SundhedSygdomme og betingelser

Hedeslag. Hvad er det og hvordan man kan undgå det?

Årsagen til varmechok bliver sædvanligvis langvarig udsættelse for høj temperatur på kroppen af en voksen eller et barn. En række af hedeslag er hedeslag, hvor en betydelig overophedning i de mest udsatte til hovedet og hjernen. Men sådan en plage truet kun om sommeren og hedeslag kan fås på ethvert tidspunkt af året i et uventileret rum med lav luftfugtighed og høje temperaturer. Men generelt, selvfølgelig, disse fænomener er mere almindelige i sommeren.

Varme Stroke hos børn og voksne, kan udløses for tæt beklædning af unaturlige mørke farver;, dårligt luftgennemtrængeligt, overdreven fysisk aktivitet, høj luftfugtighed, overanstrengelse, overspisning.

Den højeste modtagelighed for hedeslag i mennesker med overvægt, samt dem, der lider af kronisk nyresygdom, kardiovaskulære system. Meget hurtigt overophedes små børn på grund af den lille vægt og ikke fuldt etableret termisk reguleringssystem. Hedeslag er et barn af det første leveår er ekstremt farligt, da overophedning er oftest hovedet og dermed hjernen. Denne ubehagelige fænomen kan fange barnet, selv i rummet, og en halv time af direkte sollys vil være nok til at få hedeslag i gaden.

hedeslag Det fører til sådanne ubehagelige konsekvenser som en krænkelse af blodcirkulationen, dehydrering og fejl i visse organer og systemer. Ældre mennesker er også stærkt anbefales at undgå overophedning, fordi det kunne udløse irreversible fænomener såsom slagtilfælde, hjerteanfald, angina og iskæmisk krise.

Hvad er de vigtigste symptomer på hedeslag?

Overvej symptomerne karakteristisk for børn:

· Status for ekstrem spænding, kvalme, opkastning, rødmen i ansigtet.

· Forhøjet kropstemperatur, op til toogfyrre grader celsius, tør hud, hjertebanken.

· Periodisk bevidsthedstab.

Hyppige overfladisk vejrtrækning.

· Lidelser i nervesystemet - delirium, kramper, hallucinationer.

Svimmelhed og hovedpine.

· Svækkelsen, tab af styrke.

Hvordan til at yde førstehjælp til barnet?

Først og fremmest er det nødvendigt at fjerne udsættelse for direkte sollys, sætte barnet i skyggen.

Den bedste stilling - på ryggen, med let hævet ben.

Stramt tøj er nødvendigt at fortryde eller, hvis det er muligt, blive fjernet.

Vedhæft en moderat kolde omslag på panden, armhuler, på subclavia og popliteale område, da det er i disse steder er store skibe.

Give rigelig væskeindtag, kan være lidt salt.

Hvis der er en forringelse, at et presserende behov ringe efter en ambulance, fordi der er risiko for sammenløbet af barnet i koma. Alvorlig termisk chok ledsaget af meget høje temperaturer (op til 42 ° C), sker ofte pludselig død. Sad statistik: hver femte barn med en alvorlig hedeslag, dør.

Hvordan undgår fare?

I varmt sommersæsonen er det ikke anbefales at gå en tur efter klokken elleve. Hedeslag ikke indhente i skyggen af træerne, hvor direkte sollys er minimal. Du bør ikke gå ud barhovedet, især for børn. Det er også vigtigt at gennemgå kost og spiser ikke fed mad tunge i varmen. Sørg for, at dine familiemedlemmers tøj var løs, lys-farvet, lys fra naturlige materialer. Væsken anbefales at bruge i mængden af en og en halv til to gange mere end i normale tider.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.