FormationUngdomsuddannelse og skoler

Essay "Mit erhverv" for skolebørn

Skole-programmet har sådanne opgaver som essays om forskellige emner. Dette er ikke overraskende, fordi en sådan form for kreativitet hjælper barnet til at åbne op og vise deres indre verden. Essay "Min profession" vil forstå omfanget af udviklingen af barnet. Og også gerne jobbet vil hjælpe med selvudfoldelse og manifestationen af sin egen "I".

plan værker

Forældre og lærere har brug for at hjælpe dit barn at udtrykke deres egne tanker i den rigtige rækkefølge. Til dette formål, ideel til at skrive en plan for børn, baseret på hvor de kan skrive en stor essay "Mit erhverv". For eksempel kan du tage følgende muligheder:

  • Introduktion. Denne del bør tale om mere end blot tiltrække, hvorfor de kan lide vis profession.

  • Hovedparten af behov for at tale i detaljer om, hvorfor det gerne et erhverv, som blev beskrevet i det første afsnit. Hvilke faktorer var afgørende, når det er valgt.

  • I den sidste del skal fortælle, hvad der kunne være af interesse for et andet erhverv. Og også gøre en kort konklusion om, hvad man skal gøre for at nå dette mål.

En sådan plan vil hjælpe barnet sætte ideer i den rigtige rækkefølge, og få en søgen værdsat.

Essay "Mit erhverv" for de små

Allerede i en tidlig alder hos børn er der ideer om, hvem de ønsker at være, når de vokser op. Nogle imponeret mor eller fars profession. Og hvem ønsker at erhverve de færdigheder til at starte deres egne voksne liv aktiviteter. Under alle omstændigheder, essayet "Mit Profession" vil blive let skrevet.

Vigtigst er det, at den højre dirigere barnets tænkning. For at gøre dette, kan du sætte et eksempel virker:

***

"Der er en masse erhverv. Hver af dem er vigtigt og nødvendigt. Personligt vil jeg gerne min mor, jeg ønsker at arbejde i en bank. Jeg kan virkelig godt lide kontoret og arbejdspladsen selv.

For det første ønsker jeg at være en bankmand, fordi jeg kan lide at tælle penge og sortere dokumenterne. Jeg tror, at jeg har kunne meget vel vise sig at blive leder af banken, eller for at åbne din. Mor siger, at dette ønske er ikke dårligt.

Men at jeg kunne arbejde i en bank, jeg er nødt til at studere hårdt. Der er også brug for matematik, og litteratur er nyttig, samt grammatik. Så jeg flittigt gøre mit hjemmearbejde og gå i skole, så når jeg bliver stor, for at realisere sin drøm. "

***

"Jeg elsker at se programmer, der viser, hvordan man passer dyr på grund af disse programmer, havde jeg en drøm -. Jeg ønsker at blive en dyrlæge.

Jeg elsker dyr, så jeg tror, at dette arbejde vil give mig let. For mig at blive læge for dyr, skal jeg studere hårdt, fordi i medicin kræver en masse viden. Matematik er nyttigt at vide, hvor meget medicin til at give dyrene, hvis de er syge. Russisk sprog vil være nødvendigt at ordinere.

Jeg er overbevist om, at jeg vil lykkes. Og snart vil jeg være at hjælpe dyrene. "

"Min fremtid erhverv" essay for gymnasieelever

Gymnasieelever kan tage eksemplet med den næste version af Works:

***

"Da jeg dimitterede fra high school og institut, at drømmen bliver en programmør. Jeg elsker at spille på computeren, og min vigtigste idé er at skrive et teaterstykke.

For at blive en programmør, jeg har brug for en masse viden. Det er derfor, jeg nu flittigt studerer og matematik, og grammatik og litteratur. Jeg er sikker på, at det vigtigste - ønsket. Og hvis du har en drøm, at hindringer for at mødes.

Jeg vil prøve at få dit drømmejob. "

Skrivning af en oprigtig og åben arbejde, vil barnet være i stand til at få en god kvalitet, og opfylde drømmen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.