Intellektuelle udviklingAstrologi

Kræft og Vandmanden - Vand og Air kompatibilitet.

I tilfælde af et par Kræft og Aquarius kompatibilitet kan være ideel, især hvis begge parter ikke har nået trediverne. Forholdet holdt, for det meste, på seksuel komponent. Særlig relevant for denne udførelsesform par, hvor tegnet Waters vedrører mennesket. Som en ung dame Vandmænd er klar til eventuelle eksperimenter, herunder seksuel og krabber kan vise sig meget voldsomme fantasi i dette område.

Når det kommer til ægteskab, Kræft og Aquarius kompatibilitet demonstreret kun i de tilfælde, hvor "luft" dame formår at overvinde deres egen dovenskab og dårlig ledelse. Efter alt, for kræft og komfort - det er det vigtigste kriterium for en god familie. Gensidig forståelse, venlighed og endda sex er ikke så vigtigt for kræft som rene gulve og varm aftensmad. Men en kvinde Vandmanden betyder særlig kærlighed til husstanden ikke foder. Dens eneste plus - er evnen til at lave mad vidunderligt.

Sentimental og letpåvirkelig mand Kræft stor hjemmemenneske. Samtidig hans hjem, han opfatter som noget ukrænkeligt, og fremmede på deres område lider ikke. The Lady Aquarius, på den anden side, elsker at modtage gæster, og hendes hus er altid lidt ligesom et mangfoldigt og travle sigøjner lejr. På den begrundelse, at parret ofte forårsaget skandaler, hvilket resulterede i Cancer er dybt såret. Efter alt, dame Aquarius udtryk er generelt ikke genert.

Den store fordel ved dette par er det faktum, at damen Vandmanden blinde øje til de utallige streng af snyd ægtefælle. For at være mere præcis, det handler om dem, ikke bare gætter. Dette sker ikke, fordi Vandmanden kvinde er for dum til at genkende forræderi. Simpelthen er det ikke dette aspekt også tager, tænker hun mere bredt.

Fremkomsten af børn ofte sætter et par Kræft og Aquarius på randen af brud. Og det er ikke forskellen i synspunkter om uddannelse. Lige fra det øjeblik hans kone forlod for lidt tid til sin elskede mand. En følsom Kræft opfatter det som et forræderi. Men over tid, når barnet bliver ældre og hans far kan finde fælles sprog med ham, forskellene i parret nivelleret og liv tilbage på sporet. Det skal bemærkes, at Vandmanden og Kræft - vidunderlige forældre, omsorgsfulde og opmærksomme.

Hvis vi taler om et par, hvor skiltet tilhører luften mand, skilte kompatibilitet har kræft og Aquarius fleste astrologer spørgsmålstegn. Efter Cancer kvinde er meget følsom, sårbar og nærtagende. Hun bor hendes følelser, helt opløst i kærlighed, og kræver det samme af sin partner. Vandmanden mand til sådanne yderligheder ikke enig under nogen omstændigheder. Hans lille interesse i bestemte følelser og enkeltpersoner. Denne fyr er typisk omfang universel skala. Som ung mand Vandmanden formår at skifte job, kvinder og fritidsinteresser med hastigheden af en roterende karrusel. Derfor, når på vej møder Cancer kvinde, ofte roman slutter med en smertefuld brud. I denne åndelige oplevelser falder naturligvis andelen af messen køn. Vandmanden sjældent plaget om deres tab, herunder kærlighed.

I de senere år repræsentanterne for luft tegn er begyndt at sætte pris på komforten i hjemmet. I dette tilfælde er et par af kræft og Vandmanden kompatibilitet bygget på ønsket om at skabe den perfekte kvindes hus. Hertil kommer, at lidenskab i sjælen af Vandbærerens mænd med mange års aftage. Han ikke længere søger at forstå den enorme, er ikke på udkig efter eventyr og lejlighedsvis møder. Nu er han i stand til at sætte pris på den fulde varme arne og afgive bud følelser af sin partner.

I et par Kræft og Aquarius kompatibilitet opnås i årenes løb i deres seksuelle liv. Som en ung kvinde Kræft er ikke anderledes lyst til at eksperimentere i sengen, i høj grad skyld i hendes fænomenale væmmelse. Aquarius Mænd, derimod, søger at prøve alle muligheder. Over tid, parret stadig finde fælles fodslag og nå harmoni i sex.

Selvfølgelig, hvis kræft og Vandmanden, er unikt vanskeligt at besvare spørgsmålet er kompatible. Meget afhænger af vilje fleste par arbejder på relationer. Men en lykkelig familie liv - det er altid et stort arbejde, uanset hvor meget de partnere for hinanden på et horoskop.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.