TravelingHoteller

Sea Garden Resort 5 * (Sharm El Sheikh): Beskrivelse, anmeldelser og fotos

Hotel Garden Sea Resort 5 * (Ægypten), som vil blive drøftet, er beliggende i Det Røde Hav riviera, i nærheden af Shark Bay, Sharm El Sheikh, på kysten af bugten Nabq Bay. Det er et velsignet sted, en komfortabel menneskeskabte kunstige sandstrande. I denne bugt - Coral bund kontur, og på strandene i hotellets indtræden i vandet er udstyret med pontoner (fordi det er mere bekvemt end at gå langs bunden for at komme til starten af svinget af revet).

Og dog, går på ferie, spa besøgende bør være opmærksomme på, at bugten Nabq Bay i vinteren (December til marts) er nok vind.

I disse måneder, der er relativt få turister. Kold vind skaber visse ulemper.

Imidlertid er dette hotel traditionelt opført blandt fans til at slappe af i komfort i Sharm El-Sheikh. Og langt de fleste turister (som set på deres online anmeldelser) skalaen, evaluere resten i Sea Garden som helhed som "udmærket". Og sådanne anmeldelser på internettet repræsenterer et anstændigt niveau af afslapning i hotelkomplekset.

om hotellet

Måske er årsagen til dette er en kreativ organisatoriske styring af hotellet. Denne ferie-service koncept er sjælden i restaurationsbranchen: velkoordineret arbejde af tre hold af fagfolk. I et enkelt netværk på en gang forenet de tre tilstødende hotel kompleks: Sea Garden Resort 5 * (Sharm El Sheikh), Sea Life Resort 4 *, Sea Club Resort 5 *. At købe tur i et af disse hoteller, turist-lucky netop modtaget en tredobbelt fordel, at drage fordel af restauranter, barer, pools af tre komplementære hotelkomplekser.

Derfor strengt taget beskrivelse af fritid i hotelkomplekset Sea Garden 5 * har en vis specificitet. Dybest set tegner, fortæller det om resten, for at nævne næsten alle elementerne i to tilstødende infrastruktur. Som et resultat, hver af de tre hoteller Spa besøgende modtager en større grad af frihed til at give bedre service.

Desuden blev hotelkomplekset bygget i 2010, det vil sige, det hører til den tredje generation af den egyptiske hotel, som blev anvendt i designet af avanceret design, under hensyntagen til de tidligere erfaringer af turistindustrien i landet.

Især har denne oplevelse allerede demonstreret en lavere effektivitet af store hoteller. I forbindelse med de to tilstødende haven, da det er et stort hotel. Men en mere dynamisk, kontrolleret, så - effektiv. Måske derfor designet i størrelse og som gennemsnit for hotelværelser fond før os hotel Sea Garden Resort 5 * (Sharm El Sheikh). Nabq Bay - en fabelagtig Røde Hav bugt, dens mikroklima og rige undersøiske verden af koraller definere avancerede udvej funktioner. Den arkitektoniske udseende Sea Garden - en klassiker for mellemstore hoteller. Hotelkomplekset består af en hovedbygning og to-etagers.

Af sine 180 værelser, 76 familieværelser, med to soveværelser og 104 normalt. Samlet set hotelkomplekset er klar til at modtage 360 gæster. Dens område - 34,9 tusind m2 ..

Mere information om hotelværelser

Tilstrækkeligt opfylde kravene i den meget Hotelværelser Sea Garden Resort 5 * (Sharm) klassificering.

Super AI alrum (familie suite for to voksne og børn) er udstyret med en stue, soveværelse, badeværelse og balkon. Han møbleret opholdsområde, et klædeskab, en dobbeltseng eller to enkelt, to divanami- senge, et sofabord, en værdiboks. Alle møblerne - ny. Ledere er ikke tilladt på offentlige steder, og i klienten værelse møbler med tegn på slid. Derudover er den lavet af naturtræ.

Hvert hotelværelse er udstyret med den nødvendige komfort for gæsterne med moderne apparater: flade LCD-TV, køleskab, aircondition, hårtørrer, telefon. Køleskabet er altid til stede kræfter underdanig afkølet mineralvand.

De højeste standarder for kundeservice matcher Hotel Sea Garden Resort 5 *. Anmeldelser vise sine gæster, værelserne rengøres dagligt, og hver dag gjorde dem skiftetøj og badning forsyninger. Gæsterne tilbydes som tilslutning til modtagelse, såvel som internationale opkald.

