BilerBiler

SEAT Leon - sporty knægt

Firma SEAT afholdt annonceringen af et nyt, tredje, generation Leon model. Denne bil kan ikke finde en harmonisk kombination af skønhed og funktionalitet. Premiere på nye elementer blev afholdt på Paris Motor Show i 2012. Bilproducent fra Spanien bemærkede, at oprettelsen af SEAT Leon ikke anvendes hverken den ældste udvikling. Som en base for nye genstande fremstillet MQB arkitektur af Volkswagen Group, der allerede har formået at bevise sig selv som en pålidelig assistent.

Den nye bil repræsenterer Enjoyneering stil. Dens betydning ligger i det faktum, at daglig brug er perfekt kombineret med den lille størrelse og samtidig sporty design. Dens helt en livlig udseende "baby" tiltrukket sig opmærksomhed. Forlygter formular er allerede blevet en ny funktion i virksomhedernes spansk bil selskab. Det er værd at bemærke, at de nye elementer til optik bruger lysdioder.

Længden af bilen mere end 400 centimeter. Sammenlignet med sin forgænger, det faldt 5 cm (426), dog med en akselafstand steg med 6 cm. I sidste ende Seat Leon modtog de korte udhæng, og tilsæt nyttig plads inde.

Det indvendige design er meget kortfattet. For en elegant tofarvet instrumentpanelet bruger gamma. For ventilationsgitre kanaler og klimaanlæg kontrolpanel system bruger tredimensionale former. Chefdesigner af nye genstande fremstillet af Alejandro Mesonero-Romanos. Han fokuserede på, at bilen er meget velkommen, komfortable, ergonomiske. Meget skyldes de små ting, der oftest findes i maskiner af højere klasse.

I alle versioner af SEAT Leon vil blive installeret moderne systemer af information og underholdning planen. I den grundlæggende konfiguration vil blive brugt af multimedie touchscreen 5-tommer med CD-afspiller, hukommelseskort SD, radio og fire højttalere. For rigere kagen forudsat 6 og 8 kolonner, og vil være tilgængelig for radio Bluetooth og USB-interface.

De mest feature-rige elektronik om bord for alle, der er tilgængelige for Leon, bliver Media System Plus. Det giver navigation, skærmen er 5,8 inches med grafik i 3D, stemmestyring, en tuner, der modtager digital radio. Til dette system, 10 højttalere og en kraftfuld subwoofer giver.

I 2012 vil SEAT Leon blive installeret kraftenheder Volkswagen Group produktion. Blandt dem er dem, der kører på benzin, og dem, der kører på diesel. For begge typer af motorer tilbyder forskellige volumener, der spænder fra 1,2 til 2,0 liter. Alle enheder vil være direkte indsprøjtning af brændstof i kombination med turbolader. Hvis vi sammenligner disse motorer med tidligere generationer, blev brændstofforbruget reduceret med 22%.

Diesel 1,6 liter kan producere 105 "heste". Og når du installerer en 2-liters motor på diesel får du under kølerhjelmen af 150 kræfter. I dette tilfælde motorerne i hans appetit er meget mild, at "hundrede" vil tage omkring 4 liter. Senere, planlægger vi at tilføje nye elementer i rækken af motorer, såsom motorer, men med en kapacitet på 90 og 184 liter. kræfter, henholdsvis.

Paletten benzinmotor enheder, der indgår 1,2 liter, hvis kapacitet kan varieres på 85 og 105 "heste". Motor 1,4 liter stand til at afgive 122 liter. kraft, og den mest magtfulde slagvolumen på 1,8 liter 180 hk demonstrerer. kræfter.

Motorerne er kombineret med de "mekanik" af 5-6 faser samt "automatisk" type DSG, der har en dobbelt kobling, i trin 6-7.

Seat Leon Cupra - gren nyheder. Denne sportsvogn er den mest magtfulde repræsentant for det spanske selskab. På grund af sin slående funktioner og detaljer af udvendige og indvendige, det nye produkt er meget forskellig fra deres kolleger og forgængere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.