Nyheder og SamfundMiljø

The Nature Conservancy: mål og målsætninger

Flora og fauna på planeten er stort og varieret. Ifølge en populært udtryk, mennesket er kronen af naturen, primært et resultat af dens udvikling. I dette tilfælde er det ligegyldigt, om det er skabt af Gud eller tilfældigt udviklede sig fra aberne. Det vigtige er, at han kom ud og begyndte at opføre sig i verden som vært. Selvfølgelig, som en forvalter af ressourcer, det ikke blev dannet natten over. Og beskyttelse af naturen er ikke at stå foran det som en prioritet. Tværtimod, på dagsordenen var formålet at tage fra miljøet så meget som muligt og med en minimal indsats.

På et vist tidspunkt i sin udvikling, det menneskelige fællesskab er at opretholde en balance mellem forbrug og reproduktion af den omgivende vegetation. Naturlige landskaber, og hvis du har lidt skade fra menneskelig aktivitet, på kort sigt at genoprette og kompensere forårsagede dem skade. Dette gjaldt også vegetationen og fauna. Det skal bemærkes, at beskyttelsen af naturen for længst er blevet genstand for menneskelig omsorg, men ikke fordi han er imod alle dyrenes verden blev udstyret med fornuft og samvittighed. Mærkbart nedbrud overlevelsesinstinkt.

I lang tid har det været fastsatte tidsfrister for jagt på vilde dyr. Det var nødvendigt ikke alene at udvinde værdifulde pels og nærende mad, men også for at gøre det muligt for dyrene at yngle. Det var ikke endnu Naturfredningsforening, men de første bevidste skridt til at redde hende. Storstilet anvendelse af naturressourcer er begyndt som et resultat af udviklingen af videnskab og teknologi. Træ var den ressource, der er efterspurgt i forskellige områder af menneskelig aktivitet. For at imødekomme det stigende behov, begyndte at logge på alle kontinenter. Som et resultat, begyndte de at falme og lavvandede vandløb og floder.

Mange arter af dyr og fugle, blottet for den sædvanlige levested begyndte at forsvinde. På dette tidspunkt, er beskyttelsen af naturen blevet en nødvendighed. Faktum er, at ved at ændre kvaliteten af levesteder for vilde dyr, folk uforvarende ændres og deres egne levevilkår. I dag er det velkendt, at der i store byer er næsten ingen ren luft. Atmosfæren er tung med røg fra skorstene og bilernes udstødning. Præcis den samme situation med drikkevand. Det er grunden til at beskytte naturen i Rusland er blevet et stort problem. Hvis forsinkelsen med sin beslutning, risikerer hele indlandet blive en kæmpe losseplads.

På nuværende tidspunkt, staten og sociale strukturer værd en kompleks opgave - beskyttelsen af naturen ikke kan begrænses til det lokale projekt. Den første ting du bør være opmærksom på, er bevarelse af naturressourcerne stadig tilgængelig. Til disse formål er naturreservater, dyreliv helligdomme og nationalparker. Her, dyr og planter er i deres naturlige miljø, og menneskelig aktivitet er begrænset til et minimum grænse. Den anden retning - jordrensning og restaurering af faunaen i de territorier, hvor tidligere udførte produktionsaktiviteter. Det kan være nedskæringer, stenbrud, clearing og andre arealer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.