Infrastruktur for turister

Taler om hotellet infrastruktur, dvs. om objekterne for handel, service og fritidsaktiviteter til rådighed for hotellets gæster, henviser vi til objekter, der tilhører de umiddelbart over tre hotelkomplekser: Have, Club og Life (jf som at have et hvil). Så - strategisk og konceptuelt, med oprindelig blev fastsat i de fordele logistik kundeservice, designet denne Hotelkæde. Princippet om "tre i én" fungerer her i fuld kraft.

Imponerende selv, der så hans foto moderne udendørs pool i "Sea Garden" med en vand overfladeareal på mere end 790 m2. Dets dybde niveau udlagt og varierer fra 0,96 til 1,7 m. Denne pulje er opvarmet om vinteren. Hotellet har avancerede forretningsmuligheder. Det anvendes i organiseringen af internationale symposier og konferencer. Der er også en moderne konferencesal med 400 pladser, der er udstyret med video vægge, kongressen systemet, videokommunikation, projektion udstyr. Et vaskeri, en frisør.

Også på de områder af Sea Garden Resort 5 *, Sea Life Resort 4 *, Sea Club Resort 5 * på den botaniske have lagt ud til en enkelt plan. Palmer, topiary, er omhyggeligt velplejede græsplæner kombineret i det oprindelige landskab design. Han designede og harmonisk føjer sin charme til turister fritid.

På et nærliggende hotel Sea Club Resort 5 * inden for rammerne af princippet om "tre i én" arbejde til rådighed for hotellets gæster - post beskrivelse af denne artikel - indkøbscenter, SPA-center, fitness klub, diskotek, internetcafé, to gratis (i dagtimerne) tennisbaner, sauna, dampbad, spabad, spillerum.

I de områder af Sea Life Resort 4 *, Sea Club Resort 5 * er et amfiteater - det vigtigste mødested for de tre hoteller. Her om aftenen organiseret underholdningsprogram kræfter animatorer og gæstekunstnere. Berømtheder - hyppige gæster her.

strand

Hotel Gæstevurderinger Sea Garden er gratis at bruge nogen liggestole og parasoller for mere end kilometer strækning af sandstrande de tre ovennævnte hoteller.

Egen strand-hotelkompleks har en længde på 450 m, og længden af den ponton omkring 45 m. Men i princippet arbejder mod stranden "tre-i-en".

700-meter lange strandhoteller Sea Life Resort 4 *, Sea Club Resort 5 * er til rådighed, og hotellets gæster Sea Garden Resort 5 * (Sharm).

Anmeldelser af havet og deres hardware eftertrykkeligt positiv. Stranden er udstyret med en ponton i et hundrede og halvtreds meter, der giver mulighed for ham til at gå til vandområdet, attraktivt for dykning. Solsenge, paraplyer, strand håndklæder udstedes til rejsende ved at præsentere deres servicemedarbejdere Strand økonomi armbånd-gennemløb.

Infrastruktur for børn

Her villigt gå til familier med børn. Rummet var oprindeligt en barneseng er ikke installeret. Men på anmodning af turister det gratis og øjeblikkeligt leveret. Hvor deres forældre har mulighed for at få sig et par timers hvile om dagen, distraheret af den konstante kontrol over indsatsen fra deres børn. C 10 00 til 13 00 og 15 00 og 17 30 er i indgreb med dem russkoyazychnye dygtige animatorer. For de yngste i Sea Garden Resort 5 * (Sharm El Sheikh) driver opvarmede og helt sikker børnepool, "plask", som han humoristisk kaldes på grund af dybden af 0,57 m, dog optimalt for de mindste spil. Ved siden af det er en legeplads.

For de yngste krohotulechek forældre har mulighed for at anmode om at ansætte en barnepige. Dog skal de beregne på forhånd, at denne tjeneste - betalt.

sports-infrastruktur

Blandt gæsterne er der en stor nok kategori af besøgende, for hvem livet er forbundet med fysisk aktivitet. For dem er Hotel Sea Garden Resort 5 * og i to tilstødende hotelkæder oprettet en fælles stærk infrastruktur og rekrutteret personale af undervisere og animatorer. Alle dem, der ønsker at nyde gratis gaming tidsfordriv, arrangeret af animatorerne, "mesterskab" i beachvolley, mini-fodbold, dart, vandpolo. Vinderne af disse konkurrencer for hotellet i de natlige hotel-show ære, får de en lille nice Souvenir.

For motiveret i form af sport tilbyder Sea Garden Resort 5 * (Sharm el Sheikh), med det passende sport erfaring eller ønsker at erhverve grundlæggende færdigheder i dykning, faglige billard, surfing, få hjælp fra kvalificerede russisktalende trænere.

