Nyheder og SamfundØkonomi

Paris-klubben og dens medlemmer. Russisk samspil med Paris og London Klubber. Funktioner af aktiviteten af Paris og London klubber i kreditorer

Paris og London klubber fra kreditorer er uformelle uformelle internationale sammenslutninger. De omfatter et forskelligt antal deltagere er forskellige, og graden af deres indflydelse. Paris og London klubber blev dannet for at omstrukturere gæld udviklingslandene. Lad os overveje yderligere detaljer som forholdet mellem Rusland fortsatte med disse foreninger.

Funktioner af aktiviteten af Paris og London-klubben kreditorer

I disse fagforeninger er der særlige procedurer for revision og omstrukturering af gæld. Forskellene er til stede i den interne struktur i organisationer. Den London-klubben, i virkeligheden, er et forum for omlægning af lån ydet af kommercielle pengeinstitutter, ikke garanteret af regeringen for kreditor. Foreningen har nogen permanent formand og sekretariat. Procedurer, samt ved organiseringen af forummet, anderledes fri karakter. Paris-klubben blev dannet i 1956. Den har 19 medlemmer. I modsætning til London, Paris Club reviderer gæld til officielle kreditorer. I tilfælde af akut fare for manglende betaling af lånet regering skyldneren appellerer til regeringen i Frankrig. Fremsendt en formel anmodning om forhandlinger med långivere.

forhandlinger

Paris-klubben arrangerer en direkte kommunikation af debitor landet og staten vil yde et lån. Den første er finansministeren eller banken formand Central. På vegne af kreditor i forhandlingerne tilstedeværende embedsmænd fra Finansministeriet, Udenrigsministeriet eller økonomiministeriet. Også til stede som observatører. De er repræsentanter for Verdensbanken, IMF, UNCTAD og regionale pengeinstitutter. Under forhandlingerne udviklet et sæt anbefalinger. De aftalte vilkår registreret. Dette dokument er juridisk har kun vejledende. Det gør forslag til repræsentanter for lande, blandt hvilke der var en økonomisk tvist, om forhandling og indgåelse af bilaterale aftaler om revision af betingelserne for tilbagebetaling forpligtelser. På trods af, at indholdet har karakter af anbefalingen, at bestemmelserne i den protokol, der er bindende for parterne, som accepterede det. I overensstemmelse med den indgåede aftale, som til gengæld er juridisk bindende. Beslutningsprocesser, er etableringen af betingelser udført på princippet om konsensus. Det er resultatet af forhandlingerne skal passe begge sider.

Omstruktureringen af gæld af Sovjetunionen

Det skal bemærkes, at forholdet til London-klubben efter lukningen af USSR, efterfulgt af en række problemer. Sovjetunionen anses for at være den største debitor af alle lande. I 1991 dukkede det første problem. Så Moskva har afvist at betale renter på lånet i Sovjetunionen. Inden for rammerne af London-klubben blev indkaldt til et særligt råd. Det omfatter 13 kommercielle banker, som Den Russiske Føderation har været udestående. Den vigtigste opgave var afviklingen af forpligtelserne i det tidligere Sovjetunionen. Generelt er spørgsmålet er ganske enkel. Men det var nok til at løse vanskelige. Indtil efteråret 1997, regelmæssig møde i bestyrelsen. Hver tredje måned for at træffe beslutninger om udskudt betaling og interesse i yderligere 3 måneder. Stilling BPC (Rådet) var hård nok til at begynde med. Det blev antaget, at selv hvis Moskva er til at betale alle udsættelsen. Denne holdning blev klart formuleret i 1993. Jeg må sige, at op til dette punkt i Moskva ikke har et klart billede af den faktiske mængde af de forpligtelser i USSR. Det blev antaget, at den samlede gæld beløber sig til $ 80-120 milliarder kroner. I betragtning af, at mængden af guld og udenlandsk valuta fond var omkring $ 5 milliarder kroner., Det er klart, at har været næsten umuligt betalingen.

