HjemlighedHavearbejde

Hvad er det komplekse gødning

Ifølge en fremgangsmåde til fremstilling alle moderne sammensatte gødninger er opdelt i blandet, komplekse og vanskelige-blandet. Den anden gruppe modtog attribut såsom ammophos, kaliumnitrat, diammoniumphosphat. Disse præparater fremstilles ved den kemiske reaktion af komponenterne. Sammensætningen af de flydende og faste kompleks gødning mikronæringsstoffer indføres, visse pesticider og herbicider.

Ved kombineret (slozhnosmeshannym) indbefatter kompleks gødning, der fremstilles ved en enkelt proces. Sådanne kemikalier i en enkelt granula indeholder to eller tre vigtigste næringsstoffer, der er vigtige for plantevækst, i form af forbindelser. Ved kombineret omfatter nitrophoska og nitrofos, og nitroammophoska nitroammophos, kalium- og ammoniumpolyphosphater, karboammofosy, flydende kompleks blanding.

Blandede præparater kaldes simple gødning, som opnås ved fremgangsmåden ifølge tørblanding.

Vanskelige blandede og komplekse blandinger af forskellige højere indhold af næringsstoffer, de er således meget økonomisk i brug.

Trods alle sine fordele, kompleks gødning har en stor ulempe - den andel af indholdet af NPK i dem varierer inden for ret snævre grænser.

Den komplekse præparater procentdel af gerningsindholdet er normalt nøje overholdes, men hvis du vil have nogle ændringer, så, udføre simple beregninger, kan foretages disse ændringer selvstændigt. For eksempel, hvis de komplekse gødning til grøntsager indeholder kvælstof mangelvare, så de kan tilføje en simpel kemisk med et højt kvælstofindhold, men at reducere indholdet af en komponent kun af professionelle landbrugsteknikker.

På tidspunktet for gravning i jorden i foråret eller efteråret periode for effektive berigelse jordens mineraler kan bruge formuleringer med høj koncentration af et stof, såsom calciumcarbonat, som er godt dæmper syreindhold. Dette er især vigtigt for de områder på hvilke tomater.

Kompleks gødning til tomater på sætteplante voksende metode, der anvendes ved omplantning til jord. Hullet for planterne, 500 gram humus blandet med en spiseskefuld af aske og en teskefuld superphosphat. Fodring tomatplanter kan gennemføres inden for ti dage efter plantning og rode.

Første gang tomater fodres Mullein, og sammensatte gødninger kan foretages allerede i løbet af denne procedure.

Dobbelt superfosfat og almindelig er de mest populære og almindelige lægemidler, der anvendes i tomat plantning. Sammensætningen af disse kemikalier omfatter: phosphor, calcium, svovl, magnesium og nitrogen. Hvert af disse elementer har sin gavnlige virkning. For eksempel calciumcarbonat effektivt sænker surhedsgraden i jorden, og magnesium er et must Solanaceae planter til normal og aktiv udvikling. Sammensat gødning er sædvanligvis i form af pulver eller granulat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.