HjemlighedHavearbejde

Uralochka pære sorter: beskrivelse, plantning og pleje

Pære i Ural - et sjældent fænomen. Indtil for nylig mødte jeg i haven, som regel kun Severyanka. I de senere år har situationen ændret sig på grund af valget af udvikling laboratorium, som tilbød 16 sorter af pærer til Ural og Sibirien. Blandt dem er pære Uralochka.

forskelle mellem sorter

Variety blev grundlagt i Chelyabinsk ved at kombinere sorter af Ussuri og Severyanka i 1967. Sorten er udlagt til Volga-Vjatka og sibiriske regioner.

Pære Uralochka har en høj vinter hårdførhed, på trods af den barske sibiriske vinter. Variety bringer store forårsfrost, i modsætning til andre sorter af pære. Gall mide let beskadiget, er ikke omfattet af skurv.

Pear Uralochka kendetegnet ved tidlig udseende. De første frugter kan opsamles i det fjerde år efter plantning. Udbytter øges med hvert år, der går. Træet bærer frugt regelmæssigt hvert år.

Grade samoploden, bestøvere er sorter:

  • Larin;
  • Hængende.

Ved jord pære er ikke krævende. Frugterne modner i slutningen af september, anbefales det at fjerne dem gul, så de har den bedste smag. Holde kvalitet frugt - op til seks måneder, har et smukt udseende og godt udført.

Beskrivelse Uralochka pære kultivar karakteriseret som universelle. Frugterne bruges frisk til emnet og måles til 4,2 point.

Fordele og ulemper ved sorter

Opdrættere kaldte fordele ved denne slags:

  • høje udbytter hvert år;
  • betydelig hårdførhed;
  • fremragende holdbarheden;
  • frugterne transporteres uden skader;
  • multi-purpose frugt.

Den største ulempe anses lette vægt af frugten.

plantning pære

Pære plantning i foråret før sap flow, eller falde. Hvis du beslutter at plante i foråret, er pit forberedt på forhånd, i efteråret.

Til plantning egnet sol, men ikke indelukket sted, det bedste fra syd eller vest. Jord - humus eller skov ler. Sandet eller ler sammensætning ikke er egnet. Det er ønskeligt at sætte på en højtliggende at beskytte rødderne mod virkningerne af grundvandet.

At købe ungt træ, skal du være opmærksom på de rødder og kuffert. På rødderne bør ikke rådner, og dæmme op - skader.

Forberede et hul ca. 70 af 70 cm og en meter i dybden. I midten af brønden etablere en pind til træ støtte. Jorden fra hullet blandes med kompost, gødning eller tørv samt befrugtet:

  • superfosfat;
  • kalk;
  • kaliumchlorid.

Jordblandinger opnået søvn pit kimplante stampes jord. Jorden vandes 2-3 spande vand. Træstammer cirkel bioklip med tørv eller humus.

pleje

Pleje pære kræves på alle tider af året.

I foråret jorden omkring træet løsnet, tilsættes kvælstofgødning, afgrøde beskadigede grene, behandlet mod skadedyr og sygdomme.

Sommer pære, der skal vandes, hvis det er nødvendigt - for at tynde ud i kronen.

I efteråret plejeaktiviteter er de samme som i foråret. Den eneste forskel er, at befrugte phosphor-kaliumforbindelser og stammerne kalket med kalk. Træstammer skal være overfladisk grave og bioklip med tørv eller savsmuld.

Gartnere rådgive håndtag pære Uralochka fra skadedyr og sygdomme som profylakse. Nogle behandlinger er sammenfaldende med gødning. For eksempel vil den fjeder af urinstof med til at afhjælpe den mangel på kvælstof og ødelægge skadedyr.

Hvis nyrerne er allerede åben, klar til at ændre urinstof forbindelser ( "fitoverm", "Akarina", "Iskra-bio").

Efteråret træer behandlet Bordeaux væske. Denne foranstaltning vil bidrage til at beskytte pæren fra skadedyr.

Fodring udføres i det tidlige forår, i maj, juni og juli, samt fald. I foråret, kan du bruge kylling gylle, nitrat, grøngødning. Sommeren er nitrogen, phosphor og kalium. I efteråret fodret kaliumchlorid og superphosphat.

Udvise størst mulig omhu, er det muligt at dyrke en pære høst og Uralbjergene. En uforlignelige egenskaber pære sorter Uralochka behage enhver gartner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.