Hjem og familieBørn

Spil i naturen for hele familien eller en stor virksomhed

I en alder af samlede edb i den virtuelle verden er i stigende grad trækker folk fra barndommen. Dog kan digitale spil aldrig helt erstatte vores virkelighed, men på grund af spillet på arten har ikke mistet sin relevans. Efter alt, er der ikke noget bedre end at komme ud i foråret i en skov clearing tæt sammentømret familie eller munter selskab og spille i noget. Aktive spil i naturen kan samle selv bare bekendte, lære at arbejde i et team, for at vise deres skjulte personlighedstræk, eller blot tjene som en fantastisk underholdning.

Hvis du allerede har planlagt en weekend, men ved ikke, hvordan til at underholde gæster, tilbud til din opmærksomhed spillet på karakteren af sommeren.

  • Kompas. Dette spil er velegnet til teenagere eller børn ledsaget af en voksen. Deltagerne er opdelt i 2 eller 3 hold af 3-4 personer hver. Hvert hold får et kompas, et kort og et par tip om hvor man kan finde en rute tændstikker og grill tilbehør. Vinderen er det første hold til at klare opgaven: finde et match, samle op brænde og gjorde en brand til grill.
  • Fire. Dette spil er velegnet til virksomheder i alle aldre og har ingen begrænsninger på antallet af deltagere. I midten af cirklen sidder en af spillerne med bind for øjnene. Omkring ham sprede kviste. Udfordringen andre spillere - lydløst kravle til den første og indsamle kviste. Hvis en spiller sidder i midten, hører støj, skal han, uden at fjerne bandagen, angive, hvilken side af støjen. Vinderen er den, der formåede at indsamle alle de filialer eller en central spiller, hvis ingen er lykkedes.
  • Vilde blomster. Det ligger i sagens natur af spillet for børn. Børn bliver delt op i hold af 3-4 personer. Derudover deltager også 3-5 voksne, som hver især er skjult i en betinget sted nær visse planter. Børn får et kort med markeret på det lægger voksne placering. Task hold - finde kort over alle voksne ved, at for en plante vokser på dette sted, at sætte ham på kortet og vende tilbage til start sted. Nuance: hele spillet, skal børnene holde hænder. Vinderen er det hold, som håndterede den første.
  • Blomster, insekter, frøer. Deltagerne er inddelt i 3 lige store hold, som er arrangeret i en cirkel 3: ekstern - blomster - deres opgave - at stå stille, den midterste - insekter - de skal samle nektar fra blomster, men ikke får fanget frøer, bolig - frøer - de nødt til at fange insekter. Frøer kan bevæge sig kun hopper på bøjet knæ (på prisyadkah), kan insekter flytte rundt ved at kravle på knæ, blomster - er faste, men kan bevæge sine arme. Whistle starter spillet, hvor hver spiller har til at udføre sin opgave. Insekt fanget frøen bliver til en frø. Blomst bestøvning af insekter, omdannes til et insekt. For at undgå bestøvning, skal blomsten være mærket med en frø (du skal deltage i hænderne). Hver runde varer i 15-20 sekunder. På baggrund af resultaterne ved at vælge et vinderhold.
  • Find mig. Spillere er opdelt i to grupper: rovdyr og deres ofre. Hver gruppe består af 3-4 personer og har sin egen lyd. At spille i skumringen på et forudbestemt område, at gå ud over, at det er forbudt. Problemet med rovdyr - fange og omringe byttet. I dette tilfælde bør offeret være en, og rovdyr i fuld kommando. Spillet begynder, når alle teammedlemmer er spredt i forskellige hjørner af pladsen. Ifølge de lydsignaler, de har brug for at finde hinanden og offer. Opgaven med ofrene - at komme sammen og ikke får fanget rovdyr.
  • Stalker. Spillere er opdelt i 2 teams. En af dem bind for øjnene og er arrangeret på en forudbestemt felt for deres fødder lå en sten (kegle, gren ...). Andet hold spillere er fri til at bevæge sig rundt på området, er deres øjne ikke er spændt. Deres opgave - at indsamle alle de artefakter, men på en sådan måde, at modstanderen ikke hørte dem. Hvis en spiller er bind for øjnene høre stalker, skal den angive den retning, hvorfra støjen kommer. Hvis du gættede rigtigt - spillerne skifter plads.

Spil i naturen - et godt alternativ til computerspil, giver os mulighed for at forstå, at den virkelige verden er ikke mindre interessant end det virtuelle. De er interessante for både børn og unge samt unge og voksne virksomheder. Hertil kommer, at spil i naturen udvikle lytte, logisk tænkning, orientering færdigheder i det fri, teamwork, smidighed og koordination. Men husk efter weekenden rydde op i naturen, bibringe yngre generation respekt for miljøet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.