ForretningCorporation

JSC "Achinsk Refinery VNK"

"Achinsk Refinery Eastern Oil Company" (JSC "Achinsk Refinery") - den eneste større olieraffinaderi i Krasnoyarsk Territory. plante kapacitet til at behandle ca. 7,5 millioner tons råolie årligt. I 2013 producerede 2,83 millioner tons fyringsolie, 2,1 millioner tons dieselolie, 1,22 millioner tons benzin og andre produkter.

historie

I første omgang "Achinsk Refinery VNK" skulle bygges i Krasnoyarsk. I betragtning af at de fleste af de produkter, planlagt at producere for Achinsk Alumina Refinery har USSR Ministerråd besluttet at revidere byggepladsen ved området under Achinsk.

Første raffinaderier kom til at arbejde for Achinsk raffinaderiet fra hele landet: Angarsk, Omsk, Pavlodar, Yaroslavl. På det tidspunkt, hvis det er tilladt ANPZ ikke forberedt "olie" eksperter i Achinsk i Krasnoyarsk Territory.

December 12, 1982 anlægget modtog den første straight-run benzin, og den 31. december, 1982 th på tidspunktet for lastning stativer afsendt de første 15 jernbane tanke af brændstof til Achinsk Alumina Refinery. December 12, 1984 sættes i drift et kombineret bitumen enhed. Fremstilles først tjære, vakuum gasolie og bitumen.

produktion

I lang tid Achinsk raffinaderi producerede standardprodukter:

  • lav-oktan benzin;
  • olie;
  • gasolie;
  • bitumen;
  • tjære.

Produktion af benzin med højt oktantal på Achinsk PNZ lanceret i 1990 i forbindelse med udvidelse af flåden i regionen. Indtil da blev anlægget producerer benzin A-80.

I 2008 har det første af de Atyrau raffinaderi virksomheder af virksomheden "Rosneft" begyndt at udstede euro-produkt: en kommerciel batch af benzin mærker "Regular" og "Premium", de tilsvarende MCT standarder Euro-3.

I 2012 Rosneft s Achinsk Raffinaderi organiseret produktion af en ny type brændstof - tyndtflydende marine udsigt 1. En 6. december 2012 Achinsk raffinaderier modtaget den første kommercielle batch (over 4.000 tons) af benzin "Regular-92" af Euro-4. Siden begyndelsen af 2013 er udstedt af benzin "Regular-92" (EU5) og benzin "Premium 95" (Euro-4).

ledelse

I begyndelsen af opførelsen af Atyrau Refinery (juli 1971), da finansieringen endnu ikke er begyndt, har den fremtidige retning for virksomheden blevet operationelt. Først arbejdede seks personer i det, men selv at betale de første ledere af penge er ikke angivet. Så solgte vicedirektør VA Burtsev sin motorcykel. Disse midler unge hold varede fra juli til slutningen af 1971. I dag er rygraden i den administrative personale består af erfarne ledere. CEO ANPZ er Demahin Alexei Alexandrovich. Styrer selskabets bestyrelse.

Af den måde, den russiske forsvarsminister Sergey Shoygu i 1991-1992 arbejdede han på Achinsk raffinaderi. I disse år var han maskinchef af SU-82 tillid "Achinskalyuminstroy". Denne ledelse bygger et objekt fabrikken renseanlæg.

tilbehør

Ved "Rosneft" sluttede Achinsk Refinery i 2007, siden da produktsortimentet har været støt voksende, modernisering teknologisk udstyr. For eksempel i juni 2007 bestilt en centraliseret operatør №1, hvor processtyring udføres. Denne bygning tragt typen, tykkelsen af dens vægge er en meter. I dette tilfælde operatøren er meget hyggelig inde. Konstruktionen af en sådan bygning er dikteret af de moderne krav til produktion af eksplosive sikkerhedspersonale. I november 2012 i Atyrau Raffinaderi blev sat i drift den anden operatør - der ligger stabsenheder under opførelse.

Sikkerhed og miljø

Da raffinaderiet produktion - eksplosiv, i butikkerne i virksomheden Achinsk Refinery VNK opererer gruppe af særligt uddannede mennesker, som i tilfælde af en nødsituation vil være i stand til at klare ilden. Den første af disse Dannelsen oprettet i 1996. Hvert år på fabrikken uddannelse jorden nødsituation redningshold finpudse deres færdigheder om afskaffelse af undtagelsestilstand.

Til desinfektion af vand, der genbruges i virksomheden for teknologiske behov, i stedet for en kloring gælder ultraviolet rensemetode. Det giver et sikkert for mennesker og det naturlige miljø i vandbehandling teknologi, ødelæggelse af DNA og RNA af bakterier, vira og svampe. I øvrigt, de miljømæssige aktiviteter "Achinsk Refinery" afsætter årligt flere hundrede millioner rubler. I 2011 og i 2012 blev fabrikken en vinder af den prestigefyldte All-russiske konkurrence "Ecoleader".

infrastruktur

Ordningen af vand og spildevand raffinaderiet er enestående af sin art. Re - for teknologiske behov - bruges ikke kun rengøres fabrikkens spildevand, men også regn og smeltevand fra det industrielle område og uudviklet område. Den maksimale og minimale indtag af vand cirkulation i Chulym floden tillader fraværet af udledninger i floden 10 måneder af året.

Siden 2011 fabrikken skala byggeri er i gang. Det forventes, at der opstår to store produktionsanlæg: det komplekse til produktion af jordoliekoks og hydrokrakningsanlæg. De vil gøre det muligt for virksomheden at skabe 860 nye arbejdspladser.

