Mad og drikkevarerOpskrifter

Kød blanks: hvordan man laver en gryderet derhjemme

Hjem gryderet - en velsmagende ret, nærende og længe gemt. For at forberede sig på fremtiden et par krukker af godbidder, vil du vide, at du har en levering af kød til en "regnvejrsdag". Og pludselig nagryanuvshaya gæster ikke fange dig ved overraskelse. Du ved ikke, hvordan man laver en gryderet derhjemme? Bare rolig - i denne artikel er tre grundlæggende måder at forberede retter nævnt. Lagret kød høstet på en sådan måde længe nok uden at miste deres smag kvaliteter. Så hvordan man laver en gryderet derhjemme? Lad os forstå dette problem.

Den traditionelle måde

Duftende, blød og velsmagende ret opnås, modnet i en ovn. Siden Kog direkte kødet i bankerne, er det nødvendigt at forberede dem på forhånd. Vask beholderen og sterilisere. Kød skæres i stykker (1 kg), folde i en emalje skål og smag til med salt (1 stor ske). Nederst liters dåser sætte et par laurbærblade og et par ærter allehånde. Læg kødet, vekslende med stykker af fedt meatless.

Hvordan man laver en gryderet hjemme i ovnen? Bageplade, drys med salt og sæt det hele forberedt beholder. Drej ovnen ved 200 grader og ulme tilstand præform i 3 timer. Stram derefter rækkevidde for krukker og metallåg. Gem gryderet behov på et køligt sted (kælder, balkon).

Hvordan man laver en gryderet i en autoklave?

Geléagtige konsistens, og bud til smagen af kødet stammer, kogt i en særlig anordning - en autoklave. Nu vil vi fortælle dig, hvordan du laver en gryderet hjemme med det.

De rene 0,5 enlitersglas placeret laurbærblad (3-4 stykker) og peberkorn. Dette efterfølges af et lag af frisk fedt, og på toppen af det - kødstykkerne. I hver krukke fyldes halv teskefuld salt. Banker snoet tin låg og anbringes i autoklaven. Maskinen er fyldt med vand, og derefter forsegles og luft pumpes indtil trykket stiger til niveauet 1,5 bar. Tænd et brand og opvarmet beholder med bankerne. Når trykket i apparatet når 4 bar, reducere brand og lad tushenku vansmægte ca. 4 timer. Derefter slukke ilden autoklaven låg åbnes til sin fulde afkøling (ca. 12-20 timer).

Hvordan man laver en gryderet derhjemme? Gamle Bedstemors metode

Kødstykker foldet i en skål, tilsæt salt og smag med krydderier til smag. Moderne værtinde tilpasset til at blive anvendt til fremstilling af denne delikatesse "krydderier til kødretter" industriel produktion. Emne Skabelon marinere i en halv time. I mellemtiden, vaske og sterilisere krukker. I bunden af beholderne sætte blade af laurbær og allehånde. Dernæst fylde banker "på skuldrene" af kød. Vi dækker hele glasflasker med metal caps emner uden at vride dem, og sat i en gryde. Pre porcelæn Dæk bunden køkkenrulle. Hæld vand i gryden og sætte det i brand. Bring det i kog, så reduceres gassen. Lad gryderet sygne hen på 4-4,5 timer. Hold styr på mængden af vand i en gryde. Det vil koge væk, så fra tid til anden bliver nødt til at tilføje en væske. Sæt derefter de varme krukker og lad den køle. Hold gryderet i køleskabet eller kælderen.

Så vi fortælle dig nogle af de mest almindelige måder at hvordan man laver en gryderet derhjemme. Tag en mental note denne mulighed, der ligesom de fleste, bevare og tilberede denne parabol. Lad du får lækker hjem tushonochka!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.