HobbyHåndarbejde

Hvordan til at strikke en cardigan Lalo?

Hvor ofte en god idé, legemliggjort i livet, gør kunstnerens navn. Det er, hvad der skete, da designeren finde Lalo Dolidze - hensigtsmæssig og komfortabelt cardigan tilhørende store leer - skabte en furore blandt de mest berømte kunstnere og førende forfattere strikket mode. På kort tid modellen har vundet titlen "cardigan Lalo", og dens omkostninger er allerede meget imponerende. På trods af populariteten af denne model og mysteriet figur, udførelsen af det er ikke den sværeste. Måske, i denne sin højdepunkt - resultatet af en simpel arbejde var praktisk og samtidig Bedøvelse model. Hvordan til at strikke en cardigan Lalo, hvilke metoder og værktøjer til at bruge, vil denne artikel fortælle.

Beskrivelse af modellen

Gorgeous hyggeligt strikket cardigan gjort store brede fletninger, der blev lanceret i hele trikotagestof i forskellige retninger - en usædvanlig tilbehør, fordi det skaber en foldning og ekstra volumen. I dette bind og glamour er en model som en cardigan Lalo. Beskrivelse af arbejdet til at begynde med, at den tilsyneladende enorme opgave er virkelig ikke så stor, fordi modellen er lavet af forholdsvis tykt garn. De fletninger anvendes som den vigtigste motiv af mønsteret, ændre retning fra midten af ryglænet, og hylden er forbundet i et spejlbillede.

Garn og strikkepinde

For at betjene vælge den model, størrelse 42-44 til den omtrentlige mængde 85-66-92. Lalo Monokromatisk cardigan bedre opfylde den gennemsnitlige tykkelse af garnet: ser fine fletninger garn Alize Lanagold (100 m / 240 m) i en tilføjelse. Det har vist sig garn god kvalitet, moderat omfangsrige kvalitet er vævet, giver en enestående glideevne på egerne.

Oplevet mester beherskes cardigan strikning i én farve, udføre arbejde i eksklusiv udførelsesform, med en jævn overgang af farve, kaldet gradient. Men overgangen skal være rigtig glat. For eksempel kan en cardigan Lalo, et foto, der viser, at vinde og visuelt øger udgifterne model.

Her begyndere mestre kan blive udsat for ubehagelige overraskelser - skarpe farvegrænser ikke dekorere model. At opnå en kvalitativ overgang ved hjælp af en tynd garn til strikning, løbelængde 100-gram nøgle, som er 1600 m. En fin ren uld garn producent "Semenovskaya garn", for eksempel, en række "Lydia." Picking up 2-3 farver kan gøres umærkelige overgange fra én farve til en anden, gradvist ved at ændre dem. Strikkegarn er sædvanligvis i 7-8 tilsætninger, og skiftevis gradvis erstatning af en tråd giver et fremragende resultat - let virtuos gradient.Obemnye spytte antage tilstrækkelig løshed trikotagestof, så den optimale størrelse af egerne for dens gennemførelse anses nummer 4-5.

Funktioner af ydeevne

Mange mestre strikket cardigan Lalo en integreret strikket stof uden sidesømme til ærmegab, og andre - udøvende enkelte dele (ryglæn, hylder, muffer). Andre forskellige metoder er valgt mester udførelse planlagt arbejde. Vi tilbyder traditionelle stykker af strikning metode med efterfølgende samling. Begyndelsen Strikkere vil det være klarere og lettere.

Grundlaget på det mønster cardigan strikning fletning volumen på 32 loops vekslende med spor bestående af to backstitches sløjfer. Lalo cardigan strikket fletning af 14, hvoraf 6 går til ryglænet 4 på forparten halvdel. Muffe overhældt med den løber af 3 fletning. Collar er en fortsættelse af de forreste fletning hylder.

Strik cardigan Lalo

Hver strikker, ved hjælp af hans egne erfaringer, vælger det optimale billede, med fokus på den størrelse. Til udførelse af modellen af det krævede beløb, vælge det vigtigste motiv mønster fletning af 32 sløjfer (16/16), som vil strømme på den 30. serie af gentagne rapport. For at opnå mere nødhjælp fletning kan vælde dem gennem et mindre antal rækker, men da vores eksempel er for færdighed i udførelsen af modellen, vil det holde sig til dette mønster: i hver 30-m antal personlige overlappede al spytte på de udførte dele. Gør det på denne måde: 16 masker er fjernet på den ikke-arbejdende nål, udholde til arbejde eller foran det, de resterende 16 loops provyazyvayut og derefter udføre 16 sløjfer med ekstra eger.

