LovUlovlig indtrængen

Økonomisk skade - det er en økonomisk eller moralsk tab. Hvordan søger om erstatning i retten korrekt

Desværre, vores samfund er ikke perfekt, og borgernes liv er ofte kompliceret af sådanne problemer, både materielle og tort. For at kompensere tabet, er kravet indgivet i retten. retslige praksis viser, at sådanne sager ofte kompliceres af, at de mennesker, der er indgivet en retssag, har ikke oplysninger i sin helhed og ikke ved, hvordan de skal handle i en given situation.

Skader - er tabet af væsentlige aktiver eller en del deraf som en følge af skader forårsaget, tilsigtet eller utilsigtet. For eksempel, som et resultat af et skænderi med naboer på kvinden fik et hjerteanfald, hun var på hospitalet. I dette tilfælde den materielle skader på sundhed som følge af ikke-økonomisk skade, skal naboerne kompensere betaling for behandling, og i den periode af handicap.

Hvordan til at bestemme omfanget af skader

Hvis der opstår skader, bevidst eller ubevidst, hans beløbet indgår sådanne indikatorer:

 • Omkostninger af mistede ting eller beløb, der kræves for at reparere eller køb.
 • omkostninger kompensation for restaureringen af den påvirkede ødelæggelse og skader.
 • Mængden af skader fra tabt fortjeneste.

I nogle tilfælde er det nødvendigt præcist at kræve erstatning

Skade - er en krænkelse af borgerrettigheder, og retten til erstatning dækker alle de lovgivningsmæssige sfære. Ifølge loven, retten til økonomisk erstatning, borgerne har i sådanne tilfælde:

 • skaderne på personlige ejendele;
 • bilulykke køretøj;
 • afvisning af forsikringsselskabet til at betale postuleret beløb;
 • kontraktbrud;
 • krænkelse af forbrugernes rettigheder;
 • manglende overholdelse af lejeaftale;
 • Tab af transaktionen;
 • tab af intellektuel ejendomsret (piratkopiering).

Hvilke dokumenter der er nødvendige til genopretning af økonomisk kompensation

Hvis skaden - er at købe lav kvalitet varer, skal du bruge en kvittering, der viser køb af varer eller andet dokument med angivelse af købsdatoen og beløbet. Når arkivering et krav i retten vil kræve selve ansøgningen, passet og kravet, der angiver skaderne. Materiel skade, refunderes via retten kræver det dokument om betaling af statens pligt i en forudbestemt mængde.

Hvordan til at handle i tilfælde af skader

Ikke så vigtigt, det skader - en skade på ejendom, kontraktbrud eller forbrugernes rettigheder, er proceduren omkring det samme:

 • nøjagtig beregning af det økonomiske tab;
 • forberedelse af krav til forelæggelse for de skyldige;
 • indgive en retssag;
 • betaling af statsafgifter.

For at vinde retten og få erstatning for den skade har brug for at bevise, at sagsøgte har overtrådt loven og ikke ønsker at kompensere for de skader. Sagsøgeren skal bevise, at sagsøgtes handlinger mellem sagsøger og de problemer der er nogle sammenhæng. Det beløb, der kræves for at sagsøgte skal bevises, er det også nødvendigt at præcisere, hvad der præcist det vil blive brugt.

En anden vigtig dokument, som ikke altid mindes ofrene borgere - rapport, at sagsøger selv forsøgte at kompensere for den resulterende skade forårsaget af tab, og hvor mange penge blev brugt på det.

Resultatet af høringen afhænger af ægtheden af de faktiske omstændigheder og beviser for sagsøger. Erfaringen viser, at den korrekte beregning, klare argumenter og fakta, at sagsøgte pålægges, ofte tvinger sidstnævnte til at betale erstatning, og ikke at bringe sagen for retten. I beregningerne af materielle skader bør erindres, at skaden kan være påviselig, eller abstrakt, moralsk, bevise, at dokumentet ikke er mulig. Hvis det er svært at beviselige skader sider er bedst at blive enige uden rettergang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.