Kunst og underholdningMusik

Hvordan til at bestemme, hvilken type stemme og hvilke typer er der?

hver persons stemme er unik i sin lyd og funktioner. Hvis vi taler om de særlige kendetegn ved at synge stemmer, der er kendetegn: Voice, range, højde og personlighed oplysningskrav.

Hvordan til at bestemme, hvilken type stemme? Klassificering af mandlige og kvindelige stemmer til den vokale præstationer, der eksisterer i dag, blev opfundet i den italienske opera skole. På hvilken type stemme fra kunstneren, er det nemt at lære, mens du lytter. Eksperter er opmærksomme på hans stemme, tone, har en række stemme og TESSITURA, og derefter konkludere.

klangfarve

Tonefald kalde ham en individuel farve og lysstyrke. Stemmen kan lyde mættet eller bløde, kan farve være mørk eller lys. Lærere i følgende typer tonefald: skarp og blød, bryst, hoved, blandet.

Den sanger, der har en blød og behagelig for øret tonen vil være mere efterspurgt end den, der har en skarp og frastødende måde af sang. Faktisk fra tonen i stemmen, det afhænger af, om en person vil være i stand til at studere sang.

Tone for hver af os er unik, så vi nemt kan bestemme klingende stemme en af de foretrukne sangere takket være dens individuelle karakteristika.

På banen

Hver type har sin egen tone i stemmen. Folk er komfortable med at synge i området ved den naturlige bearbejdning af vokal apparat. Det kaldes en primær, det er, at den dagligdags tone tilføje to eller tre toner op.

Det er værd at bemærke, at stemmen kan lyde forskelligt i hvert produkt, så det er bedst at synge i dens driftsområde. De til gengæld kalder vi den vifte af noter, hvor sangeren er i stand til at give en smuk farve og lydkvalitet. Her taler vi ikke om det fulde spektrum af musik, som en person kan tage sin stemme. Så fortsætter fra driftsområdet, er det nødvendigt at vælge den tone for et bestemt produkt.

Hvad er rækkevidden?

Rækken af hver lyd typen bestemmes på tidspunktet for sang, såvel som i sangen for personen i en behagelig tone. I de fleste tilfælde sangstemmer har et bestemt interval, takket være som det er let at bestemme dens type. Især værdsatte kunstnere, der har en bred vifte, og kan derfor erstattes af en af sine kolleger med en anden stemme.

Om TESSITURA

Tessitura kaldet interval del, hvori sangeren at synge komfortabelt. Det vil sige, kan det være bekvemt eller ubelejligt for en bestemt stemme. Det så sker, at de samme sange kan være let, og den anden - nej, selv om begge har samme rækkevidde. Det betyder, at rækken af jord til en komfortabel sang på dem anderledes. Derfor er den bredere det er, jo mere komfortabel sang.

teknik tip

Desuden skal sangeren lære den korrekte teknik til at synge. Forkert forvrænget stemme. At lyde smukt og overbevisende, skal du være opmærksom på følgende tekniske egenskaber:

 • Man skal trække vejret membranen, det vil sige, bør maven løftes ved indånding og når exhaling udeladt. Dette vil lette større kontrol over banen.
 • Bevare en god kropsholdning, mens du synger. Halsen er bedre at holde en lige og afslappet. Hvis du står ret op, så vil det være lettere at trække vejret.
 • Bagsiden af halsen under sang bør være åben, gennemsigtig synger klart.

Put hans sangteknik alle kan. Hvis vi taler om den vokale teknik, vil udviklingen afhænge af tilstedeværelsen af en musikalsk øre, den koncentration af opmærksomhed og hukommelse, lungevolumen og karakteristika stemmebåndene. Faktisk, uanset hvad en person fysiologiske karakteristika og vokal, at udvikle en sangstemme kan være.

For udviklingen af stemmer

I det følgende beskrives de tips til de optrædende, der vil hjælpe fastholde og udvikle de vokale færdigheder:

 • Du må ikke sætte dig selv for høje søjler verserende fremskridt, skal du være tålmodig og fortsætte med at træne sin stemme.
 • Syng enkle sange først, og derefter komme ned til den mere komplekse.
 • Stemmebånd såre kolde og varme drikke. Bedre drikkevand ved stuetemperatur, og når sang, fra tid til anden at befugte hals varmt vand.
 • Nyd det faktum, at du gør, så prøv at føle og udtrykke følelser af sangen.
 • Det er vigtigt at afgøre, hvilken stil af musik til at have mere hjemmehørende i dette arbejde i at synge forskellige stilarter af musik.
 • Nyttigt for hørelse spille tonerne på klaveret og synger dem.
 • Du må ikke drikke appelsinsaft og mælkedrikke, fordi de indkapsler halsen og gøre det vanskeligt at synge.
 • Tal med sin sædvanlige tone, og som en hvisken og et råb kunne skade stemmebånd.

Mange studier vokal afgøre, hvilken type stemme i overensstemmelse med klassificeringen, der dukkede op i det XVI århundrede. бас, баритон, тенор. Der er tre typer af mænds stemmer - bas, baryton, tenor. контральто, меццо-сопрано, сопрано. Navnene på kvindelige former - kontraalt, mezzosopran, sopran.