Begyndelsen af forlig

De første skridt blev taget af A. Shokhin i 1994. På det tidspunkt var han vicepremierminister i regeringen. Shokhin var i stand til at forhandle med Fonttsem (hoved BPC) udsættelse af 5 års renter og betaling af gælden i 10 år. Men denne foranstaltning blev set som midlertidig. Hendes formodede radikale fornyelse af den vigtigste del af de forpligtelser og påløbne renter til Den Russiske Føderation statsobligationer. Det næste skridt blev lavet i 1995, den nye vicepremierminister Vladimir Panskov. Han indvilligede i at omstrukturere 25 år. Efter dette, før Moskva havde et valg. Hun ville insistere på at skrive ud for den vigtigste del af gælden eller gå på yderligere omstrukturering. Den mest foretrukne naturligvis ser første udførelsesform. Men hans beslutning var næsten umuligt på grund af den stive stilling tyske banker. De tegnede sig for ca. 53% af gælden. Efter en lille tøven, blev det besluttet at gå til yderligere omstrukturering.

nuancerne i afskrivning

For det første er en sådan mulighed, kun én gang. I dette tilfælde skal debitor betale den resterende del af tilstrækkeligt stift tidsplan. Hertil kommer, at status af nye papirer, hvor fornyelsen af gæld svarer til euroobligationer. For enhver forsinkelse i cross default erklæret på dem. Det er derfor medføre et kraftigt fald i de statslige placeringer og dens isolation på de internationale finansielle markeder.

Yderligere udvikling

I august 2009 har regeringen godkendt initiativ af Finansministeriet til afvikling af eksterne gæld i USSR. Det blev antaget, at det vil blive betalt omkring $ 34 millioner .. Samtidig långivere 9.000.000. Ikke oplyst deres krav at afvikle gælden. I yderligere samtaler blev planlagt med dem. Som et resultat af de skridt Finansministeriet var i stand til at fuldføre betalingen af kommercielle gæld ved at udveksle USD 405.800.000 euroobligationer med løbetider -. 2010 og 2030 th. Det samlede antal skader, ifølge en pressemeddelelse fra Ministeriet har oversteget 1900.

Paris-klubben kreditorer og Rusland

Efter sammenbruddet af Sovjetunionen, blev det antaget, at den nydannede regering vil bære deres del af ansvaret for eksisteret udlandsgæld. På det tidspunkt var han 90 mia. Dollar. Sammen med den gæld hver stat har påberåbt og den tilsvarende andel i aktiver. Men i praksis viste det sig, at kun Rusland kunne opfylde sine forpligtelser. I denne henseende, efter gensidig aftale, blev det besluttet, at Den Russiske Føderation overtager hele gælden republikker i bytte for deres afkald på udestående aktier i aktiverne. Det var en ganske vanskelig beslutning, men det er muligt at bevare landets position på verdensmarkederne og bidraget til at styrke tilliden hos potentielle udenlandske investorer.

forhandlingsfaser

Paris-klubben og Rusland havde samtaler i flere etaper. De begyndte straks efter den officielle meddelelse om opløsningen af Sovjetunionen. Den første fase tager nedtællingen til 1992. Inden for rammerne af Paris-klubben af kreditorerne, kortfristet tremåneders afdragsfri periode på tilbagebetaling af udlandsgælden. Ved denne fase gælder om et lån fra IMF med 1 mia. Dollar. Den anden fase fandt sted fra 1993 til 1995. Paris-klubben enige om at underskrivelsen af de første aftaler med Rusland om omstrukturering. Ifølge disse aftaler landet påtager sig alle forpligtelser i USSR, modenhed, som falder i perioden fra december 1991 til januar 1995. Den tredje fase begyndte i april 1996. Rusland og Paris-klubben godkendte kreditorerne afsluttet deres omfattende aftale. Ifølge ham, den samlede gæld var omkring $ 38 mia.kr. ved samme tid forventes 15% af dem til at blive afgjort i løbet af de næste 25 år, frem til 2020-th, og 55%, som omfatter kortfristet gæld -. For 21 år. Den omstrukturerede gæld skulle betales til den kumulative sum af 2002.

notat

Han blev underskrevet den 17. september 1997. Paris-klubben og Rusland underskrev en hensigtserklæring. Han designede landets tiltrædelse af Unionen som en fuldgyldig deltager. Siden underskrivelsen af dokumentet fordringer fra Rusland har samme status som i andre lande.

