Mad og drikkevarerOpskrifter

Madlavning yoghurt i multivarka "Panasonic"

Hvem kan ikke lide yoghurt? Mange elsker dem! Men hvad med det faktum, at i butikken produkt mange skadelige stoffer? På grund af dette, har vi ikke ofte at spise det og give små børn. Hvordan til at være i en sådan situation, når du ønsker at gå, men køre til butikken uden hænder? Forbered yoghurt i multivarka "Panasonic" derhjemme, alene. I denne artikel vil du finde opskriften på Multivarki for udarbejdelsen af yoghurt og anbefalinger til at behandle det viste sig særlig velsmagende.

Madlavning yoghurt i multivarka "Panasonic"

For at opnå særlig velsmagende godbid, skal du bruge:

  1. Enhver mælk. Det kan være fra en indenlandsk ko eller købes i butikken, pasteuriseret. Det eneste kriterium - det er dens friskhed. Husk, at jo højere procentdel af mælkefedt, jo tykkere vil være det endelige produkt.

  2. Surdej yoghurt. Denne ingrediens er solgt i apoteker i osten eller mælkeprodukter butikker, såvel som sunde fødevarer. Men du kan tage som en surdej almindelig bioyoghurt.

Yoghurt i multivarka "Panasonic". opskrift

Kog eller opvarme en liter mælk og afkøle den til 45 grader. Den ønskede temperatur kan bestemmes uden termometeret. Du skal blot udelade fingeren i mælken. Hvis det ikke brænder, er den klar til at modtage den surdej. Tilføj i en skål med mælk to eller tre spiseskefulde yoghurt og bland godt. For renheden af eksperimentet foreslå at tilberede yoghurt i multivarka "Panasonic" med hjælp af glasbeholdere. Til dette fit krukker af babymad fra kalv eller med op til 200 ml.

Hvordan til at lave mad yoghurt multivarka "Panasonic 18"

Sæt på bunden af skålen Multivarki håndklæde, det satte krukker af yoghurt fremtid. Hæld i en skål med vand, så det dækkede bankerne kun 2/3. Dækker banker kan ikke dække eller låg, men spænd ikke. Drej varme mode og forlade krukker i stand til tre timer. Efter bliver holdt denne gang, skal du slukke for multivarku uden at tage banker. Lad dem blive der i yderligere to timer.

Madlavning yoghurt i multivarka "Panasonic": hvordan man kan bringe til bordet

Når klokken to vil, nå til krukken og stramme deres låg. For at stoppe væksten af bakterier, bragt produktet i køleskabet. Når yoghurt helt afkølet, kan den spises. Fyld den med bær, frugt, revet chokolade, syltetøj eller sirup.

Tricks i fremstillingen af yoghurt multivarka

Vi ønsker at dele med dig hemmeligheder madlavning denne delikatesse. De har taget fra den personlige oplevelse af vores værtinder, der har prøvet mange opskrifter anbefales i vejledningen til multivarka. Yoghurt at modtage annulleringen:

  • ikke forlader en masse varme for natten, da det ellers vil blive sur;

  • end frisk yoghurt til gære du tager, jo hurtigere og bedre er det skvasitsya;

  • koge det i banker, snarere end i skålen til en mælkesyrebakterie er ikke forbundet fremmede.

Det er så nemt at gøre derhjemme selv en behandling! Dette produkt kan gøre selv den mindste, fordi naturlig yoghurt - et lager af calcium og nyttige for bio-tarm bakterier. Nyd en lækker og sund produkt og behandle deres kære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.