Nyheder og SamfundØkonomi

Bange for ordet "default". Hvad betyder det?

New Age - de nye vilkår. Selvfølgelig, alt er relativt. Og den nye tid kommer ind i vores liv, ikke at se på kalenderen. I slutningen af sidste århundrede, et samfund står over konceptet, som ikke ønsker at vide. Den skæbne af repræsentanterne for Rusland kom pludselig til standard. Hvad er det?

Hvad truer? Nu er mange mennesker forstå svarene på disse spørgsmål, fordi at opleve det hele for dig selv. Lad os gentage lære af historien, for ikke at glemme dækkede hårdt materiale.

Definition og historie

Begrebet "default" dukkede op i Økonomisk Ret. Dette udtryk kom til at hedde en situation, hvor emnet for relationer er ikke i stand til at opfylde deres forpligtelser. Kort sagt, bare lover en masse, men når det kom til implementering, viste sig at være insolvent. Samtidig, dette koncept er ikke rent offentligt, da vi er vant til at tænke på. Må ikke altid har i tankerne, erkender standard, er det den manglende midler og manglende evne til at betale regningerne. Der er andre forpligtelser, der er genstand for alle mulige grunde, kan ikke udføre. For eksempel har undladt at klare situationen og kunne ikke sætte de allerede udbetalte varer. En sådan enhed kan erklære standard. Hvad betyder det i praksis? Hans likvidere, og forsøge at afbetale gæld, hjælp til rådighed i øjeblikket faste aktiver og den autoriserede kapital.

typer af standardindstillinger

Jeg må sige, at synonym for dette koncept mange mener, at ordet "krise". Det er en situation, hvor rotationen i en eller anden retning er uundgåelig. Det er underforstået, at det er normalt et spørgsmål om en forfærdelig katastrofe. Andre siger, der beskriver standard, er det endnu mere forfærdeligt og uforudsigelig situation. Ofte er det truer det sociale sammenbrud.

Der er tre typer af standard. Normal kan erklære virksomheden. Dette står der, at der ikke er penge og ingen steder at tage dem. Ofte, efter at selskabet er erklæret konkurs. Teknologi - det er snarere en juridisk trick. Betalingsforpligtelser umulige, selv om pengene faktisk er der. Oftere end ikke erklæret, når der er problemer og uoverensstemmelser med dokumenterne. Sovereign - at folk er bange for ham. De truer regeringer og stater. Om ham fortælle mere.

statsbankerot

Når statskassen er tom, ressourcer er ved at løbe ud, landet dækker krise. For at komme ud af det med minimale tab, regeringen erklærer en standard. Hvad betyder det for de mennesker? Det afhænger af, hvilken form for misligholdelse deklareres. Det faktum, at staten kan nægte fra både interne og eksterne forpligtelser. I det første tilfælde er det ophører med at betale dem, han lånte penge (andre lande, forskellige internationale fonde). I den anden - til sine borgere. Disse gæld, i henhold til erklæringerne fra staten, pensioneret. Det vil sige, at långivere kan ikke kræve dem. Hvis du er interesseret i begivenhederne i verden, kan du se som EU forsøger at trække sig ud af krisen, den ene eller det andet land. Bare for eksempel, hvis Grækenland erklærer en standard lige nu, IMF vil miste en masse penge, som allerede har investeret i dette land. Meget mere rentabelt at give mere til debitor gav tidligere besat, og så videre.

På nationalt plan er situationen med ophobning af lån er viklet i en geometrisk række. Nu økonomer søger efter en vej ud af gælden karrusel - et af de vigtigste spørgsmål. Det menes, at under truslen om standard er nu mere end et eller to lande og hele verden.

Standarden truer den fælles mand

Hvis et land går konkurs, så alle lider. Det faktum, at borgerne vil modtage disse betalinger, som er sat ved lov. Fordele, pensioner mv op med at komme til deres konti. Mere - mere. Kontante fordele - kun toppen af isbjerget. Stat ophører med at subsidiere produktionen, lukker fabrikken. Som følge heraf er arbejdsløsheden stiger på baggrund af prisen bølge. Iværksættere, der producerer varer, for at overleve i denne situation er praktisk taget umuligt. Og da der er ingen væsentlige aktiver, der ikke længere produceres (dyrket og så videre), så hungersnøden er på vej. På import af fødevarer fra andre stater også ingen penge. En sådan situation bør undgås med alle mulige midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.