protokol

30. juni 2006, blev det annonceret på førtidig indfrielse af gæld. På tidspunktet for underskrivelsen af protokollen samlede passiver beløb sig til $ 21,6 milliarder .. Denne gældssanering fandt sted i 1996 og 1999. Før 2006, den russiske service og tilbagebetale forpligtelser. Protokollen indeholder bestemmelser om betaling af gælden til pari, og en del - til markedsværdi. Ifølge de seneste indløste passiver, der har en fast rente. Lån af denne type er blevet leveret af de medlemmer af Paris-klubben, som Holland, Storbritannien, Frankrig og Tyskland. Præmien for førtidig indfrielse for disse lande udgjorde næsten $ 1 mia. Betaling af amerikanske gæld foretaget for pålydende, men Amerika gav også et lån til en fast rente.

Nylige betalinger

Efter aftaler A. Kudrin sagde, at Vnesheconombank vil lukke gælden indtil den 21. August. Det var på denne dato har Parisklubben modtaget fra Den Russiske Føderation betalt renter. Hans løfte opfyldt finansminister. Midt på dagen den 21. august på den officielle bankens hjemmeside var detaljer, der blev foretaget de sidste overførsler til långivere konto. Således betalingerne plan udgjorde 1,27 milliarder dollars, gennem tidlig betaling blev sendt 22,47 milliarder. En af de første lande, hvilken konto genopfyldes, var Australien. Mark Vail (næstformand Premier of State) sagde dengang, at den førtidige tilbagebetaling indikerer en styrkelse af den russiske økonomi og fungerer som et centralt element i de bilaterale forbindelser. Forud for underskrivelsen af juni russiske aftale betragtes som den største debitor. Paris-klubben, siden Sovjetunionens sammenbrud har fokuseret sit arbejde på at nå til enighed med Moskva. Efter indfrielse af hele gælden, begyndte mange eksperter til at tale om det hensigtsmæssige i at fortsætte driften af foreningen. Ud over Den Russiske Føderation, en førtidig indfrielse af forpligtelser, lande som Peru, Algeriet. Selv for nogen tid siden, Paris-klubben ikke havde nogen idé om, at disse stater ikke blot kan betale den gæld, og for at gøre dette i forvejen. Vnesheconombank betalinger blev foretaget i ni valutaer. Til overførsel af midler Finansministeriet tidligere udvekslede 600 milliarder rubler i euro og dollar. Afdrag var i disse valutaer. Efter fuld tilbagebetaling af gæld Rusland blev fuldgyldigt medlem af Paris-klubben.

resultater

På trods af de problemer, der ledsagede Ruslands samspil med Paris og London klubber, den russiske formået at stadig slippe af gammel gæld. Disse foreninger fra begyndelsen af sin eksistens, fungere som et vigtigt bindeled mellem landene levere og modtage monetære forpligtelser. De søger at lette byrden af lande til direkte servicere deres gæld. Samtidig deres mål er at bevare solvens låntager i det lange løb. Russiske Føderation søger en samlet tilgang til løsning af internationale problemer med gæld, der er omfattet af alle parters interesser. Gældskrisen, der opstod i 90'erne, var resultatet af et sammenløb af ugunstige objektive og subjektive forhold. Ikke desto mindre er den russiske var i stand til at vise deres værd og evnen til ikke kun at acceptere, men også for at opfylde internationale forpligtelser. Tidlige betalinger ikke kun gjort det muligt at undgå betaling af gæld og stramning, men også sikre fuld deltagelse af Rusland i Paris-klubben.

konklusion

I øjeblikket er kreditvurderingen er meget vigtigt for noget land. I betragtning af den vanskelige økonomiske situation i verden, skal du klart forstå deres behov og evner. Det skal siges, at dannelsen af den offentlige gæld forårsaget af budgetunderskuddet. Og han til gengæld er summen af udækkede huller i budgettet for hele perioden af eksistensen af landet. Udlandsgælden - forpligtelser over for de fysiske personer og organisationer i andre lande. Han nødvendiggør eksistensen af uformelle foreninger som London og Paris klubber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.