HjemlighedHavearbejde

Porrer: plantning, pleje og reproduktion. Lær at vokse en "grøn sundhed" i deres område!

Porre - et diætetisk produkt, der tilføjer unikke til enhver parabol og salat. Det er en toårig urt har en delikat smag, en vis skarphed. Den er rig på ascorbinsyre, caroten. Porrer, plantning af hvilken frøene ikke var blevet gennemført i det åbne land, skal du sørge for at vokse anstændigt størrelse. Anlægget er let at plante og vokse stille og roligt.

Seeding regler porrer

Sådan dyrke porrer fra frø? Du bør begynde i det tidlige forår, når jorden er stadig sne. For at gøre dette, skal du forberede frø, suge dem i en halv time i varmt vand, og derefter til venstre i to dage i en fugtig klud. Jordlaget, som skal nå 5 cm er nødvendig for at forberede sig på forhånd at foretage de nødvendige kompleks gødning. Plantning frø kan være i marts eller maj. I det første tilfælde skal anlægget overdrages til en permanent seng ind i april. Unge porrer, plantning af, som ikke er særlig kompliceret, stadig nødt til at blive plantet omhyggeligt og holde øje med, for at undgå at beskadige rødderne. Kopier placeret i en afstand på mindst 20 cm. Må ikke plante for dybt porre. Plantning og pleje af planteforædling vil blive velstående, hvis den tid at vande dem, ukrudt og foder.

Korrekt pleje - nøglen til en rig høst

Porrer, plantning af hvilke der er gjort korrekt, vokse sundt og smukt kun i tilfælde af ordentlig pleje. Vanding er påkrævet, i den klare sol det skal gøres meget omhyggeligt, ved hjælp af varmt vand. Hvis vejret er for tør, bør vandbehandling udføres meget ofte. Tre uger efter landing en permanent plads tilbringe den første fodring. Foder porrer anbefales naturlig gødning (kylling gødning eller flydende gødning). Natriumnitrat fodret efter 6-8 uger. Porre er formeres ved frø. Det kan plantes hvor pæren lider skadedyr eller sygdomme - de er bange for porre. Gartnere ofte vokser det, skiftevis med rækker af salat, radiser og roer. Tørvejord bioklip, toppe eller tørt strå, hvilket sikrer fugttilbageholdelse og mangel på ukrudt.

"Pearl" løg. Fordele og funktioner

Denne form for løg indeholder æteriske olier. Den er rig på kalium, som hjælper med at aktivere stofskiftet. Det er et diætetisk produkt, der anbefales at inkludere i kosten af mennesker med overvægt. Desuden ville det være yderst nyttigt at dem, der har problemer med hjertet. Leek, lander på hvilken kolonihaver så populære, er forskellig fra andre typer af brede blade bøje have en rørformet substrat. Det efterlader danner en falsk stamme, som anvendes til fødevarer. I en række forskellige salater, supper sætte ikke kun stammen, men de unge blade af planten. Nogle gange bladene er stegt i svulme op - det viser sig meget velsmagende! Porrer kan tørres, fryse, lage, lage eller bevare. Og hvis prikopat løg i kælderen, er det muligt at nyde de gavnlige vitaminer greens hele vinteren!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.