Deres tjenester, som du ved, betalt. Men blandt trænerne kan ofte finde russisk-talende. Det er virkelig professionel. Hvad de underviser i, er heller ikke amatørisme. Tag for eksempel dykning. Engagerede, afhængigt af de tilgængelige kompetencer, vælger for sig selv nogle af de kurser, der tilbydes af forskellige trænere. På deres ende, de modtager en attest udstedt af den internationale standard. Dette giver ham den officielle ret til at dykke overalt i verden.

aktiv terapi

Ved første - lidt af teori. Som vi ved, enhver sport og samtidig forbedre tone der beskæftiger sig med der er en anden side: supervosstanovlenie muskeltonus efter sportslige belastninger. Denne fase - er meget vigtig. Ellers vil træthed kommer, hvilket ikke er ønskeligt.

At forbedre sundheden for fysisk aktivitet på grund af gæster på hotellet komplekse Sea Garden Resort 5 * (Sharm el Sheikh), forudsat relevante muligheder, såsom massage, jacuzzi, tyrkisk bad, sauna.

Bemærk, at alle disse terapi tjenester er betalt. Men hvis gæsten på hotellet er motiveret til at forbedre sit helbred, det gør det noget?

Desuden eksperter anbefaler at nyankomne turister, der ikke har kontraindikationer respektive læger, hammam, og derefter straks tage en massage. Tyrkisk bad fra hotellet - en professionel, det er helt åbner porerne, forbedrer hudens respiration, positiv effekt på det kardiovaskulære system. Massage effekt sikrer bad til det ovenfor beskrevne system og forbedrer tilstanden af de muskulære og skeletale systemer. Pris halv times massage - $ 10.

mad

Den største restaurant på hotellet Sea Garden Resort 5 * (Sharm El Sheikh) forbereder internationalt køkken og præsenterer til deres gæster som en del af temadage. Det påvirker de færdigheder af lokale kokke hold. En dag, gæsterne nyde italienske køkken, så - den egyptiske, så - Europæisk, Fra Middelhavsområdet, etc. Rækken af retter omfatter snesevis af emner. Med sådan catering hotelgæst kunne teoretisk set spise, aldrig gentage en enkelt mad i din kost!

Power-typen pension i form af en buffet arrangerer restaurant Sea Garden Resort 5 *. Anmeldelser tyder på, at det har etableret følgende kost: Morgenmad - 7 00 10 00, frokost fra 14 00 til at 17 30 og middag fra 19 00 til at 22 00.

Menuen Morgenmad er traditionelt ganske nemt: vegetabilske retter, salater, pølser, røræg, pølser, havregryn, ris grød, ost, ost typen suluguni, forskellige kager, te, kaffe, juice, frugt.

Frokost menu er mere mættet. Vigtigste retter er baseret på kød 4-5 arter af fisk af samme nomenklatur. Supper, side retter, drikkevarer, slik, frugt - alt på lager. Meget velsmagende kød og fisk tilberedt på grillen.

Middagsmenuen er ligesom menuen middag, men det er endnu mere mættet.

Dog er gæsterne ikke kun begrænset effekt i hovedrestauranten, Sea Garden Resort 5 * (Sharm). Super AI (eller Super All Inclusive) - mere præcist benævnt indstillingen "all inclusive", der tilbydes af hotellets gæster. Det betyder, ud over buffeten, er også en mulighed - én gang - efter eget skøn under hele turen til gratis at spise i restauranten betalt.

Ud over den store restaurant, tilbyder gourmet, nære betalt restauranter efter aftale på hotellet Sea Garden Resort 5 * (Sharm El Sheikh). Anmeldelser af kunder blandt dem er restaurant La Fondue franske køkken og fisk og skaldyr restaurant Il Pescatore. Restaurant fra 19 00 til at 23 00.

Om hotel barer

Infrastrukturen i hotelkomplekset energi undtagen restauranter, omfatter og barer også. Folk kommer her ikke for at være opfyldt. Efter alt, den vigtigste mission af søjlerne - lysne op fritid turister. På ethvert tidspunkt gæsten på hotellet kan gælde for non-stop bar lobby område af hotellet Lobby Lounge & Bar, hvor der ud over et udvalg af drikkevarer, der er lette snacks tilbydes også. Hvis for eksempel, revet med af sin dykning dykker miss middag i hovedrestauranten, en snack, "ophold ens mave", han kan her.

Meget populær Pool Bar (fra det engelske "pulje" - "pool"), der arbejder i området pool og turist-tjenester i sit område. Denne såkaldte to-niveau bar. Hans første gæst køkkenbordet bassin er placeret en del af kantstenen. For at bruge det, kan du ikke komme ud af vandet.

Den anden Bordpladen er designet for gæster i kystzonen. Således Pool Bar serverer både dem, der hviler i det område af poolen Sea Garden Resort 5 *, og badning i den mest vand-skål.