Karakteristik af typer af kvindestemmer

Overvej først de typer af kvinders stemmer. De fleste af kvinderne i sang, har en sopran. Af den måde, det var ham, der har det største antal arter. Det er kendetegnet ved et indgående og gennemsigtig, samt udtryksfuld, åben lyd og lys.

Skelne dramatisk, lyrisk og coloratura sopran.

Mezzo kendt fyldig lyd og dyb klang. Lyden af sådan en stemme lavere end sopran. Denne stemme kan også være dramatisk eller lyrisk.

Kontraalt - en stemme, der kan høres fra læberne sjældent kvinder, da det er lavt, hvilket ikke er typisk for det svage køn. Kontraalt lyde anderledes fløjl, lyd intensitet og ammende noter.

De vigtigste typer af mandestemmer

Højeste mandsstemme kaldet tenor, dens undertyper på den måde: dramatisk, lyrisk eller lyrisk-dramatisk. Funktionerne i denne stemme kan beskrives med disse ord: vellyd, blød mobilitet.

Hvis vi taler om baryton, er det tungere end tenor stemme typen. Det har lyse og stærk lyd af højere frekvens. Baritones er lyrisk og dramatisk.

Bass henvist til det laveste stemme stærkere køn. Sange sunget baslyd mere dybt end baryton og tenor.

Nogle misforståelser om klassificeringen af afstemningen om de typer

Nogle forskere har givet udtryk for, angiveligt er der ingen stemmer på alle typer, og slip kun for mænd og kvinder. De mener, at lyden af stemmen afhænger af de særlige forhold i de metoder og produktioner, med andre ord, kan enhver kvinde være en kontraalt og mezzosopran og sopran.

Men mange vokale kunstnere bekræfter det absurde i disse udsagn. Kun i meget sjældne tilfælde kan en person have en særlig vokal evner, at lade ham synge forskellige stemmer. I de fleste tilfælde kan entreprenøren ikke overvinde forskellene i TESSITURA, for eksempel i den tredje. Desuden overvurdering eller undervurdering kun én tone TESSITURA stand skade stemme.

Nævn og andre fejl i forbindelse med stemmen type. Det menes, at sangerne ikke behøver en bestemmelse af typen af stemmen, og klassificere dem kun for akademisk sang. Men denne udtalelse er forskellig fra den virkelighed, fordi de typer af den menneskelige natur stemmer bliver delt op i tre kvindelige og tre mandlige.

Desuden er nogle forvirrede tone og stemme typen, selv om det er helt andre vilkår. Under type stemmen refererer til banen af funktioner og forskellige tonen ikke spiller en særlig rolle i dette følsomme spørgsmål, som den definition af den type i stemmen. Individuelle indikatorer er vigtigt at vælge tonen i hans sang stil, og for at fejre de kunstneriske karakteristika stemmen. Så er de typer af stemmeleje af hans præstation blev bestemt af omfanget af skalaen.

Om funktionerne i stemmerne

en mands stemme kan ikke erstattes af en hvilken som helst af de kendte musikinstrument eller stemme af eventuelle andre skabninger, så den levende sang af den menneskelige sjæl reagerer meget fint, der modtager impulser til hjertet og sindet.

Før i tiden troede man, at foniatri stand til at inspicere stemmebånd, at estimere størrelsen og formen af adamsæble, bestemme, hvilken type performer stemme. Man troede, at tenoren vil være ejer af mindst mærkbar adamsæble, og har det mere fremtrædende bas. Men efter mange undersøgelser og forskning, blev det klart, at adamsæble eller larynx struktur ikke påvirker typen af stemmen. Hvis vi taler om klaser, kan deres struktur spiller en rolle, men det er nødvendigt at estimere tykkelsen, styrke, størrelse og elasticitet.

Så der er et bestemt sæt af eksterne funktioner og personlige erfaringer, der hjælper afgøre, hvilken type stemme, mens du synger. Menneskelige stemmebånd er meget følsomme, de ganske let såret, at ondt stemme eller det kan forsvinde helt.

Da lærerne er også nogle gange tager fejl, ved at høre er det bedre ikke at belaste din stemme for meget, for eksempel at udføre en sang i en ikke særlig behageligt TESSITURA. Hvis du tror, en stemme lysere og mere udtryksfulde end din, så glem ikke, at hver af os har en unik stemme, så synger kun i den ejendommelige måde selv.

Det er interessant, da politiet er på udkig efter gerningsmændene, deres fremragende egenskaber stemme. For at søge efter lovovertrædere sikkerhedstjenester er specielt udviklet metoder til identifikation tale. På grund af den enkelte lyd, som kaldes overtoner, kan vi nemt genkende stemmen af en velkendt person.

I virkeligheden er det en indikator for mentale og følelsesmæssige tilstand af den enkelte, et udtryk for vores indre kræfter. Det er takket være den stemme, du kan høre frygten for offentligheden, depression, ophidselse, fit, føler taknemmelig eller had.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.