Hjem og familieBørn

Oversættelse af en liste for en nyfødt for første gang

Sikkert du har hørt en masse meninger om hvad de skal købe ting til baby før fødslen - er et dårligt tegn. Men et stigende antal nye mødre er skeptiske over for sådanne følelser. I gamle dage den høje dødelighed blandt spædbørn under og umiddelbart efter fødslen var almindelige. Men i fortiden siden tidspunktet for medicinen mere end en gang trådte frem. Og nu til udvikling af barnet kan observeres hele graviditeten, og læger klare en række komplikationer under fødslen. Derfor er en god grund til den vordende moder selv gjort listen for den nyfødte for første gang, er tilgængelige.

Vi indsamler posen til hospitalet

Selv hvis du ikke køber alle medgiften i forvejen, skal du sørge for at forberede de ting, der vil være behov for i plejehjemmet. For at gøre dette alene kan den vordende mor i midten af graviditeten. liste for den nyfødte til hospitalet begynder med vuggen, vil du har brug for dem i det mindste 8 stykker. Bemærk, at i mange offentlige sundhedsinstitutioner ikke er tilladt at medbringe sit tøj til børn og tilbyder at bruge bleer, der udsteder på hospitalet. Afklar disse oplysninger kan du på forhånd. Hvis tøjet til spædbørn får lov til at medtage på listen for den nyfødte for første gang 4 veste, skydere 5-6, et par huer og flere par sokker. Glem ikke at købe pakken "forkæler" den mindste størrelse, vatrondeller og pleje olie til babyer. Købet vil være til gavn og fløde med panthenol, som vil kurere barnets ble udslæt, og min mor - revnede brystvorter. Glem ikke at forberede en festlig sæt til udledning, at vælge ham for sæsonen. Listen over ting til hospitalet kommer til en ende, men glem ikke, at dit barn får brug for hjemme efter udskrivelsen.

Store indkøb til spædbørn

Liste for den nyfødte for første gang begynder med personlig transport. Køb en krybbe du har tid efter fødslen af et barn. Uden side er meget vanskeligere at håndtere. Med det kan du ikke kun gå med barnet, men også rystet hans hus eller tage barnet med sig til det rum, hvor min mor er engageret i deres personlige anliggender. Vælg dette tilbehør til din smag, for de første måneder af livet er egnet klapvogn, babylift eller transformer. Hvis en familie har en bil, en vigtig større køb - en autostol. At gå uden det, ikke kun usikre og ubehageligt, men står over for store bøder fra staten bil inspektion. Glem ikke om badet til badning, som kan købes hurtigt efter at barnet er født.

Liste over tøj til den nyfødte, samt de nødvendige små ting

Tøj til barnet bør vælges i forhold til årstiden. I den kolde årstid kan ikke undvære en varm konvolut eller overalls. Du skal også bruge, strikkede dragter, soveposer. Glem ikke en varm hue og sokker. Den grundlæggende sæt tøj er den samme for alle tider af året - det er tynde veste og varm flannel og bomuld sparkedragter. Alt for mange elementer af hver type tøj er ikke værd at købe, fordi barnet vil vokse hurtigt. Hvis du ikke har planer om at vaske tøj hver dag, nok til 10 raspashonok hver type og det samme antal skydere. Medtag på listen for den nyfødte for første gang forsyninger - børns kosmetik til badning og creme ble udslæt, bleer, vatpinde og midler til behandling af navlestrengen sår.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.