KarriereKarriere ledelse

Frivillige i udlandet programmer, der vil se verden

Frivillige Abroad Program - en fantastisk måde at se verden, at ændre situationen og gøre en forskel. De har en uomtvistelig fordel - at deltage i mange af dem ikke har brug for penge.

At give frivillige programmer, og hvad er de?

Sådanne programmer i verden der er så mange - fra de rige, ligesom fredskorps, til små enkeltstående projekter overalt i Nepal eller Peru. Bliv frivillig i udlandet kan være hvem som helst - velegnet til enhver kombination af alder / viden / præference program der altid. Ved Område / egenskaber kan opdeles i følgende:

  1. Program for deltagelse i hvilket ikke er nødvendigt at betale.
  2. De, der skal betale for (vi taler ikke om tjenesteydelser af formidlende organer, og direkte på selve programmerne).
  3. Frivillige i udlandet programmer, hvor deltagerne dækker flybillet, mad, logi (alle de ovennævnte, eller bare noget) for egen regning.
  4. De, hvor størstedelen af udgifterne afholdes af den organisation eller den modtagende part.

Alt dette kan kombineres i forskellige variationer, desuden frivillige programmer i udlandet arbejder på forskellige områder og retninger. Blandt dem - de uddannelsesprojekter, beskyttelse af naturen, arbejde i reserverne, sundhedsvæsen, erhvervsliv og konstruktion og så videre. Blandt de mest kendte - Au Pair, Work & Study i USA, Fred Corps frivillige programmer og EVS.

Arbejde & Undersøgelse USA og Au Pair

Ganske mange organisationer om at ungdomsarbejde - Work & Study USA og Au Pair blandt dem. Sidstnævnte giver dig mulighed for at tilbringe et par måneder til et eller to år i et andet land, læring dens sprog, der bor hos en lokal familie og hjælpe med husarbejdet og børn.

Programmet antager, at deltageren vil modtage gratis kost og logi, en vis mængde lommepenge, mens det ikke gør nogen hårdt arbejde og en masse fritid, herunder weekender ugentlige. Deltagelse i programmet er betalt, hellere ville have til at betale for rejsebureautjenester, derudover skal du betale et visum og rejseudgifter til modtagerlandet og ryg.

Arbejde & Study USA - årigt program for studerende på universiteter og sekundære specialiserede uddannelsesinstitutioner, som gør det muligt i sommerferien for at rejse til USA for at arbejde og rejse.

Der er andre programmer med et lignende navn, der udnytter ideen om arbejde og uddannelse, for eksempel, job & Study Canada eller Work & Study Australien. Her, ligesom i tilfældet med Au Pair, skal du betale for programmet og rejseudgifter og visum.

AIESEC

Frivillige programmer og praktikophold i udlandet tilbyder AIESEC - en international ungdomsorganisation, der findes i mange lande. Hun siger, at formålet med videregivelsen af hans lederskab og faglige potentiale af unge.

AIESEC er fuldt administreres og kontrolleres af studerende og tidligere studerende, og tilbyder ikke kun oplevelsen af at arbejde i selve organisationen, men også internationale praktikophold på flere områder og frivillige sociale programmer rundt om i verden.

Arbejde i forskellige stillinger i den mest AIESEC penge ikke er betalt, dog, og han er ikke i orden at betale noget. Men medlemmer af organisationen er tilgængelige uddannelse af høj kvalitet og pædagogiske workshops for en nominel gebyr. Deltag i praktik eller frivillige projekter AIESEC koster også meget lidt, især i forhold til de tidligere programmer, men deltagerne skal betale for visum og rejseudgifter selv.

Peace Corps og EVS

Peace Corps - en amerikansk organisation, der er frivillige i udlandet programmer i mange lande og verdensdele. Peace Corps er på udkig efter den rette person til det rigtige job, har du mulighed for at deltage har stort set alle voksen person. Men 90% af positioner i organisationen kræver en vis form for undervisning eller ekspertise.

Kom i Peace Corps er ikke så let, men for de fleste af det arbejde, de lover finansiering på et niveau nogenlunde svarer til niveauet af det lokale liv.

Frivillige i udlandet, kan du bruge EVS (European Voluntary Service) - en del af projektet for Europa-Kommissionen "Aktive unge". De tilbyder en bred vifte af job og positioner i en periode på to måneder til to år, finansieret indkvartering, måltider, sygesikring og visum deltager. Desuden EVT dækker 90% af rejseudgifterne.

Mindre kendt og uformel

Gratis frivillige programmer i udlandet ikke ender der - der er også en lang række projekter, der ikke er almindeligt kendt (for eksempel organisationen Lanta Animal Welfare, at tage sig af hunde og katte i Thailand) og ikke meget officiel (ligesom assistent stilling i den lille yoga center ). Mange muligheder for frivilligt arbejde for enhver smag kan findes på specialiserede sites.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.