BilerSUV'er

Chevrolet Cruze hatchback - en af de mest succesfulde uropførelser.

Meget snart alle fans af bil selskab Chevrolet vil glæde i ekstraordinære tider. Det forventes at frigive og montage-line produktion af den nye model Chevrolet Cruze hatchback. For Chevrolet Cruze år 2011 vil være mere end en succes. For første gang denne bil blev vist på biludstillingen Auto Show i Paris. Produktionen af den nye model af Chevrolets begynder i sommeren 2011. Alle større komponenter i bilen, såsom motor, gearkasse og komplet sæt, på bagsiden af den nye hatchback model vil være absolut ikke anderledes end modellen Chevrolet Cruze sedan.

Mange eksperter mener, at dette nye produkt vil være en af de fire mest succesfulde verdenspremierer af Chevrolet selskab i Frankrig nogensinde. Nu, med fremkomsten af en krop af en hatchback, model, kunderne er i stand til at vælge mellem alternative sedans og en ny version af kroppen.

Ifølge formanden og Senior Director Chevrolet Europe, Wayne Brannon, den samlede kapacitet af udvikling og vækst i efterspørgslen efter den nye model er ganske stor. "Allerede, Chevrolet Cruze hatchback er blevet en rigtig historie af virksomhedens globale succes. Vi udfører mærke sælge i mere end 70 lande, og for nylig efterspørgslen efter salget overhalet Aveo hatchback, som et resultat af at blive den bedst sælgende model af vores brand. Hatchbacks forskellige bil selskaber har altid spillet en afgørende rolle i mange markeder rundt om i verden.

Moderne hatchbacks tegner sig for ca. 65% af den samlede solgte mængde af mange virksomheder inden for bilindustrien. Det er grunden til, vores virksomhed forventer hurtig vækst i bilsalget i mange regioner. Således bekræfter vi, at Chevrolet og den dag i dag er en seriøs spiller i massen segment biler på det europæiske og globale markeder. "

Det skal også bemærkes, at i begyndelsen af 2010 Cruze salget toppede ratings blandt alle kompakte sedaner. Hertil kommer, at uden for Europa er salget af de gamle model Cruze indikatorer er stadig høj. Det giver et godt fundament for efterspørgslen efter den nye Chevrolet Cruze hatchback.

Kina har hidtil været solgt omkring 90 tusind Cruze bilmodeller, og Chevrolet Cruze hatchback kan også trygt og succes solgt på markederne i landet. Også i lande som Indien og Rusland, er Chevrolet Cruze kredit gives til en lav rente, hvilket vil øge efterspørgslen efter dette mærke.

Den nye hatchback er udstyret med en unik indretning, men også en kvalitet udvælgelse af alle komponenter. slanke taglinje er særlig bemærkelsesværdig og korte forreste og bageste udhæng. Alt dette giver tillid til at sige, at Chevrolet Cruze hatchback er designet i en unik dynamisk stil. En sådan model vil være en fordel at blive betragtet som en lige asfaltvej og på pisterne ufremkommelige stier. Den største fordel ved denne model er en moderne struktur tonet krop og en ny monocoque, som suppleres med de optimerede chassis elementer i systemet. Dette moderne hårde bærende krop i modellen giver højeste pålidelighed og passagerernes sikkerhed. Det samlede volumen i bagagerummet Chevrolet cruz hatchback når næsten 400 liter, og den nye ryglænet har evnen til at blive foldet i andelene 60 til 40.

Hertil kommer, at modellen har en enestående høj hastighed karakteristika og bremsesystem af universel, og dermed planlægger at bruge bilen til at deltage i en række racer kaldet World Touring Car Championship. Det er værd at bemærke, at denne sæson, inden udgangen af hvilken der er kun fire racer af Chevrolet hold i spidsen i den liga piloter og producenter liga. Så at deltagelse i disse løb den nye model perfekt demonstrerer hans og vise alle de fordele og ulemper ved de dynamiske egenskaber det nye brand. I denne gennemgang af bilen ender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.