Mad og drikkevarerOpskrifter

Syre i gær pandekager: opskrift. Hvordan til at lave mad pandekager sure

Ruddy pandekager er en favorit godbid hver russisk. Efter alt, er dette unikke fad dekoreret vores tabel ikke kun på fastelavn. Crepes kan serveres til morgenmad, og endda som en appetitvækker til ferien fest. I denne artikel vil du lære at lave mad pandekager sure gær, en opskrift, der er meget enkel.

Pandekager - en klassisk russiske køkken

Dette er en traditionel ret mange slaviske folkeslag kom til os fra oldtiden. Historikere først nævne af pandekager, der går tilbage til det 9. århundrede e.Kr. blev fundet. Det er overflødigt at sige, at der for alle tider af sin eksistens har sin opskrift lidt en række ændringer og modifikationer. Efter alt, værtinden forberede ikke kun traditionelle pandekager med mælk, men også bruge yoghurt, surdej og endda øl.

Men den mest lækre og usædvanlige tur det sure pandekager med stormskridt. Opskrifter i denne artikel vil hjælpe med at forberede dem hurtigt og meget velsmagende. Prøv med os og lave mad duftende rødmosset pandekager.

Den traditionelle opskrift på pandekager

Den mest populære opskrift, som er kendt for enhver kvinde, det er pandekager med mælk. Efter alt, i hvilket tilfælde de vise sig meget tynd og velsmagende. At forberede at piske æg og bland det med 500 ml mælk og en spiseskefuld af vegetabilsk olie. For en smag bør tilføje en spiseskefuld sukker og en teskefuld salt. På den målte mængde mælk er nok kopper sigtet mel. Efter alt skal dejen have en væske som kefir. Og så der ikke klumper, er det nødvendigt at blande alle ingredienserne kraftigt med tilføjelsen. Nogle husmødre bruger til dette formål mixeren.

Hvis den første gang får du ikke en test, så prøv at eksperimentere med proportioner ingredienser. Efter tilberedning dygtighed velsmagende pandekager kun kommer med erfaring. Sørg for at skrive ned antallet af produkter tilføjet til gengive din kulinariske mesterværk i fremtiden.

Hvorfor føje til gær pandekager?

For at sprede den sædvanlige opskrift, kan du tilføje gær. I dette tilfælde viser det sig, pandekager ikke så tynd som mælk. De får pragt og være mere som pandekager. Derfor, hvis du ikke er bange for at eksperimentere i køkkenet, så prøv at lave mad pandekager sure gær. Trin for trin opskrifter vil hjælpe med at holde de rette proportioner, og husholdningerne vil sætte pris på dine kulinariske talenter.

Ved stegning pandekager med gær, vil du bemærke, at de vil stige. Derudover testen vil danne bobler hvorved der opnås meget delikat og smuk pandekager. Ofte er det på grund af forekomsten af de husmødre foretrækker denne metode til madlavning. Smagen af det er stort set ikke påvirket. Men husk, at du kun skal bruge frisk gær. Udløbne produkter kan ikke give den ønskede virkning.

Gær pandekager med mælk: en trin for trin opskrift

For at forberede pandekager med gær, det tager lidt mere tid. Til dette er det nødvendigt at opvarme en liter mælk i en mikrobølgeovn eller komfur. Efter alt, kan gæren kun aktiveres i varme omgivelser. Mælken skal fortyndes 3-4 teskefulde tørgær og lad dejen sidde i timer. I dette tilfælde skal dække skålen med et håndklæde til den ønskede temperatur blev opretholdt.

Når tiden at føje til brygge 3-4 spsk vegetabilsk olie, 2 spsk sukker, lidt salt og 2 kopper sigtet mel. Dejen bør have en væske. Blank til pandekager også nødt til at trække i en halv time, gæren begyndte at operere.

Det samme princip kan tilberedes pandekager sure gær. Opskriften er meget lig den klassiske. Dog vil vi erstatte en meget vigtig ingrediens.