På stranden i den aktive tid på 9 00 til 17 00 bar drikkevarer Beach Bar: på en "all inclusive" behandler vacationers lokal mineralvand, øl, Fanta, koks, Sprite, te, kaffe - ved valg. snacks er også tilgængelige som bagning, hotdogs, sandwiches.

Krævede de unge disco bar på Hotel Sea Garden Resort 5 *, som kaldes Jungle Bar & Disco-rotheque. Han forkæler vacationers alkoholiske og læskedrikke. Disco selv, i henhold til de unge i en bedømmelse, - "! Taxier" Førende hendes professionelle disc jockeys har en delikat smag og evnen til at spille op til publikum, vælge den bedste løsning for dans fest.

Desuden er den lokale øl, hvid og rødvin (ganske anstændig) forkyndt inden alt inklusive. Men gourmeter, der ønsker at blive forkælet dyrere alkohol - whisky, cognac mv - købe disse drikkevarer.

Dem, der gerne eksotiske fornøjelser - vandpibe Ali Baba. Hendes værelse lagt ud til eksotiske små rum, indrettet i orientalsk stil, og hyggelige boder, hvor der i tæt selskab glædeligt mens væk et par timer. Arabisk vandpibe dekoreret billeder og ikke-trivielle lamper. Besøgende også bemærke han foreslog at hvile meget komfortable sofaer.

Rummet er klimatiseret vandpibe. Også solgt her er meget koldt og velsmagende øl. I udtalelsen fra turister, de kunne lide den vandpibe bær pære - mælk. Hookah koge hurtigt.

udflugter

Som regel turister, der har erfaring ferie resort i Sharm El-Sheikh, der søger at købe udflugter til deres fordel (25 procent) er ikke et rejsebureau, og vælge en anstændig lokale rejsebureauer.

Men nogle gæster stadig foretrækker at hotellet guider, overvejer sightseeing tour satser operatør relativt lave, men sikrere.

At dømme efter de anmeldelser, udflugter til Kairo og Jerusalem, den mest efterspurgte med turister Sea Garden Resort 5 *. Billeder medbragte, tage en værdig plads i fotoalbum, og de er planlagt, som regel på forhånd. Prisen for sådan en tur på en lokal rejsebureau, gennemsnittet er $ 60. Turister, selvfølgelig, ønsker at se et visitkort Egypten - Pyramiderne i Giza og Sphinx-dalen. De er interesseret i, og Cairo museet, som er verdens største samling af udstillinger af gamle egyptiske civilisation.

Gæster Garden Resort, besøgte Jerusalem, nævne sine indtryk af Christian kontemplation (Betlehem, Hellige Grav, Golgata) og jødiske hellige steder (Grædemuren).

Men halvdelen af de turister, turister rejser til Egypten for at se på første hånd den undersøiske verden af Det Røde Hav. Selv begyndere, der har taget et par lektioner i dykkerskole på hotellet, har en chance for at få en fuld indtryk af dykke med erfarne instruktører til revene. Prisen for denne tur er kun $ 10 per time.

Lidt dyrere quad bike udflugter - $ 15 per time.

konklusion

Hotel Sea Garden Resort 5 * (Sharm El Sheikh) efterspørgsel fra dem, der ønsker at besøge Egypten, fordi den nye hotelkompleks, bygget under hensyntagen til etablerede knowhow branchen af hotelbranchen i Egypten. Her er alt fungerer for kunden bekvemmelighed. Det er opfattelsen i udstyr og vedligeholdelse af lokaler, i en behagelig badeferie og den avancerede arkitektur af poolen. Vi analyserede en tilstrækkelig stor stikprøve af kunde-feedback, og fandt ingen omtale af de betydelige mangler i deres hotel tjeneste.

Hvilede det i deres bulk-hotelkompleks giver de højeste karakterer. I øjeblikket, bekvemmelighed og en følelse af frihed, komfort hotel lover gæsterne et system Super All inclusive. En tre-hotelkompleks: Sea Garden Resort 5 *, Sea Life Resort 4 *, Sea Club Resort 5 *, forene deres potentiale for den bedst mulige service til sine kunder - en reel ledelsesmæssig fund.

Blandt de "engang hvilede" i Sea Garden er helt sikkert villige til at komme her og til næste sæson. Det er hovedsageligt denne egenskab foretrækker vesteuropæerne. Russisktalende turister Mere som Sea Life Resort 4 *, tilsyneladende på grund af den lavere pris for turen.

Alt dette ville ikke være muligt uden ordentlig ledelse. Hotellets personale har højere gæstfrihed uddannelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.