Mad og drikkevarerOpskrifter

Syltede blommer: en opskrift, som du kan lide det. Syltede blomme om vinteren

Hvis du allerede har rasprobovat syltede blommer, så du helt sikkert vil kunne lide syltede blommer. Det er ikke værre, og endnu mere interessant, i harmoni med en bred vifte af kød, gorgeous (og usædvanlige) i salater, og bare en smule sukker går hurtigere end frøene. Og høst blommer og endnu mere rentable i sæsonen det er meget billigere at dræne. Tja, hvis du er skeptisk over de salte frugt, tæt ene krukke på den foreslåede recept. Sikkert syltede blomme ændre dine kulinariske synspunkter.

Hvad du behøver at vide om bejdsning cherry blomme

Denne frugt er ikke lunefuld og nemt bukke under for dine kulinariske eksperimenter. Men der er nogle finesser, at uvidenhed ikke "dræber", selvfølgelig, emnet, men kan være lidt ødelægge både optrædener og smag.

  1. Før lage blomme, det er at være så omhyggeligt som muligt genbestille. Falsning kun underlagt frugter perfekt fysisk form, uden den mindste skade. Ellers syltede blommer vende træg og ikke egnet til alle retter. For eksempel, sat i en salat er det usandsynligt, at lykkes.
  2. Canning Frugt kan være en hvilken som helst farve. Men bemærk, at meget fyldig i mørke tilstand er for blød. Bedre at tage dem lidt umoden.
  3. I en bank kan lukke de forskellige sorter af kirsebær blomme, og det vil blive endnu smukkere. Men gourmeter siger, at de smager af gul og mørke vil være i strid med hinanden, hinandens scoring. Prøv at lukke dem hver for sig og sammen - at sammenligne og udarbejde deres egne meninger.
  4. Valset blomme helt. Haler, selvfølgelig, slettet og huller efterladt af dem, vasket omhyggeligt: tilbage i fordybningerne snavs kan resultere i skader på bevarelse.

Snack på koreansk

Mest sandsynligt, folk i dette land, og har ingen idé om eksistensen af denne frugt. Men det er rygtet tillægger dem foreslog en metode, hvor en overraskende modstandsdygtige og krydret syltede blommer. Opskriften er god, fordi bankerne ikke behøver at blive steriliseret - og mange mennesker undgår indenlandske præparater, netop fordi de ikke kan lide denne fase af bevaring.

Tre-liters flasker, rengøres og steriliseres ved enhver metode, f.eks kalcineret i en ovn. I bunden af hver porcelæn placeret på paraply dild, laurbær blad, et par kirsebær blade, frisk selleri og persille (tre grene). Hældes peberkorn - stuff fem ærter - og hvidløgsfed, 6-7 stykker. Vaskede blommer er pakket i flasker. Ram det ikke er nødvendigt, er det bedre at ryste beholderen godt at fastlægge frugten i det ergonomiske. Kog marinaden med en hastighed på to spiseskefulde grove salt per liter vand, de hældes en flaske under dække tilføjer fire spiseskefulde vineddike, og potten straks forseglet. Indtil kølig skal de stå på hovedet, indpakket og uden fordomme. Efter at have fjernet fra pantry, hvis det gøres rigtigt, sådan syltet blomme i vinterforhold lagres uden kældre.

saltede blommer

De, der ikke kan lide eddike i et twist, er stadig tilgængelige syltede blommer. Opskriften kræver imidlertid sterilisation, men der har beslutter, at du ikke længere til deres smag - brug eddike eller accepterer at yderligere bevægelser, men uden ham. Urter kan tage på egen hånd, men bladene af peberrod er påkrævet. God til denne opskrift også brancher ribs og kirsebær. Frugter nadkalyvayutsya gaffel på den side, hvor halen dyrket, udvikle sig i steriliseret køkkentøj (hvidløg kan tilføjes) og hældt varmt saltvand til en liter vand, hvori kogt spiseskefuld salt, laurbærblad og 2-3 ærter peber. Så kapaciteten af den tredje time steriliseret (hvis du holder dig på liters krukker) og forseglet. Hold dem bedre i skyggen.

Home "oliven"

Lavet af den beskrevne opskrift syltede blommer er virkelig ikke meget at smage anderledes end en favorit snack. Behøver kun at vælge den fineste frugt, ikke længere end tre centimeter. De nedbrydes af banker er fyldt med saltvand (150 gram per liter groft salt kogende vand) og steriliseret fem minutter. Før presning hver kvart krukke fyldt med ristet øse af olivenolie. Klar til "oliven" vil være en uge senere. Det er karakteristisk: deres knogler er trukket ud utroligt nemt.

Cherry blomme tomater

Forsigtige eksperimentatorer kan kombinere uvant endnu fortrolig med blomme tomater. Således vil de blive dræbt på en gang to harer: og prøve helt nye, og en gammel vil finde uventede og lækker smag. Tag to pounds af fin tomat og fire - store grønne eller gule mirabeller. Pound skrællet hvidløg fint smuldret, 300 gram groft hakket dild, kun til halsen klatrede. Alle komponenter er placeret til bankerne, hæld kogende vand i fem minutter, hvorefter den duftende vand udledes tilbage og gjort saltlagen: 50 g salt med 60 sukkerarter. Kogende sammensætning fyldt kar, twist, vendes og gemme sig under en gammel frakke eller tæppe. Fem timer senere kan placeres på hylderne i pantry: syltede blomme tomater vil vente tålmodigt på åbningen af vinteren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.