FormationHistorie

Den geografiske placering af Galicien-Volyn fyrstedømme. Politiske karakteristika Galicien-Volyn fyrstedømme

Galicien-Volyn fyrstendømme, hvis geografiske position - Østeuropa er en interessant symbiose af tætte kulturer. Det fremgik i 1199, efter sammenlægningen af galiciske og Volyn lander. Det er anerkendt som den største Fyrstendømmet sydlige Rusland tider med feudale fragmentering.

geografiske placering

Galicien-Volyn fyrstedømme har lagt sig på de frugtbare jorder i det sydvestlige Rusland. Og hvad interessant naboer omgivet den unge stat! I den nordlige del af Galicien-Volyn fyrstendømme omkranset af Litauen, mod syd - med den gyldne Horde i øst - med Kiev og Turov-Pinsk fyrstendømme i vest - med det polske rige. Og for den mægtige højderyg af Karpaterne allerede strakt Ungarn.

Sydvestlige Rusland afveg ikke kun smukke natur, men også et stort antal vandhuller. Pripyat floden og Styr fortsatte mod øst af Galicien-Volyn fyrstedømme, og det majestætiske Donau - i syd.

Den geografiske placering af Galicien-Volyn fyrstendømme, helt ærligt, det var tydeligt gavnligt.

Hvem og hvordan man kan danne en enkelt fyrstedømme?

Dannelse af Galicien-Volyn fyrstedømme skete i slutningen af det 12. århundrede. Historikere kalder denne historiske periode periode med feudale fragmentering af Rus.

Nøglerolle i at bringe de to lande (Galicien og Volyn) spillede en klog fyrste romersk Mstislavovich. Først tog han Galich, og efter døden af Vladimir Yaroslavovych (den sidste af dynastiet Rostislavovich) klog politiker behændigt kombineret to ens kulturelle område. Udgangen vil få indflydelsesrige slavisk stat, som eksisterede så meget som 200 år! Prinsen kom ind i russisk og ukrainsk historie som "Selvhersker af al Rusland" (kilde -. Chronicle).

Mål årsager forening Galicien og Volynia

Galicien-Volyn fyrstendømme (korte genforening handling præsenteret ovenfor) opstod ikke kun på grund af ønske om en mand, omend en meget ressourcestærke. Der er ganske logiske grunde til, at disse to lande har besluttet at blive en:

  • god geografisk placering af Galicia-Volyn fyrstedømme;
  • har fælles fjender: polakker, ungarere og Den Gyldne Horde;
  • kulturelle nærhed af beboerne i Galicien og Volyn;
  • en stor saltaflejring.

sammenbrud

Under regeringstid af Prins romerske godt det gik i fyrstendømmet: blomstrende landbrug, riddere stoppet konstant stridigheder, og naboer i lyset af de polakker og ungarere begyndte at respektere den unge stat. Men alle gode ting før eller senere ender ...

Tiden er kommet og døde Grand Prince Roman. Umiddelbart efter denne tragiske begivenhed, at situationen eskalerede igen - kampen om magten. Også kommende naboer begyndte at påvirke politikken i Galicien-Volyn fyrstedømme. ustabilitet periode varede omkring 30 år, så længe der var en ny magtfuld figur - Danila Galitsky. I 1238, prinsen tog magten i deres egne hænder.

Den næste reunion og under storhedstid fyrstendømmet

Danilo Galitsky formået at skabe orden og genoprette enheden i de to lande. Endvidere er den nye politik udvide indflydelsen af Galicien-Volyn Fyrstendømmet Kiev. I løbet af sin regeringstid (1238-1264 gg.) Slaviske stat til succes modstå Den Gyldne Horde.

Efterfølger Daniel blev prins Yuri. Når det så blomstrende byer, væksten i udenlandske og indenlandske handel, såvel som den fredelige liv i den lander i Galicien-Volyn fyrstedømme.

Faldet af fyrstendømmet

Historien endte tragisk oplyse. Slaget faldt på den sydlige nabo: hær Khan usbekisk overvinde to unge sønner, Prince George.

Efter at have eksisteret i 200 år, Galicia-Volyn fyrstedømme (kortvarigt med historien, vi allerede kender) havde en stor kulturel indflydelse på udviklingen af Rusland. Historien om den sydvestlige område er en integreret del af vores lands historie.

Karakteristik af Galicien-Volyn fyrstedømme

I dette afsnit betragter vi to aspekter - den største by og økonomiske områder. Den geografiske placering af Galicien-Volyn fyrstedømme var meget vellykket. Det er grunden til, at området var specielt udviklet landbrug (plov landbrug) og forskellige håndværk.

