BilerBiler

Hvordan er reparation af topstykker?

Topstykket er en af de vigtigste komponenter i bilmotor design. Vigtigheden af dette understreges af delene, topstykke, der tolererer op til halvdelen af alle ICE belastninger. Følgelig blokken lider enorme belastning. Derfor skal hver respekt chauffør regelmæssigt diagnosticere den mekanisme for revner og deformationer. Som regel reparation af topstykker brug for en bil med kilometertal på 250-500 tusinde kilometer. Dette løb er næsten identisk med hyppigheden af motor eftersyn, så topstykket ofte repareres med ham.

Hvorfor topstykke går ned inden fristens udløb?

Dette sker kun i sjældne tilfælde, og kun når motoren koger. Kun få mennesker ved, men selv efter den første kog blokken hoved kan dækkes med revner, og hvis du drys den med vand for at køle ned, eller endda deforme. Det er derfor, det ikke er ønskeligt at bringe forbrændingsmotoren i kog.

Reparation Topstykke

Hvorom alting er, kan er topstykket reduceret i begge tilfælde det samme, og alt arbejde udføres på en tilsvarende måde. Generelt reparation af topstykker går fra 2 til 5 dage af fritid. Selvfølgelig kan du møde på én dag, men du har brug for at have særlige færdigheder og viden. Af den måde, al den teknologi kræver stor præcision, så slibning og fræsning af overfladen skal udføres på specielle maskiner.

Reparation af topstykker kan opdeles i flere etaper. Ved de første forseglende revner foretaget (bestemt før det fjernes fra topstykket af motoren). Yderligere reparation styrebøsninger opstår. Hvis deres tilstand er kritisk, er du nødt til at erstatte dem. I det første tilfælde, med særligt udstyr under det reducerede åbning radius af ventilstammen. Når dette er gjort trinvis afrulningsindretningen carbid rulle og scan behandling (for at genoprette sin cylindricitet). I det andet tilfælde, et nyt sæt propper solgte og varme installeret i stedet for den gamle. Så tilpasningen hoved parring flyet. Dette sker kun i tilfælde, hvor overfladen blev deformeret, for eksempel efter overophedning. Efter dette, udskiftning eller reparation af ventiler og deres sadler. På sidste trin varierer knastaksel ventilløftere og derefter med kølekanaler og fedt fjernes chips og forskellige aflejringer.

Reparation Topstykke pris

Det skal bemærkes, at genoprettelsen af topstykket udstyr koster flere gange dyrere end selve bilen, så i tilfælde af svigt bilister henvender sig til tankstationen involveret overhalinger motorer. Udgifter til reparation cylinderhovedet er lille. Hvis det er den indenlandske bil, denne service vil du have 3-6 tusind rubler. Reparation af importerede biler topstykke, for eksempel den franske "Peugeot" vil koste dig 15-16 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.