Et træk på det mønster er adskillelsen af fletværket strikning retning fra centrum, dvs. den venstre side af ryglænet pasform med hældningen af fletningen venstre og til højre - .. Fra hældningen til højre. Den ønskede hældning opnås ved overførsel af løkker på en eger af den brudte blad eller foran ham. Spit rettet til venstre, hvis hængslerne er indsendt før arbejde, til højre - en nål med sløjfer bag strikket stof. Så, hvordan man kan strikke cardigan Lalo?

tilbage

Denne detalje, samt alle detaljer cardigan, strikket bund. Gør beregning sløjfer 6 løkker af fletning 32 + 5 mellem spor 2 + 2 loop grænse = (6 * 32) + (5 * 2) +2 = 204 loop.
At skrive dem på egerne gør spredningen af sløjfer begynder at strikke som følger: 1 perle * 32 personer, 2 PHI .. (Gentag 5 gange), * 32 personer., 1 perle.

Provyazat ærmegab at gøre gradvise subtraktion af 34 sløjfer (eller en fletning + 2 loop track) på hver side. Som følge heraf vil den øvre rygdelen består af 4 fletninger. Scheme fald: i den første række af loops 8 og derefter hver anden række 13 gange Bates 2 loop. Dernæst banen udføres umiddelbart før udgangen af Ærmegabshøjden og lukker den ene side.

før

Fletninger til at strikke venstre afsats udført med en ret vinkel, dvs. halve sløjfer overlapper fletninger er på arbejde højre - .. Fra venstre hældning (før den ekstra nål blad).

Hver halvdel før billedet 4 fletninger, hvoraf det yderste, når web-højde, der svarer med fald går og forbliver i den øverste del 3 i spyt.

Strikket stof til skulderen linje, de to løkker af fletningen er afsluttet og den tredje - står åbne, indsamlet på en tap, som de strikke og efterfølgende danner en krave.

Antal masker til strikning afsats er 136. Rækken af løkken på følgende måde: 1 cr * 32 personer, PHI 2 ... (Gentag 3 gange), * 32 personer. 1 Cr.

Ærmegab provyazyvayut lignende gennemførelse kredsløb på bagsiden, lukker en gang sløjfer 8 og 13 gange med 2 sløjfer.

ærme

Muffen består af fletværket 3 er dannet med OKATO. Venstre ærme fletninger udføres med den rette vinkel, retten - til venstre. På eger dial 102 loops og så provyazyvayut 1 cr * 32 personer, PHI 2 ... (Gentag 2x) * 32 mennesker. 1 Cr. Uden tilføjelser strik ca 25 cm, derefter begynder at danne et ærme, op vrang sløjfer i kanterne. I gennemsnit på hver side af nettet øges ved at tilføje i hver 4. p en løkke 12 gange. Efter endt strikning til den ønskede højde (ca. 45-46 cm) til dannelse subtraktion start: 4 loop gang, 3 - 2 gange, 1st - 3 gange, hvorefter nettet vil omfatte tre muffer fletning, og antallet af loops svarer 102. højre provyazyvayut 10-16 rækker (i overensstemmelse med højden) og derefter fortsætte til provyazyvaniya OKATO: hver 4.p Bates på 1. loop 8 gange, derefter hver 2 m - 1 th loop 15 gange, 2 løkker - 12 gange. De resterende 30 sløjfer lukke.

Cardigan Lalo talte: krave

Modeltilpasning med kraven, hvilket indebærer resterende åben sløjfe central fletning to hylder. De fortsætter med at strikke til den ønskede længde til bagsiden centrum, og derefter lukkede sløjfer, syet sammen og syet til halsen. Det er fortsat at omhyggeligt sy delene retmaske.

Det er således kører denne interessante model - Cardigan Lalo. Foto originale veste design hus, understrege raffinement og enkelhed af forfatterens artikler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.