HjemlighedHavearbejde

Anemone blomst - plantning og pleje. Blomster anemone - billeder

Anemoner, anemone eller forholde sig til prydplanter. I naturen vokser mere end 150 arter af denne plante. Anemoner i flere århundreder, værdsat for tidlig blomstring, hvor de ser imponerende. Disse blomster er hvide, lyserøde, cyan, magenta og gule farver i form ligner valmuer og margueritter. Anemones - blomster af skønhed, ømhed og inspiration.

Fødestedet for disse farver er Middelhavet. Tilbage i det 16. århundrede, var nogle sorter af anemoner kendt for gartnere. De er i øjeblikket fordelt i Europa, Asien, Amerika og Rusland. I naturen, anemoner vokser i løvskove på skråningerne, lysninger og lysninger.

Anemone: beskrivelse af anlægget

Disse blomster har længe vundet sympati for alle elskere af skønhed. Anemone dens skønhed er beundret. Dets enkelte blomster med en diameter på 3-8 cm med en række forskellige farver kan være enkle, dobbelt og halvfyldte. Anemoner Stem oprejst, 50-80 cm høj, bladene på det lidt. De er alle samlet i en roset i bunden af blomsten, det ser meget imponerende.

Blomster anemone foto, der præsenteres i artiklen til gennemsyn, blomstrer to gange: i slutningen af april - begyndelsen af maj og august-oktober. De begynder at blomstre, når bladene på træerne endnu. Disse planter har høj dekorative kvalitet, så deres anvendelse i afgrøder arrays og grupper. Anemoner se godt ud i potter, urtepotter og vaser til at supplere det indre af ethvert hjem.

Hvordan man vælger et sted at lande?

til vækstbetingelserne i farven krav til forskellige typer - forskellige. Men der er universelle betingelser, som er velegnet til alle former for anemoner. Blomster, plantning hvoraf udføres i en frugtbar, smuldrende, veldrænet jord med vil føle sig stor. For at skabe den ideelle jordstruktur er nødvendigt at tilføje til det sandet og gøre dræning. Bulk materialer løsnet jorden, giver adgang til vand og luft til rødderne. Som dræning er muligt at bruge små sten eller mursten fragmenter.

Meget lydhøre over for det korrekte valg af lokalitet anemone blomst. Plantning og vedligeholdelse udføres under hensyntagen til sammensætningen af jorden. Hvis det er surt, tilsættes træaske eller dolomit mel. Sitet, afhængig af sorten anemoner, skal du vælge et godt skyggefuld eller solrigt, i læ stærk vind og træk.

Hvordan man laver en ordentlig pasform?

Før du begynder at dyrke disse smukke planter i din have, skal du vide, at han foretrækker en blomst anemone. Plantning og vedligeholdelse udføres i skyggen af trækronerne. Disse blomster er som en moderat varme og fugtig frugtbar jord. Anemoner - flerårige planter i et naturligt miljø med ingen vækst graver med debut i vintersæsonen. Gør det ikke i haven. Men anemoner ly for vinteren er det nødvendigt, at de ikke bliver dræbt af frost og tørke.

For hurtigere spiring før plantning knoldene bør lægges i blød i varmt vand og lad dem til at svulme op. Yderligere er det nødvendigt at grave et hul, bunden brolagt med næringsblanding suppleret med humus og aske. Omkring en halv kop. Donets fastsætter i sine knolde og drys den begrundelse, at de ikke er væltet. plantning dybde bør ikke overstige 5-10 cm. Så blomst godt vandes. Så barkflis jorden. Dette vil holde fugt og forhindre ukrudt.

avlsmetoder

Forskellige racer anemoner. Hvornår skal plante og hvordan man "Spørg" blomsterne selv. Det afhænger af deres kvalitet. Når reproduktion frø frø kan sås straks efter høst, eller om vinteren. Når spiring temperatur 15-18 grader skud vises i en måned eller deromkring senere.

Frøene behøver at så ikke helt, men i en afstand for at få sparsomme skud med det samme. Da det er umuligt at omplante de planter og dykke. Når det er absolut nødvendigt det kan kun gøres i et skyggefuldt område. Selvfølgelig er det er sikker på at tynde ud anemoner, da de besluttede at sætte en solid såning. I 2-3 år, blomsterne blomstrer.

Formering ved deling af jordstængler gøres bedst i foråret, når at bremse saft. De skal skæres således, at genoptagelsen af nyren var på hvert stykke.

Under mangedobling af knolde skal der udarbejdes en anemone blomst. Plantning og pleje bør tage hensyn til reglerne for deres adfærd. Knoldene skal dyppes i varmt vand til at svulme. Stigning i størrelse, de bedre slå rod. Plantet deres anbefalede Regelmæssig vanding er nødvendig til en dybde på 3-7 cm .. Bedre bare at fastslå det sted, permanent vækst anemone. Dette er især vigtigt for sorter med knolde rodsystem. Disse blomster kan ikke lide omplantning.

Anemone: pleje af planter

Hvis din have vokser en blomst anemone, plantning og pleje giver en række aktiviteter. For det første er det regelmæssig vanding. Du skal også til at gøre en én procent opløsning gødning kompleks gødning hver uge. Anlægget har brug for en konstant udluftning, men ikke utætte.

Før indtræden af kolde drivhuse skal lukkes og velisoleret rammer. Sådanne betingelser er ideelle til overvintrende anemone, og de blomstrer tidligt. Med udbruddet af varme dage, skal du åbne drivhuse og omhyggeligt ventilere planterne, fodre dem og fugte jorden.

Nogle gartnere indeholder anemoner i kasserne, der er sat op i drivhuse til vinteren. Dette gør det muligt at gennemføre periodiske dem ind i drivhuset, hvor de tilbragte vinteren skæring. Hvis knoldene anemoner er plantet i kasser og sat i et drivhus i august og placeret i et drivhus ved begyndelsen af oktober, de blomstrer i midten af december.

Blomster anemone foto, du ser, fugt-elskende. Derfor er de skal vandes, ikke kun under blomstring, men også i hvile. Men dyrkede planter behøver ikke vanding. Gød Anemone under landing og under blomstringen. Til dette formål kompleks gødning, humus, aske.

Hvem gør ondt anemone og hvordan man kan bekæmpe det?

Undertiden bladene af planten beskadiget af snegle. Dette fænomen skal bekæmpes. Beskadigede blade vil ikke tilføje skønhed anemone. Til skadedyrsbekæmpelse brug metaldehyd, opløses i vand og sprøjtes alle planter. Snegle og snegle hænder er bedre at indsamle og brænde.

Knolde tilbage i opbevaring bør kontrolleres med jævne mellemrum. Hvis der er rådne, straks fjerne dem. Generelt anemoner er ikke meget modtagelige for sygdomme og skader skadedyr. Så de ikke brug for særlig pleje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.