Nyheder og SamfundJournalistik

Latynina Yuliya: Journalist Fra et personligt synspunkt

På det personlige liv Yulii Latyninoy ved meget lidt - det er tabu for alle. I øvrigt, forfatteren accepterer et interview kun på den ene vigtigste forudsætning - om privatlivets fred er forbudt. Selv, selvfølgelig, ville mange være interesseret i at vide, hvor klog og intelligent Latynina Yuliya bygger sine forbindelser med det modsatte køn. Efter alt, i hans dom er det simpelthen at give odds til mange repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden, og ved den måde, mange af dem åbent bukke under for sine dristige udtalelser.

Fakta fra biografi

Latynina Yuliya født i 1966, i en familie af mennesker, der har viet sig til litteratur. Hendes mor - en litteraturkritiker, og hans far - og romanforfatter og digter. Så det er usandsynligt, nogen kunne overraske udvælgelsen af piger. Derfor, efter eksamen fra skole i 1983 blev hun elev af Institut for Litteratur opkaldt efter Maxim Gorky.

Vellykket undersøgelse Latynina (hun dimitterede fra universitetet med udmærkelse) blev opmuntret praktik udveksling på det katolske universitet i Louvain (Belgien), hvorefter hun blev en ph.d.-studerende ved Romansk-germansk gren af moderen institution.

Og med den samme tid Yulia Latynina har betydeligt udvidet rækken af deres interesser ud over at optage en seriøs undersøgelse af økonomi. I første omgang, 90'erne, da mange mennesker var absolut ikke klart, hvad der sker omkring, begyndte hun at forklare essensen af populære begivenheder fra siderne af "Izvestia" avis og "I dag".

Latynina Yuliya - forfatter og journalist

Samtidig Julius begyndte at skrive romaner. I øvrigt, det var den første russiske forfatter, der formåede at kombinere økonomi med fiktion og dermed bevise, at en omfordeling af kapital, viser det sig, kan være en værdig konkurrent til enhver detektivhistorie.

På nuværende tidspunkt Yulia Latynina, et foto, som du kan se i denne artikel, er forfatter til over 20 bøger, skabt i genren af økonomisk eller detektiv fiktion. Hun har handlet på den kanal "Echo i Moskva", og offentliggjort i udgaver af "Kommersant" og "Daily Journal", hvor de hårde og kompromisløse kommentarer sker i verden og i det land, hvor begivenheden.

Af den måde, er Julia ikke lide at sammenligne deres økonomiske detektiver undersøgende journalistik og mener, at skaber en slags moderne helteepos, hvor der ikke er gode og dårlige, og der er helte, og som er interesseret i forfatteren mest.

Yulia Latynina: kærlighedsliv

Julia elsker sport. Hun siger, at om morgenen nødt til at køre 10 km. Og den vane i denne sag, for det er allerede mere end trældom: siden Julius kun én gang savnede hende løbe, da hun var i den tjetjenske Tsentoroi. Men det første, hun gjorde efter vender tilbage til Moskva, trukket på en træningsdragt og løb. En cykle den berømte forfatter og journalist frit overvinde 20-25 km.

Faktisk Latynina Yuliya understreger hans kærlighed til individuelle sportsgrene. Og livet betragter sig selv alene og ledere. Sandsynligvis ikke forgæves, fordi hans credo hun tror vane med ansvar for alting selv.

Hos mennesker Julia værdsætter sindet, men ikke et fælles sæt af viden, samt livsvisdom, evnen til at rettidige beslutninger, selv om de er åbenlyst forkert. Latynina mener, at enhver, selv den forkerte, men med tiden beslutningen er unikt værdifuld klog, men modtog sent.

Nogle af de grundlæggende principper for Yulia Latynina

Mennesket er måske ingen steder så kan åbne op, både i deres individuelle, ikke til de offentlige udtalelser, og Latynina Yuliya ikke blive undtagelsen.

At dømme efter nogle af hendes bemærkninger, dette er en kvinde, der har klare prioriteter. Og det vigtigste af dem - evnen til at tage ansvar for deres ord. Hans integritet som journalist forklarer frygten for udsigten til at være i nogens magt. Som anerkendt selv Julia: "Jeg vil ikke tolerere, at nogen kunne sige," Jeg har det i min lomme ".

Om hans værker vundet adskillige internationale og indenlandske priser og aktiv debattør Yulia Latynina siger, at denne bog, hvor økonomien bevæger sig fra baggrunden til en række hovedpersoner. Efter alt, økonomien, ifølge en forfatter - det er selve livet og alt det der fylder det.

Julia indrømmer, at bogen hun tager omkring et år. dette betyder dog ikke, at der på alle tidspunkter er det kun beskæftiger sig med det. Latynina har tid til at sende radio og tv, skrive artikler. Selvom bogen er det vigtigste mål, som forfatteren selv siger, er hun fordybet i det og leve alt hvad der sker i denne dunkle verden, som de virkelige begivenheder. Kun sådan en holdning til barnet Latynina sagde nøglen til succes for det fremtidige arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.