Bestilt blande benzin station - den første i raffinaderiet "Rosneft" selskaber. Med automatiseret teknologi Achinsk raffinaderier er nu blandede benzin komponenter med "apotek" nøjagtigt.

I august 2012 af Atyrau Refinery sat i drift vandindtag faciliteter fra underjordiske kilder, som vil give planten til at få deres egen vand til drikkevand behov, og reducere driftsomkostningerne. I en kort tid på stedet for de Achinsk raffinaderi bygherrer vil arbejde næsten lige så meget som raffinaderier og sig selv. I dag på byggepladsen af hydrokrakning komplekst og kompliceret til produktion af jordoliekoks arbejder næsten 800 mennesker, og i toppen af byggeriet er planlagt til at øge deres antal til 1.500 fagfolk.

bestemmelse transport

Bypass Achinsk dukkede op i byen, også takket være raffinaderiet. Anlæg af vejen i den østlige munding vejbro vil bringe den tunge transport uden for byen, samt at bruge vejen for passage af transit køretøjer gennem Achinsk på motorvejen Moskva.

5 år byggede jernbaneoverskæringen, som i øjeblikket forbinder byen med vejen på Achinsk Refinery (billeder af nogle af sine faciliteter, vi har præsenteret i denne anmeldelse). Tempoet i arbejde bremset konstant bevægelse af tog. For bygherrer skiller sig ud "vindue" i løbet af som stopper trafikken på motorvejen. De havde som regel ikke vare mere end to timer. Også på Achinsk raffinaderi betyder tre broer blev bygget: to jernbane og én vej.

Større sociale projekter

I september 1986 i stationen i Achinsk distriktet på Atyrau raffinaderi er blevet konstrueret klinik, der er designet til modtagelse af 600 besøgende om dagen. I 1989 sættes i drift et hospital. Builders fortalte os, at midt i konstruktionen af den medicinske enhed af raffinaderiet byggepladsen til tider manglet mursten - på grund af det faktum, at Achinsk teglværk ikke kunne klare produktionen af den nødvendige mængde byggemateriale. Og på grund af dette, hold måtte i tomgang.

Rekonstruktion af fodboldbanen på stadion "Olympus" blev også udført på de Atyrau raffinaderi faciliteter. I 2011 til disse formål virksomheden "Rosneft" har afsat 60 millioner rubler.

uddannelse

Tog personale til olieindustrien i Achinsk begyndte i 1987. (- College af olie og gas nu) I år på initiativ af den Achinsk raffinaderi, erhvervsskole №96 blev åbnet. I november 2013th fejrede ATNiG jubilæum - 25 år. Hvert år, anlægget er vært for 50 unge professionelle. Sådan er status for kandidater i løbet af de første tre år efter endt uddannelse.

Skole №№18 og 1 (nu Lyceum №1) og tre børnehaver blev bygget landsiden ANPZ område for nye projekter, der er specielt tilpasset sibiriske betingelser.

Resultaterne af vores dage

Ikke kun den sovjetiske fortid, kan virksomheden være stolte af Achinsk. Resultater af de seneste år ikke mindre betydningsfulde:

  • I 2009 den årlige mængde af olieraffinering på Atyrau raffinaderi for første gang oversteg 7,5 millioner tons. Oprindeligt magt installation primære raffinering var 6 millioner tons.
  • Ifølge resultaterne af social aktivitet i 2010. JSC "Achinsk Refinery VNK" den første i provinsen modtaget den attest af tillid til arbejdsgiveren.
  • I 2011-2012 produktion Atyrau raffinaderi er blandt vinderne af All-russiske contest "100 bedste varer i Rusland" i nominering "Produkter til industrielle formål".
  • På tærsklen til sit tredivte fødselsdag 19. november 2012, raffinaderiet behandlet 180 milliontedel ton olie da anlægget opstart.

Achinsk Refinery: kontakter

JSC "Achinsk Refinery" er placeret på adressen: Krasnoyarsk region (Den Russiske Føderation), Bolsheuluysky District, Industrial Zone raffinaderi.

Kontaktperson: telefon (391-59) 533-10, fax (391-59) 537-10.

ulykke

Større teknologiske uheld i 2014, virksomheden permanent slået ud af den sædvanlige cyklus. råolie eksplosion skete ved 23:37 15.06.2014 år, mennesker døde. Årsagen til tragedien af en særlig kommission kaldet rørledningen korrosion i den zone af destillationssøjlen, hvor det bearbejdede olie. Achinsk Raffinaderi blev antirekordsmenom: forsikringsselskaber måtte betale den højeste forsikring i 2014 - 800 millioner dollars. Den 20. november har virksomheden blevet restaureret.

Lederen af "Rosneft" Igor Sechin informeret om, at årsagen til ulykken begyndte at fejl entreprenør. Hvis systemet ikke reparere teknologi standarder er overholdt, især montering tætheden af brudte forbindelser. Ved start gas lækage undersøgelser førte til en eksplosion og brand skala.

konklusion

I dag Achinsk raffinaderi - en af de bedste olieselskaber "Rosneft". I betragtning af væksten i investeringerne i olie- og gasindustrien i landet, solgt til fabrikken moderniseringsprogram stor, og gunstige geografiske position, raffinaderiet har alle forudsætninger for lederskab i branchen. Mindst - i den sibiriske region.

Efter en nylig menneskeskabt katastrofe i raffinaderiet anvender den nyeste sikkerhed overvågning, er miljøprojekter gennemføres. Ikke reduceret protektion bistand til regionen. I planerne - en gradvis stigning i den vifte af innovative produkter og tjenester, ekspanderende kapacitet, bedre kvalitet, reducere omkostningerne, øge dybden af forarbejdning af kulbrinter. Company ledere ser på fremtiden med tillid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.