Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger sammensurium

Hash - en traditionel russiske retter, som er en kold suppe. De vigtigste ingredienser er en række grøntsager, krydret yoghurt, brød kvass eller vand. Men sammen med fælles, er der andre opskrifter, hvordan man kokken sammensurium. Sådanne eksempler omfatter kød eller fisk hash og - krydret øl, tomatsaft, rødbeder bouillon og andre.

Vi tilbyder nedenfor for at stifte bekendtskab med flere muligheder så populære madlavning suppe.

Den første af dem - okroshka med kefir.

For sin forberedelse er nødvendig: en lille mørbrad oksekød, tre frisk agurk, radise rødder fem, tre æg, grønne løg, dild, tyve gram sennep, yoghurt.

Før du starter med grøntsager på en lille brand til at sætte små og mellemstore stykke oksekød. For fuldstændig parathed kræves time.

Vi vasker agurken og afskåret deres baser på begge sider. Skær i små tern. Læs radise, og også forvasket, afskære alle unødvendige dele. Fint smuldre. Om ønsket kan radise skæres i tynde skiver.

Den efterfølgende fase - grønne løg. For at spare på mængden af dens ikke umagen værd, bedre at tage lidt mere. Så hash smag vil være mere udtalt. At skære løg hurtigst muligt, fold det på langs i et par gange og starte processen. Løg ringe skal være lille, så for ikke at forstyrre den sammensætning af retter.

Fortsættelse af opskriften, hvordan man laver sammensurium blive hakke dild. Takket være hendes kold suppe erhverve en unik smag.

Den sidste snit forkogt og afskallede æg. Dette er den eneste ingrediens af skålen, som ikke kræver fint snitning.

Kødet tilberedes. Vi overlader det til afkøling, derefter skåret i små tern.

I en beholder med snittede grøntsager tilføje tyve gram sennep, hæld en lille mængde af yoghurt og gnid indtil glat. Efter udfyldningen har den nødvendige dosis af yoghurt, er fadet blevet slags suppe. Alle ingredienser blandes grundigt.

Den anden opskrift - hash på vandet.

For sin forberedelse er nødvendig: tre æg, tre grønne løg, to hundrede gram fedt creme fraiche, to liter vand, dild, tre hundrede gram ph.d. pølse, radise, kartoffelknolden, to, tre frisk agurk.

For at starte en lille brand at koge æggene sæt. Når de er klar, hæld koldt vand og oprenses fra skallen. Lad køle af, da alle ingredienserne til en hash skal være kold.

Parallelt med æggene sætte en gryde med kartofler. Når det kommer til tilgængelighed, vi rense og også opgive. Tag radise, agurk og skæres i små tern.

Det næste skridt i opskriften, hvordan man laver sammensurium er skåret pølse. Det bør ikke være hakket bidder. Om ønsket kan den udskiftes med kogt kød.

I mellemtiden, æg og kartofler havde tid til at køle, så du kan tage og deres raffinement.

Den sidste ingrediens på listen vil være dild og grønne løg, også hakket. Af den måde, kan fennikel blive erstattet med persille og rør det sammen med andre produkter, og drys på toppen. Da suppen er ikke kun smukke, men yderst smagfuld og velsmagende.

Den pan spredning angivne mængde creme fraiche og fyld den med kogt vand. Hvis du ønsker at bruge uden kulsyre mineralvand. Blandes grundigt, at creme fraiche opløses i vand og opnå en homogen væske.

I samme kapacitet spread hakkede ingredienser, tilsæt salt og sort peber.

En kold suppe er klar. Han er især godt, hvis før fodring det køle i køleskabet.

Sådan koger sammensurium - lært, er det fortsat kun at omsætte denne viden til praksis.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.