lavet i overensstemmelse med de nyeste tendenser i europæisk design og er en fantastisk kombination af kortfattethed, skønhed og funktionalitet.

Hjørne sovesofa "Madrid" er ideel til afslapning i liggende og siddende stilling. Det er ikke meget omfangsrigt, men samtidig helt rummelige og komfortable bløde møbler. Dens design er karakteriseret ved ultra-radikal, men behager øjet med sine præcise og tiltalende flydende linjer. Svelle og pindemadder er forbundet ved hjælp af specielle kile låse. Dette i høj grad letter montage og transport af sofaen, hvilket gør det nemt og bekvemt betjening. løftemekanisme er forsynet med en pålidelig gasfjedre.

Rammen er lavet af høj kvalitet fyrretræ træ og birk krydsfiner. Boksen er placeret under sædet sofa, sengelinned gør processen nem og hurtig rengøring.

Integrerende gulve omfatter en fjeder af "slangen" har filtskive og flere lag af en latex materiale. Sofa er udstyret med komfortable og bløde oprindelige form puder fyldt "Sorel". pudebetræk er let fjernes og er udstyret med lynlåse.

Convenience sofa "Madrid" er i stand til at vurdere millioner af kunder. Møblerne i denne serie er altid i efterspørgslen, som er anderledes praktisk design, klassisk design og høj kvalitet. Hertil kommer, at sofaen "Madrid" er lille nok, det kan nemt placeres selv i et lille rum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.