Pandekager syre (gær): opskrift

Med traditionelle tilberedningsmetoder er mere eller mindre klar. Men hvordan man kan gøre sure pandekager? Opskriften er ikke så kompliceret som det kan synes ved første øjekast. Og for at skabe det får brug for en fedtfattig yoghurt med. I dette tilfælde, dejen bliver sur, hvilket giver det en særlig smag.

Til fremstilling af en liter yoghurt bør opvarmes for at opløse deri og tørgær på samme måde som i den tidligere opskrift. Bemærk dog, at mængden af mel skal være lidt mindre end med mælk. Faktisk kefir har en tyk konsistens. Ved udløbet bør have en flydende, men samtidig stiv dej lignende dej på pandekager.

Hvordan til at stege pandekagerne?

For at få den perfekte formede pandekager, bruge en gryde med en flad og tynd ned. På de samme retter skal have et håndtag, som du bliver nødt til at distribuere dejen i en cirkulær bevægelse.

Før stegning skal være godt varme panden og fedt med smør. Nogle husmødre bruger til dette formål animalsk fedt. Men det vil give pandekager lugt.

Dejen skal indhentes fra en støbeske og hæld i midten af gryden. Efter at du har brug for hurtigt at tage hende i hånden og cirkulær bevægelse for at fordele dejen jævnt over overfladen. Hvis du gør alt langsomt, vil pandekage ikke tage den ønskede form.

Pandekager mælk stegt i 1-2 minutter på begge sider. Så umiddelbart kræves for at fjerne dem fra panden og smøre smør, folde hinanden.

Syre i gær pandekager, en opskrift, som er blevet beskrevet ovenfor, er stegt lidt længere end sædvanlige pandekager med mælk. Fordi produktionen er en forholdsvis tyk dej, mere ligesom pandekager.

Hvor længe kan du holde pandekagerne?

Færdige pandekager normalt spises hurtigt. Efter modstå grund af deres smag og appetitvækkende udseende er meget vanskelig. Men hvis du stadig levnet pandekager, bør du sætte dem i form af trekanter og skjult i særlige fødevarer containere. I denne form, kan de opbevares i en uge, og hvis det er nødvendigt, genopvarmet i en gryde eller i en mikrobølgeovn. Men vi skal huske, at sure pandekager med stormskridt, opskriften som er beskrevet i denne artikel, porte er meget hurtigere end dem, der er kogt i mælk.

En anden måde at holde pandekager - at proppe dem med forskellige fyld. I dette tilfælde vil du ikke kun forlænge deres holdbarhed, men også at foretage en fuld måltid eller en snack frokost til arbejde. Fyldte pandekager også opbevares i køleskabet. Bemærk dog, at ikke alle fyldet vil holde sig frisk i lang tid.

Gæren kan stuff pandekagerne?

Som fyld til pandekager, kan du bruge ost, flossede med sukker. For smag kan du tilføje lidt vanillesukker. Denne opskrift vil være en god idé til en morgenmad eller dessert. Et fad kan tjene med creme fraiche, kondenseret mælk eller favorit bær marmelade.

Til rige snack kan bruge hakket kød, ristede løg og krydret med salt og krydderier. De mest lækre pandekager fås fra hakket kylling. Men du kan finde opskrifter med tilføjelse af lever, oksekød og svinekød. Generelt er det hele afhænger af personlige præferencer. Fyldte pandekager på denne måde skal steges på begge sider før servering.

Men den mest traditionelle russiske køkken opskrift er pandekager med rød kaviar. På trods af den høje pris på denne ingrediens, fadet er meget populære. Men husk, at pandekager med kaviar ikke kan lagres selv i køleskabet. De bør bruges straks efter tilberedning. Efter alt, fisk delikatesse har evnen til hurtigt at forværres.

De bedste opskrifter på pandekager med gær, mælk og yoghurt kan findes i Rusland. Efter alt, vores land er fødestedet for denne unikke og enestående skål, der elsker både voksne og børn. Så skynd og du forkæle dig selv og dine kære lækre hjemmelavede pandekager!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.