BilerBiler

Bumper på Prioru og alt om det

Som ethvert andet perkussionselement udfører kofangeren på "Prior" funktionen til at beskytte bilen mod mekanisk skade og overvinder hele slagkraften. Faktisk er denne del et stykke plastik. Men her er det særegne af det: Kofangeren på "Prioru" er lavet af speciel ABS-plast, og det har intet at gøre med hjulets antiblokeringsbremse . ABS-plast er det højeste og holdbare materiale blandt alle sine modstykker. Derfor er omkostningerne ved det ganske højt.

Et andet træk ved dette stødelement er den æstetiske funktion. Takket være sin form, fremhæver han med succes det eksterne udseende af budgettet "Lada". Især vil jeg gerne notere en ny restyling kofanger på Prioru. Takket være dette stødelement er det muligt at ændre bilens udseende væsentligt - for at give det beskedenhed eller aggression, sport eller originalitet. Fabrikkens kofanger på Prioru kombinerer alle ovennævnte kvaliteter vellykket, men ingen kalder det skønhedens model.

Noget, og tilstedeværelsen af tågelygter på bilen - det er ikke kun sikkert, men også smukt. Den nye kofanger på "Prior" giver dig mulighed for selv at placere en alternativ optik uden reparation eller endnu mere svejsearbejde. På grund af dette kan dette element virkelig betragtes som universelt. Det er perfekt til dem, der vil radikalt omdanne deres "jernvenner" og samtidig er bange for at gå til eksperimenter. Kofangeren på "Prior" kan forblive uændret, men her vil tilgængeligheden af dagslyslampe og alternativ optik på den gøre dig opmærksom på det.

Hvis vi taler om den direkte betegnelse af kofangeren (beskytter kroppen mod mekanisk skade), kan vi sige, at plastik ikke altid kan holde sin oprindelige form. Og selv efter en mindre ulykke eller kollision forekommer små revner på overfladen, som er meget vanskelige at fjerne selv af fagfolk i SRT. Derfor har ingeniører taget hensyn til denne kendsgerning, da de udviklede kofangeren til "Priora", som var forsynet med lister. Disse miniaturebånd er inkluderet i basisudstyret på alle biler i modellen 2170. På trods af deres beskedne udseende er disse strimler i stand til meget. For eksempel i en kollision med en anden bil (under parkering eller i en anden lignende situation) tager de hele virkningen på sig selv og derved beskytter kofangeren mod skade. Det er med en mindre trafikulykke, at kofangerens lakering forbliver ubeskadiget, og lister, takket være den sorte farve, bevarer deres oprindelige udseende.

Som du kan se, er kofangeren på "Prior" ikke bare et almindeligt stykke plastik. Dette er en integreret del af maskinens design og beskyttelse mod mindre ulykker. Derfor tager udviklerne af Volga Automobile Plant i udviklingen af hver ny model af sedans og hatchbacks hensyn til de mindste detaljer og nuancer. Så klarer de at skabe nye designs af stødelementer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.