Forbedring af den økonomiske situation har bidraget til væksten i de store byer. De største byer i Galicien-Volyn fyrstedømme - er:

  • Lviv - en af de smukkeste byer i CIS. søn af Danila Galitskogo løve er opkaldt efter.
  • Vladimir-Volyn - en by i det vestlige Ukraine. På grund af sin geografiske placering, i de 13-14 århundreder. Det dannede en stor jødiske samfund. Meget tragisk historie om gamle mennesker under Anden Verdenskrig: nazisterne og de lokale dræbte omkring 25.000 civile. I dag på stedet for massen Rastrelli bygget mindesmærket kompleks.
  • Galich - den første hovedstad i Galicien-Volyn fyrstedømme.

I det område af Galicien-Volyn fyrstedømme var omkring 80 byer. En sådan data giver krøniken.

Statssystemet og magt

Politiske karakteristika Galicien-Volyn fyrstendømme stadig forårsager tvist historikere. Officiel videnskab er af den opfattelse, at den reelle magt besad indflydelsesrige adelsmænd. Det er dem, der valgte kandidaterne til prinserne, og træffe beslutninger om menneskelig forskydning. Selvfølgelig, kontrol af Galicien-Volyn fyrstedømme afhang af den enkelte. Især hvis prinsen blev en klog politiker, der kunne træffe deres egne beslutninger.

Det vigtigste myndighed er bestyrelsen af de store boyarerne. Den omfattede de mest indflydelsesrige mennesker i fyrstendømmet - biskopperne og de store jordejere. Visse sociale system karakteriseret ved Galicien-Volyn fyrstedømme. Beskrivelsen af hans vil blive præsenteret i næste kapitel.

social struktur

I det område af Galicien-Volyn fyrstedømme dannet et feudalt samfund. Den bestod af ca. 5 klasser, forskellen mellem dem var betydelig. Overvej, hvad der var at en enorm kløft mellem mennesker, der tilhører forskellige klasser. Interessante tegn beboet Galicien-Volyn fyrstedømme. Tabellen nedenfor vil fortælle om deres livsstil.

Klasse af Galicien-Volyn fyrstedømme
Navn på klasse Hvad besat?
"Mænd galiciske" Store jordejere, votchinniki.
soldater herrer De var i tjeneste hos prinsen. Deres egen jord var meget vilkårlig, det var meget ofte stoppet efter afslutningen af tjenesten.
En stor kirke at kende Ved denne ejendom tilhørte kun uddannede gæster ærkebiskopper og iegumeny. De ejede bønderne og jorden. Seneste medbringe en gave prins.
håndværkere I denne kategori af borgere var ejere af smykker og keramikværksteder. De bosatte sig udelukkende i store byer. Produkter fremstillet af dem var den indenlandske og udenlandske marked.
Landbrugere (smerdy) De mest talrige og afhængige klasse. Vi var i feudale underordning, arbejdede på de frugtbare jorder i det vestlige Ukraine. Vi havde ingen privat ejendom.

Karakteristik af Galicien-Volyn fyrstendømme ville være ufuldstændig uden en detaljeret beskrivelse af klasserne.

Vestlige Ukraine i dag

En af de mest interessante og provokerende spørgsmål: "Hvor gjorde indbyggerne i det vestlige Ukraine er et levende selvbevidsthed" For at besvare dette spørgsmål, er du nødt til at gå lidt videre i historien: geografisk placering af Galicien-Volyn fyrstedømme, og hans skæbne vil forklare en masse.

Historiske lander i Galicien-Volyn fyrstedømme - et område i det moderne vestlige Ukraine. Tidligere Galicien nogenlunde svarer til Ivano-Frankivsk, Lviv og Ternopil regioner. Volyn - en historisk region i det nordvestlige del af nutidens Ukraine. Den dækker de nuværende Rivne, Zhytomyr og Volyn regioner.

Efter faldet af Galicien-Volyn fyrstendømme, blev skæbnen for de to lande i vid udstrækning bestemt af dets vestlige naboer i South Russia. I det 14. århundrede beslaglagt Galicien Polen og Volyn kom under kontrol af Litauen. Så var der en samlet Rzeczpospolita, som igen beslaglagt disse territorier.

I mange år er befolkningen i Galicien og Volyn var under indflydelse af den polske og litauiske kulturer. Også den ukrainske sprog af den vestlige Ukraine er noget der ligner polsk. bliver Derfor er det klart, hvorfor de vestlige ukrainere altid har ønsket at blive selvstændig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.